2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bebeklerinize yazin gunes gozlugu takacak misiniz? Tecrubeli anneler takabildiniz mi ya da? Ben almayi dusunuyorum ama kullanmayabilir
Cok cok cok erken. Kizim gecen yaz 1 bucuk yaşındaydı 1 kez kullanamadan kırdı. Simdi hevesleniyor. Kendink bilmeden alınmamalı.

6 aydan sonra 2 ayda bir 1 yaşından sonrada hasta olmadıkça goturmeyecegim

Çok küçük olacak, güneş gözlüğünü takabileceğini hiç sanmıyorum. Gözünde durdurmaz da
Bende heves etmistim ama durmuyor gözünde önü geniş olan sapkalar ideal oluyor
Cok cok cok erken. Kizim gecen yaz 1 bucuk yaşındaydı 1 kez kullanamadan kırdı. Simdi hevesleniyor. Kendink bilmeden alınmamalı.

Ben de boyle dusunmustum. Sapka alacagim bir tek. İnternette gozluk de sartmis gibi okudum bir cok yerde. Oyle oldugu icin de emin olamadim ama 7-8 aylik bebek de hic gozluklu gormedim bunca zaman.

Tesekkurler. Gunes kremi mustela alacagim.

Ben de boyle dusunmustum. Sapka alacagim bir tek. İnternette gozluk de sartmis gibi okudum bir cok yerde. Oyle oldugu icin de emin olamadim ama 7-8 aylik bebek de hic gozluklu gormedim bunca zaman.

Bende mustela kullanıyorum

Bende büyük oğluma mustela kullanıyorum. Memnunum

Aynı şey bnde cocuk hastalanınca anında gitmek istiyorum ama o ilaçları vermeye baslayinca keske vermedende gecse diyorum. Bida hasta olunca hemen götürmeyecem bitkisel seyler deneyeceğim diyorum aslinda biliyormusun birazda basarili oluyorum serkan 4 aylik ve 4 kere soguk alginligi 1 kere grip gecirdi sadece birinde hafif bronşit başladı onda kullandm inanirmisin 5 gun antibiyotik ve asist verdim 2 3 bekledik ilaçlar bitince bir gram bi iyileşme olmadi buharda verdm tabi bu surecte. Baktık geçmiyor esim bir daha götürelim dedi bnde birde bitkisel seyler deneyeyim 1 2 gün dedm ve iyi geldi . O kadr ilaca bi kere balgam çıkarmadı evde kendi hazirladigim buhar banyosunu 1 gun yaptım sabah akşam ve balgamı çıkardı. Illa ise yaramıştır ilaçlarda galiba sadece ilerlememesine yaradı kizimda oldi 2 3 kere bn hc bitkisel seyler denememiştim sadece ilaçlar ve bronşitin geçmesi 1 ayı bulurdu durmadan buhar verirdik

Bnm kizimda erkeğe benzerdi ve cok denildi pembe giymesjne rağmen erkek mi kızmı diye :)

Ne kadar kasarsan ordan geliyor problem bn kizimda tadım olayı bitince ayni yemekleri yedirmeye basladm bi sorunu yok yemek seçmez cok fazla . Ki zaten gerçekten ona yaptım brokoli corbasi bize pilav cacık bnm kiz benm yemekleri istedi tabagimdan yedi. Zaten bn yemeği ayrı yedirme olayina karşıyım çocukları ayrı doyurup onlara uygun saatler yapma olayı cok aşırı düzensiz ilerliyor büyüyseler bile hala aynı kalıyor . . Oyle oljnhep bizimle yedi ana öğünleri ara öğün de kendi tek yer bn cay faln icerdm yanina bisiler koyarsam gene beraber yemiş olurduk. Kizimda başaramadığım tek sey gezerek yiyor

Erkeğe benzeyince arkası erkek derler burdada . Erkek bebekte kiz bebege benziyorsa arkası kiz aslı varmi bilemem ama kziimerkeğe benzerdi arkası erkek garip seyler

Her saat uyanıyor bazen yarım saatte bir ağlayarak uyanıyor saat 04.10 en az 5 kere kalktım doktor idrar yolu enfeksiyonu olabilir, ya da pipisinde deri deliğini kapatıyor çiş yaparken zorlanır sünnet yaptırın bugün de gözlemle olmazsa yarın tahlil yapalım dedi.
Cumaya sünnet randevusu aldık zaten,
4 gündür böyle gözleri kapalı mıymıylanıyor her saat başı dayanacak gücüm kalmadı.
Enfeksiyon yaşayan var mı böyle mi oluyor ya da dediği gibi çişini mi yapamıyor ((

Diş sıkıntısı da olabilir mi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…