Annemin minik bir sofra örtüsü vardı, bizi onun üstünde yemeye alıştırmıştı. En küçük kardeşim anne örtüm nerde diye sorar serilmeden yemezdi. Ben de öyle alıştırabilirim inşallah.Ne kadar kasarsan ordan geliyor problembn kizimda tadım olayı bitince ayni yemekleri yedirmeye basladm bi sorunu yok yemek seçmez cok fazla . Ki zaten gerçekten ona yaptım brokoli corbasi bize pilav cacık bnm kiz benm yemekleri istedi tabagimdan yedi. Zaten bn yemeği ayrı yedirme olayina karşıyım çocukları ayrı doyurup onlara uygun saatler yapma olayı cok aşırı düzensiz ilerliyor büyüyseler bile hala aynı kalıyor . . Oyle oljnhep bizimle yedi ana öğünleri ara öğün de kendi tek yer bn cay faln icerdm yanina bisiler koyarsam gene beraber yemiş olurduk. Kizimda başaramadığım tek sey gezerek yiyor
Bizim de öyleydiAnnemin minik bir sofra örtüsü vardı, bizi onun üstünde yemeye alıştırmıştı. En küçük kardeşim anne örtüm nerde diye sorar serilmeden yemezdi. Ben de öyle alıştırabilirim inşallah.
Ben çocukluğumda hiç öyle karalanmış duvarlar, çikolataya bulanmış koltuklar falan hatırlamıyorum. Dolap kapaklarına takılmış kilitler de yoktu mesela. Ama hiçbirimiz de bir tehlike yaşamadık. Öyle bize bağıran çağıran bir anne de değildi canım annem
Sanırım biraz da kilitlendikçe saklandıkça çocuğun ilgisi oraya kayıyor. Ben kimyasalları ve kesici aletleri ortadan kaldıracağım sadece.Bizim de öyleydibüyük oğlumda sadece deterjan dolaplarını kilitlemiştim. Karıştırma huyu hiç olmadı şükür. Salonumuz da hep açıktı, kilitli odam hiç olmadı.
Benim kiz içinde arkasi erkek dediler arkası erkek oldu.kocakari işi mi tuttu bilmemErkeğe benzeyince arkası erkek derler burdada . Erkek bebekte kiz bebege benziyorsa arkası kizaslı varmi bilemem ama kziimerkeğe benzerdi arkası erkek garip seyler
Gündüz bizimkinin de emme aralığı böyle uzun.bu sefer açlık haliyle sinirli de oluyor emmesi guclesiyor,ofGunduz 3-4 saatte bir emiyor dolayisi ile maksimum 5 kez. Gecede maksimum 2 kez en fazla 7 oluyordur.
Alt dudagini isirir gibi yapiyor bizimki. Ve iki gundur cok nazli. Disden olabilir mi? Sizinkinde ne gibi belirtiler oldu?Bizim ikinci diş de geldidarısı sizlere inşallah
Uzun degil aslinda bu aydaki bebekler icin ideal sureler.Gündüz bizimkinin de emme aralığı böyle uzun.bu sefer açlık haliyle sinirli de oluyor emmesi guclesiyor,of
Bizim ikinci diş de geldidarısı sizlere inşallah
Bizde büyük oglumda böyle yaptık. Bizimle oturdu hep yemeğe yiyebildigini kendi yedi yiyemdigni ben destek oldum. Aynen çay saati mi oda benimle atistirirdi hala öyleNe kadar kasarsan ordan geliyor problembn kizimda tadım olayı bitince ayni yemekleri yedirmeye basladm bi sorunu yok yemek seçmez cok fazla . Ki zaten gerçekten ona yaptım brokoli corbasi bize pilav cacık bnm kiz benm yemekleri istedi tabagimdan yedi. Zaten bn yemeği ayrı yedirme olayina karşıyım çocukları ayrı doyurup onlara uygun saatler yapma olayı cok aşırı düzensiz ilerliyor büyüyseler bile hala aynı kalıyor . . Oyle oljnhep bizimle yedi ana öğünleri ara öğün de kendi tek yer bn cay faln icerdm yanina bisiler koyarsam gene beraber yemiş olurduk. Kizimda başaramadığım tek sey gezerek yiyor
Benim annem de çok sakindi . Dovmezdi bagirmazdi. Bizim en büyük yaramazligimiz evdeki yastiklari sungerleri dagitmakti. Hiç duvar koltuk boyamadik. Bizim boya kalemi okul başlayınca alınırdı zaten. Birde çok kiymetliydi. isim bitince tertemiz çantama koyardim özenle. Benim oğlan canı isteyince halıya koltuğa su döküyor. İki gün önce halıya çay döktü hemde bilerek.Annemin minik bir sofra örtüsü vardı, bizi onun üstünde yemeye alıştırmıştı. En küçük kardeşim anne örtüm nerde diye sorar serilmeden yemezdi. Ben de öyle alıştırabilirim inşallah.
Ben çocukluğumda hiç öyle karalanmış duvarlar, çikolataya bulanmış koltuklar falan hatırlamıyorum. Dolap kapaklarına takılmış kilitler de yoktu mesela. Ama hiçbirimiz de bir tehlike yaşamadık. Öyle bize bağıran çağıran bir anne de değildi canım annem
Inslh bizimki de bundan sonra alisiryani once bizden once otururdu yer sofrası kurarsam. Mama sandalyesini de sever orda yerdi ama kiz sonradan costu . Inatlasmadan belkide yapma dedikce daha cok yapıyor bunlarAnnemin minik bir sofra örtüsü vardı, bizi onun üstünde yemeye alıştırmıştı. En küçük kardeşim anne örtüm nerde diye sorar serilmeden yemezdi. Ben de öyle alıştırabilirim inşallah.
Bizde büyük oglumda böyle yaptık. Bizimle oturdu hep yemeğe yiyebildigini kendi yedi yiyemdigni ben destek oldum. Aynen çay saati mi oda benimle atistirirdi hala öylebizimki çok hareketli yemek yerken masadan kalkip evde gezio surekli durmuyor hiç yerinde. Birde mutlaka yemek masasına oyuncak taşıyor masanın çoğu oyuncak dolu oluyor. Bizde bı kıyısında yemek yemeye calisiyoruz
HUysuzluk vardı bir de eline aldığını çok hırslı bi şekilde ağzına alıp ısırıyordu başka belirti olmadı bizdeAlt dudagini isirir gibi yapiyor bizimki. Ve iki gundur cok nazli. Disden olabilir mi? Sizinkinde ne gibi belirtiler oldu?
benimki de oyle. Cildiriyor su an.HUysuzluk vardı bir de eline aldığını çok hırslı bi şekilde ağzına alıp ısırıyordu başka belirti olmadı bizde
Emerken acımıyor da emmek istemediği zaman ısırıyor biraz acıyor o zaman. Üstler çıkınca ne yapacağız bakalımEmerken acitiyor mu
İnşallah sizde bir problem yoktur.Her saat uyanıyor bazen yarım saatte bir ağlayarak uyanıyor saat 04.10 en az 5 kere kalktımdoktor idrar yolu enfeksiyonu olabilir, ya da pipisinde deri deliğini kapatıyor çiş yaparken zorlanır sünnet yaptırın bugün de gözlemle olmazsa yarın tahlil yapalım dedi.
Cumaya sünnet randevusu aldık zaten,
4 gündür böyle gözleri kapalı mıymıylanıyor her saat başı dayanacak gücüm kalmadı.
Enfeksiyon yaşayan var mı böyle mi oluyor ya da dediği gibi çişini mi yapamıyor((
Teşekkür ederim canım. Bizimkisi artık sadece mama alır oldu. Sütüm bitti bitiyor. Altını açmadan kaka yapmaması da ayrı bir huy herhalde.Rahat ol canım. Benım oğlum da 3 gün de bir yapmaya başladı. Hatta bazen 4 gün oluyor. Diğer çocuklarda öyle değildi. Ben hasta olmayınca dra götürmüyorum. Takibe sağlık ocağına gidiyoruz. Aile hekimine de sordum tanıdık bir cocuk druna da sorduk. Sadece anne sütü alan bebek de normalmiş. Eskiler yaşlılar çok kaka yapınca bebeğe yaramıyor derlerdi. Bunun kg ve boyu iyi. Hatta kgsu fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?