2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Annemin minik bir sofra örtüsü vardı, bizi onun üstünde yemeye alıştırmıştı. En küçük kardeşim anne örtüm nerde diye sorar serilmeden yemezdi. Ben de öyle alıştırabilirim inşallah.
Ben çocukluğumda hiç öyle karalanmış duvarlar, çikolataya bulanmış koltuklar falan hatırlamıyorum. Dolap kapaklarına takılmış kilitler de yoktu mesela. Ama hiçbirimiz de bir tehlike yaşamadık. Öyle bize bağıran çağıran bir anne de değildi canım annem

Bizim de öyleydi büyük oğlumda sadece deterjan dolaplarını kilitlemiştim. Karıştırma huyu hiç olmadı şükür. Salonumuz da hep açıktı, kilitli odam hiç olmadı.

Bizim de öyleydi büyük oğlumda sadece deterjan dolaplarını kilitlemiştim. Karıştırma huyu hiç olmadı şükür. Salonumuz da hep açıktı, kilitli odam hiç olmadı.
Sanırım biraz da kilitlendikçe saklandıkça çocuğun ilgisi oraya kayıyor. Ben kimyasalları ve kesici aletleri ortadan kaldıracağım sadece.

Bizde büyük oglumda böyle yaptık. Bizimle oturdu hep yemeğe yiyebildigini kendi yedi yiyemdigni ben destek oldum. Aynen çay saati mi oda benimle atistirirdi hala öyle bizimki çok hareketli yemek yerken masadan kalkip evde gezio surekli durmuyor hiç yerinde. Birde mutlaka yemek masasına oyuncak taşıyor masanın çoğu oyuncak dolu oluyor. Bizde bı kıyısında yemek yemeye calisiyoruz

Benim annem de çok sakindi . Dovmezdi bagirmazdi. Bizim en büyük yaramazligimiz evdeki yastiklari sungerleri dagitmakti. Hiç duvar koltuk boyamadik. Bizim boya kalemi okul başlayınca alınırdı zaten. Birde çok kiymetliydi. isim bitince tertemiz çantama koyardim özenle. Benim oğlan canı isteyince halıya koltuğa su döküyor. İki gün önce halıya çay döktü hemde bilerek. Problem bendemi yoksa zamane cocuklarinda mi bilemiyorum. İmkanlar çok arttı. Her evde telefon tablet bilgisayar var. Oyuncaklar bı dünya dolusu. Oyleki kolilere koyup kaldırıyoruz üç ayda ni değişim yapıyoruz sıkılmasın ozlesin diye. Ama sokak kültürü yok malesef bizde . O yüzden belkide bu kadar evde zorlanıyoruz . Biz hergun sokakta oynardik taş çamur toprak. Yorulurduk. Evde gel.temizlen yemek ye. Sekizde uyurduk bizim oğlan bizimle Hekimoğlu izlio

Inslh bizimki de bundan sonra alisiryani once bizden once otururdu yer sofrası kurarsam. Mama sandalyesini de sever orda yerdi ama kiz sonradan costu . Inatlasmadan belkide yapma dedikce daha cok yapıyor bunlar zamane cocuklari cok değişik gerçekten yada biz aman çocuğun psikolojisi bozulmasın diye herseye izin vere vere boyle oluyor sonunda. Bizimki düz duvara tırmanacak az kaldi

evet bütün bebekleri de yer yemek aynı

Be
HUysuzluk vardı bir de eline aldığını çok hırslı bi şekilde ağzına alıp ısırıyordu başka belirti olmadı bizde
benimki de oyle. Cildiriyor su an. 1-2 haftaya ciksin su dis. Annem aylarca surebilir dedi yuregime iniyordu. Memem de aciyor artik isiriyor cunku.

sofrada yemek yerken atilip agliyor anakucagindan. Havuc verdik kasisin disini diye onunla sustu ama yanlislikla elinden kaysin cigligi basiyor.

Arkadaşlar, bebeklerinizin 4 ve 5.ay baş çevresi büyümesi nasıl?
Yani kaçar cm büyümüş?
Son gittiğim doktor son ayda bira küçük kaldığını, kafa yapısında bozulma başladığını söyledi.
Yani sola ve yüzüstü yatır dedi.
Ama ne yaparsam yapayım durmuyoor.
Bu baş çevresi büyüklüğü olayına da takılı kaldım.

İnşallah sizde bir problem yoktur.
Oğlum ne uyuyor ne duruyordu, sürekli bağıra bağıra ağlayan, asla yatmayan ve uyumaya bir bebeğe dönüştü.
Sonra ateş yükseldi ve sonuç idrar yolu enfeksiyonu bir de Bronşit olduk
Antibiyotik kullanıyoruz ne yazık ki.
Ve zorunlu sünnet olacak iyileşir iyileşmez
Çocuklarda huy değişimi aşırı huzursuzluk gibi durumlarda bir idrar vermekte fayda ver sanırım

Teşekkür ederim canım. Bizimkisi artık sadece mama alır oldu. Sütüm bitti bitiyor. Altını açmadan kaka yapmaması da ayrı bir huy herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…