2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Nasil hazirladin havucu? Yani hic bilmiyorum acaba ezerek mi vericez yoksa buharda pisirip elimizle mi tattiricaz ?
Aslında en sağlıklısı buharda pişirmek ama ben daha süzgeç almamıştım. Hazır su ve çok az zeytinyağı ile haşladım, blenderdan geçirdim.
Bu sabah hepsini kaka ile attı.
3 gün kuralı ile veriyorum bugün ve yarın da havuç var menüde.

Grupta doktor listesi vardı bir göz atın isterseniz.

Senin 3. Çocuk canım normal :) 1 tatlı kaşığı şeyi bile hazırlaması bir iş.
Ben bir iki ay tattırırım sonra bizim yemeklere tuz atmam tamam oldu bitti. Annem bize direk ev yemeği yedirmiş birşey olmamış. Ya benim gerçekten uğraşmaya halim de zAmanımda yok. Ama ben herseyı bulamac yapıp vermıceö. Ilk oğlumun beslenme sorunu ondan kaynaklanıyor. Faydalı olsun dıye yumurtayla peyniri karostır, muzla cevız karostır, tüm sebzeleri karostır cocuk şimdi aşırı yerken mıy mıy. 2.de Dr bulamac yapıp verme tek tek ver dedi. Cocuk herseyı yer secici degıl

Ben
Ben ilk oğlumda bulamaç bi kere yaptim sevmedi zaten. Herşeyi tek tek yedirdim. Peynir yumurta meyvesi yoğurdu hep ayri ayrı. İyi yemesi. Sebze çok sevmio sadece. Bakliyat çorba köfte pilav makarna yoğurt ayran sever. İştahsız çocuk en zoru

Büyük oğlum da bende, aman yağsız, salçasız olsun midesine dokunmasın dedim. Yemeğini ayrı yaptım. 5 yaşında hala salçalı yemeği yemeyi sevmiyor.
Bunda bende bir kaç hafta alerji için sebzeleri tek tek dener, sonra yemeğe tuz katmadan ayırırım

Evladi dert olarak degilde nimet olarak gören sensin.. Onlar dert olarak düşünsün☺

Dert degildr zorluk demek daha yerinde gibi hakkaten.. Gercekten zor ama dert değil.. Böyle dert mi olur Allah başka dert vermesin

Hersey para icin. raf ömrü uzun olsun su olsun buolsun diye zararlı zararsız hersey var yediklerimizde bebeklerde dahil

Hersey para icin. raf ömrü uzun olsun su olsun buolsun diye zararlı zararsız hersey var yediklerimizde bebeklerde dahil

Çoğu zmn doktora bile niye gidiyorum diyorum.. Yararindan çok zarar oluyo..kisin hastalik kapiyo vsvs.. Doktorlar desen biri baska biri baska.. Hakikaten niye götürüyorum diye soruyorum bazen.. Çok degisik bisey farkedince goturmek daha mantikli gelmeye baslio bana..tabi muayene ücreti o kadar verince gitmemenin formullerini ariyorum

Oğluşum 3-4 gün bazen 5 günde bir kaka yapıyor. Katı yapıyor. Bacaklarından havaya kaldırmadan da çıkaramıyor. Sonrası biraz daha yumuşak çıkıyor. 3-4 gün kaka yapmaması sizce normal mi kızlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…