- 29 Aralık 2018
- 2.523
- 9.353
- 108
4 ay 12 gunluktu ilk sırt üstünden yüz üstüne döndüğünde.Onceleri hep dönme alıştırması yapıyordum baktım hiç oralı değil artık bosvsrmistim.Yaptigim tek şey sevdiği ilgisini ceken ışıklı sesli oyuncaklari onun sağ ya da soluna koymak,ulaşmaya çalışmasını beklemek.16 ekim doğumluyuz. Sırtüstünden yüzüstü e dönemedik hala. Var mı bizim gibi dönmeyen. Çocuklarınız ne zaman dönmeye başladı?
24 ekim dogumlu kızım. Yüzüstüne de sırtüstüne dönmüyor. Sadece yan dönüyor. Zamanı gelince döner. İlk kızımda çok paniktim. Dönmedi, emeklemedi, yürümedi vs. Zamanla hepsini yaptı, acele etmeye gerek yokmuş16 ekim doğumluyuz. Sırtüstünden yüzüstü e dönemedik hala. Var mı bizim gibi dönmeyen. Çocuklarınız ne zaman dönmeye başladı?
Aynen öyleTecrübeli anneler sizin sayenizde ben de bizim yemeklere alıştırmaya karar verdim.Her gıdaya alışsın, ben de tuzsuz, baharatsız başlarım. Dediğiniz gibi bulamaç da vermeyeceğim. Yarı blw, yarı kaşıkla besleyeceğim. Çok kasınca çocuk da kasıntı oluyor gerçekten. Bizimkinin dedesi görmeye geldi bu hafta, meyve yerken portakal emdirmiş. Ben elma falan emdiriyordum ama portakal asitli pişik yapar. Üstünden 3 gün geçti, baktım olumsuz bir durum yok. Çok takılmamaya karar verdim.
Bebeğime tv izletmiyorum, ben kendim de tv pek izlemiyorum zaten. Ama benim minik her bebek gibi bayılıyor tabi. Misafir gelince falan tv açılınca huzursuz oluyordum. Yine bu konuyu da çok kasmamaya karar verdim. Tv iletişim tek yönlü olduğu için önerilmiyor. Sürekli çocuğu tv karşısına koyup keyfime bakmayacağım için dert değil. Ekran görüyor ama mutlaka kitap da okuyorum. 2 bebek kitabı var, resimlerine bakmayı seviyor, bu hafta kendi kitabımı sesli okudum, onu da epey sevdi, beni dinledi. Eskisi gibi kitap okuyamıyorum diye üzülüyordum, artık oğluşla okuyabiliyorum, mutluyum
24 Eylül doğumlu benim bebeğim. Bir aydır ağız üstü dönüyor, şimdi de yuvarlanabiliyor. Ama bu bebekten bebeğe değişen bir durum. Bebeğin önceliğine bağlı. Mesala kimi bebek daha erken konuşurken, öbürü daha çabuk koşmaya başlıyor.16 ekim doğumluyuz. Sırtüstünden yüzüstü e dönemedik hala. Var mı bizim gibi dönmeyen. Çocuklarınız ne zaman dönmeye başladı?
19 ekim doğumlu kızım dönebiliyor ama dönmeye başladığından beri alt değiştirmeler çok zor olmaya başladı çocuğu düz tutabilmek için sevdiği yumuşak kitabı yüzüne kapatıyorum yalıyo malıyo derken değiştirebiliyorum anca, her çocuk aynı değil. Üç kardeşiz hiç emeklemeden direk yürümüşüz mesela16 ekim doğumluyuz. Sırtüstünden yüzüstü e dönemedik hala. Var mı bizim gibi dönmeyen. Çocuklarınız ne zaman dönmeye başladı?
Kız çocuklarının kaderi galiba saç yok erkeğe benzetip birde annesi bunun arkası (sonra ki bebek ) kız o yüzden erkeğe benziyor derler.simdi izin verir bantlar çok yakışıyor bebeklere biraz büyüyünce rahatsız olup atıyorlar.Bugun kızıma sipariş ettiğim saç aksesuarları gelicek inşallah.yeter artık erkeğe benzetilmesi,ne de güzel askere yollarsin denilmesikıyafette pembe vb renkleri sevmiyordum ama en azından onlukte bu renkleri kullanarak beni buna mecbur bıraktılar
Bizimde ablamiz tv izliyor yatak odasinda tutayım diyorum ama benimde işlerim var tek te durmuyor veriyorum ablanin yanina arada bakıyor arada ablaya sarıyor .birde biri gelecekse ve acil duşa girmem gerekirse bayb tv acip 5 dk bırakıyorum uzağına gün için de illaki biraz bakıyor.Tecrübeli anneler sizin sayenizde ben de bizim yemeklere alıştırmaya karar verdim.Her gıdaya alışsın, ben de tuzsuz, baharatsız başlarım. Dediğiniz gibi bulamaç da vermeyeceğim. Yarı blw, yarı kaşıkla besleyeceğim. Çok kasınca çocuk da kasıntı oluyor gerçekten. Bizimkinin dedesi görmeye geldi bu hafta, meyve yerken portakal emdirmiş. Ben elma falan emdiriyordum ama portakal asitli pişik yapar. Üstünden 3 gün geçti, baktım olumsuz bir durum yok. Çok takılmamaya karar verdim.
Bebeğime tv izletmiyorum, ben kendim de tv pek izlemiyorum zaten. Ama benim minik her bebek gibi bayılıyor tabi. Misafir gelince falan tv açılınca huzursuz oluyordum. Yine bu konuyu da çok kasmamaya karar verdim. Tv iletişim tek yönlü olduğu için önerilmiyor. Sürekli çocuğu tv koyup keyfime bakmayacağım için dert değil. Ekran görüyor ama mutlaka kitap da okuyorum. 2 bebek kitabı var, resimlerine bakmayı seviyor, bu hafta kendi kitabımı sesli okudum, onu da epey sevdi, beni dinledi. Eskisi gibi kitap okuyamıyorum diye üzülüyordum, artık oğluşla okuyabiliyorum, mutluyum
chucky demen tam olmus buyume atagı olabılırDün gece 2.30da uyanan chucky 4.40da uyudu
O nasil aglamak allahim kendini paraliyor. Sacini basino yoluyor kulaklarini kasiyip çekiyor yüzünü tirmaliyor
Kucakta gezince susuyor meme istemiyor çığlıklar havada uçuşuyor. Uykuya daliyor saniyeler sonra aglayarak kendini tirmalayarak uyaniyor
Babasi da ne yapacagini şaşırdı. Psikopat mi benim oglum diyor
Ya bu diş yüzünden ni böyle acaba??
Kasiyiciyla kasidim da biraz. Kendisi de ugrasti
Komşuyu da rahatsiz ettik kesin
Ben onunla alakalı olduğunu düşünmüyorumBenim ki 8 yaşında hala sıkıntılı hep yemeklerini güya özenerek yaptım büyüttüm güya kendimce kızıma özen gösterdim ama hataymış ayirmayacakmışsın tuzsuz yapıp kendi yemeklerinden yedirecekmissin onu anladım hala kızım saclali yemekleri yerken evde sınır krizi geçirme sebebim
Ay içti ya sabah doktora falan gittim ama açıkmıs verdimYarın süt verme bebeğe canım. Bebeğe geçmesin. Onun da midesini bozabilir. Yediğimiz besinler 12 saatte mi anne sütü oluyordu. Ona bakmak lazım
Dogdugundan beri ataklardachucky demen tam olmus buyume atagı olabılır
Dua et de 2 yaş 3yaş sendromuna atakları bitirmiş olsun. Sizi teğet geçsinlerDogdugundan beri ataklarda
8defa emiyordur cnmKizlar bebekleriniz günde tahmini kaç kez besleniyor ya da emiyor? Bizde sıkıntı devam..
Nerden siparis ettinizBugun kızıma sipariş ettiğim saç aksesuarları gelicek inşallah.yeter artık erkeğe benzetilmesi,ne de güzel askere yollarsin denilmesikıyafette pembe vb renkleri sevmiyordum ama en azından onlukte bu renkleri kullanarak beni buna mecbur bıraktılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?