2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
16 ekim doğumluyuz. Sırtüstünden yüzüstü e dönemedik hala. Var mı bizim gibi dönmeyen. Çocuklarınız ne zaman dönmeye başladı?
4 ay 12 gunluktu ilk sırt üstünden yüz üstüne döndüğünde.Onceleri hep dönme alıştırması yapıyordum baktım hiç oralı değil artık bosvsrmistim.Yaptigim tek şey sevdiği ilgisini ceken ışıklı sesli oyuncaklari onun sağ ya da soluna koymak,ulaşmaya çalışmasını beklemek.
İlk gunler omuz atmaya başladı,birkaç güne popodan destek almaya çalıştı.Gorumcemin oğlu 4 ay olmadan dondugu için kıyas edilmesini istemiyordum ama baskı yapmışım ikimize de sanirim.Donecegi zamanı bekliyordur o da annesi..

16 ekim doğumluyuz. Sırtüstünden yüzüstü e dönemedik hala. Var mı bizim gibi dönmeyen. Çocuklarınız ne zaman dönmeye başladı?
24 ekim dogumlu kızım. Yüzüstüne de sırtüstüne dönmüyor. Sadece yan dönüyor. Zamanı gelince döner. İlk kızımda çok paniktim. Dönmedi, emeklemedi, yürümedi vs. Zamanla hepsini yaptı, acele etmeye gerek yokmuş

Tecrübeli anneler sizin sayenizde ben de bizim yemeklere alıştırmaya karar verdim. Her gıdaya alışsın, ben de tuzsuz, baharatsız başlarım. Dediğiniz gibi bulamaç da vermeyeceğim. Yarı blw, yarı kaşıkla besleyeceğim. Çok kasınca çocuk da kasıntı oluyor gerçekten. Bizimkinin dedesi görmeye geldi bu hafta, meyve yerken portakal emdirmiş. Ben elma falan emdiriyordum ama portakal asitli pişik yapar. Üstünden 3 gün geçti, baktım olumsuz bir durum yok. Çok takılmamaya karar verdim.
Bebeğime tv izletmiyorum, ben kendim de tv pek izlemiyorum zaten. Ama benim minik her bebek gibi bayılıyor tabi. Misafir gelince falan tv açılınca huzursuz oluyordum. Yine bu konuyu da çok kasmamaya karar verdim. Tv iletişim tek yönlü olduğu için önerilmiyor. Sürekli çocuğu tv karşısına koyup keyfime bakmayacağım için dert değil. Ekran görüyor ama mutlaka kitap da okuyorum. 2 bebek kitabı var, resimlerine bakmayı seviyor, bu hafta kendi kitabımı sesli okudum, onu da epey sevdi, beni dinledi. Eskisi gibi kitap okuyamıyorum diye üzülüyordum, artık oğluşla okuyabiliyorum, mutluyum

Aynen öyle bizim abisinin çizgi film izleme saati var, o saatler de mecburen açılıyor TV. Başta küçüğü arka tarafa çeviriyordum. Ben çevirdikçe ilgisini daha çok çekmeye başladı. Şimdi umursamıyorum bir iki saniye bakıp oyuncaklarına dönüyor artık. Sakındığın şey ilgisini çekiyor bebeğin.

24 Eylül doğumlu benim bebeğim. Bir aydır ağız üstü dönüyor, şimdi de yuvarlanabiliyor. Ama bu bebekten bebeğe değişen bir durum. Bebeğin önceliğine bağlı. Mesala kimi bebek daha erken konuşurken, öbürü daha çabuk koşmaya başlıyor.

Yere geniş bir çarşaf seriyorum ben, oyuncaklarını da koyuyorum yere. Onlara ulaşmak için gidiyor. Başta elin ile yardımcı olabilirsin dönmeye,

19 ekim doğumlu kızım dönebiliyor ama dönmeye başladığından beri alt değiştirmeler çok zor olmaya başladı çocuğu düz tutabilmek için sevdiği yumuşak kitabı yüzüne kapatıyorum yalıyo malıyo derken değiştirebiliyorum anca, her çocuk aynı değil. Üç kardeşiz hiç emeklemeden direk yürümüşüz mesela

Kız çocuklarının kaderi galiba saç yok erkeğe benzetip birde annesi bunun arkası (sonra ki bebek ) kız o yüzden erkeğe benziyor derler.simdi izin verir bantlar çok yakışıyor bebeklere biraz büyüyünce rahatsız olup atıyorlar.
Bizimde ablamiz tv izliyor yatak odasinda tutayım diyorum ama benimde işlerim var tek te durmuyor veriyorum ablanin yanina arada bakıyor arada ablaya sarıyor .birde biri gelecekse ve acil duşa girmem gerekirse bayb tv acip 5 dk bırakıyorum uzağına gün için de illaki biraz bakıyor.

Bebeğimin ayağında bu şekilde sivilce benzeri şeyler çıkmış. Terlediği için mi oldu diye düşündüm. Başına gelen var mı

Eklentiler

• IMG-20200309-WA0010.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 45
Dün gece 2.30da uyanan chucky 4.40da uyudu

O nasil aglamak allahim kendini paraliyor. Sacini basino yoluyor kulaklarini kasiyip çekiyor yüzünü tirmaliyor

Kucakta gezince susuyor meme istemiyor çığlıklar havada uçuşuyor. Uykuya daliyor saniyeler sonra aglayarak kendini tirmalayarak uyaniyor

Babasi da ne yapacagini şaşırdı. Psikopat mi benim oglum diyor

Ya bu diş yüzünden ni böyle acaba??

Kasiyiciyla kasidim da biraz. Kendisi de ugrasti

Komşuyu da rahatsiz ettik kesin

chucky demen tam olmus buyume atagı olabılır

Ben onunla alakalı olduğunu düşünmüyorum
İki yaşına kadar salçalı yemek yedirmedim ben. 1 yaşına kadar beslenme özeni sonrası alerjisi sebebiyle oldu. Ama 3bucuk yaşında. Bildiğiniz ciddi salçalı sever. Hatta yemediği şey olursa üzerine salcadan sos yapayım bayıla bayıla yer.

Nerden siparis ettiniz

Bebeklerinize yazin gunes gozlugu takacak misiniz? Tecrubeli anneler takabildiniz mi ya da? Ben almayi dusunuyorum ama kullanmayabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…