- 6 Ağustos 2015
- 7.208
- 19.829
- 348
Çok küçük olacak, güneş gözlüğünü takabileceğini hiç sanmıyorum. Gözünde durdurmaz daBebeklerinize yazin gunes gozlugu takacak misiniz? Tecrubeli anneler takabildiniz mi ya da? Ben almayi dusunuyorum ama kullanmayabilir
Bende heves etmistim ama durmuyor gözünde önü geniş olan sapkalar ideal oluyorBebeklerinize yazin gunes gozlugu takacak misiniz? Tecrubeli anneler takabildiniz mi ya da? Ben almayi dusunuyorum ama kullanmayabilir
Cok cok cok erken. Kizim gecen yaz 1 bucuk yaşındaydı 1 kez kullanamadan kırdı. Simdi hevesleniyor. Kendink bilmeden alınmamalı.Bebeklerinize yazin gunes gozlugu takacak misiniz? Tecrubeli anneler takabildiniz mi ya da? Ben almayi dusunuyorum ama kullanmayabilir
Ayni gun doğum yapmisiz. 1 haftadir dönüyor ama cani isterse16 ekim doğumluyuz. Sırtüstünden yüzüstü e dönemedik hala. Var mı bizim gibi dönmeyen. Çocuklarınız ne zaman dönmeye başladı?
6 aydan sonra 2 ayda bir 1 yaşından sonrada hasta olmadıkça goturmeyecegimÇoğu zmn doktora bile niye gidiyorum diyorum.. Yararindan çok zarar oluyo..kisin hastalik kapiyo vsvs.. Doktorlar desen biri baska biri baska.. Hakikaten niye götürüyorum diye soruyorum bazen.. Çok degisik bisey farkedince goturmek daha mantikli gelmeye baslio bana..tabi muayene ücreti o kadar verince gitmemenin formullerini ariyorum
Gunduz 3-4 saatte bir emiyor dolayisi ile maksimum 5 kez. Gecede maksimum 2 kez en fazla 7 oluyordur.Kizlar bebekleriniz günde tahmini kaç kez besleniyor ya da emiyor? Bizde sıkıntı devam..
Çok küçük olacak, güneş gözlüğünü takabileceğini hiç sanmıyorum. Gözünde durdurmaz da
Bende heves etmistim ama durmuyor gözünde önü geniş olan sapkalar ideal oluyor
Cok cok cok erken. Kizim gecen yaz 1 bucuk yaşındaydı 1 kez kullanamadan kırdı. Simdi hevesleniyor. Kendink bilmeden alınmamalı.
3-4 saat iyi duruyor. Benimki hayatta durmaz. Kucağıma yatırsam meme arıyor. Meme düşkünüyüzGunduz 3-4 saatte bir emiyor dolayisi ile maksimum 5 kez. Gecede maksimum 2 kez en fazla 7 oluyordur.
Bende mustela kullanıyorumBen de boyle dusunmustum. Sapka alacagim bir tek. İnternette gozluk de sartmis gibi okudum bir cok yerde. Oyle oldugu icin de emin olamadim ama 7-8 aylik bebek de hic gozluklu gormedim bunca zaman.
Tesekkurler. Gunes kremi mustela alacagim.
Bende büyük oğluma mustela kullanıyorum. MemnunumBen de boyle dusunmustum. Sapka alacagim bir tek. İnternette gozluk de sartmis gibi okudum bir cok yerde. Oyle oldugu icin de emin olamadim ama 7-8 aylik bebek de hic gozluklu gormedim bunca zaman.
Tesekkurler. Gunes kremi mustela alacagim.
Aynı şey bnde cocuk hastalanınca anında gitmek istiyorum ama o ilaçları vermeye baslayinca keske vermedende gecse diyorum. Bida hasta olunca hemen götürmeyecem bitkisel seyler deneyeceğim diyorumÇoğu zmn doktora bile niye gidiyorum diyorum.. Yararindan çok zarar oluyo..kisin hastalik kapiyo vsvs.. Doktorlar desen biri baska biri baska.. Hakikaten niye götürüyorum diye soruyorum bazen.. Çok degisik bisey farkedince goturmek daha mantikli gelmeye baslio bana..tabi muayene ücreti o kadar verince gitmemenin formullerini ariyorum
Bnm kizimda erkeğe benzerdi ve cok denildi pembe giymesjne rağmen erkek mi kızmı diye :)Bugun kızıma sipariş ettiğim saç aksesuarları gelicek inşallah.yeter artık erkeğe benzetilmesi,ne de güzel askere yollarsin denilmesikıyafette pembe vb renkleri sevmiyordum ama en azından onlukte bu renkleri kullanarak beni buna mecbur bıraktılar
Ne kadar kasarsan ordan geliyor problemTecrübeli anneler sizin sayenizde ben de bizim yemeklere alıştırmaya karar verdim.Her gıdaya alışsın, ben de tuzsuz, baharatsız başlarım. Dediğiniz gibi bulamaç da vermeyeceğim. Yarı blw, yarı kaşıkla besleyeceğim. Çok kasınca çocuk da kasıntı oluyor gerçekten. Bizimkinin dedesi görmeye geldi bu hafta, meyve yerken portakal emdirmiş. Ben elma falan emdiriyordum ama portakal asitli pişik yapar. Üstünden 3 gün geçti, baktım olumsuz bir durum yok. Çok takılmamaya karar verdim.
Bebeğime tv izletmiyorum, ben kendim de tv pek izlemiyorum zaten. Ama benim minik her bebek gibi bayılıyor tabi. Misafir gelince falan tv açılınca huzursuz oluyordum. Yine bu konuyu da çok kasmamaya karar verdim. Tv iletişim tek yönlü olduğu için önerilmiyor. Sürekli çocuğu tv karşısına koyup keyfime bakmayacağım için dert değil. Ekran görüyor ama mutlaka kitap da okuyorum. 2 bebek kitabı var, resimlerine bakmayı seviyor, bu hafta kendi kitabımı sesli okudum, onu da epey sevdi, beni dinledi. Eskisi gibi kitap okuyamıyorum diye üzülüyordum, artık oğluşla okuyabiliyorum, mutluyum
Erkeğe benzeyince arkası erkek derler burdada . Erkek bebekte kiz bebege benziyorsa arkası kizKız çocuklarının kaderi galiba saç yok erkeğe benzetip birde annesi bunun arkası (sonra ki bebek ) kız o yüzden erkeğe benziyor derler.simdi izin verir bantlar çok yakışıyor bebeklere biraz büyüyünce rahatsız olup atıyorlar.
Bizimde ablamiz tv izliyor yatak odasinda tutayım diyorum ama benimde işlerim var tek te durmuyor veriyorum ablanin yanina arada bakıyor arada ablaya sarıyor .birde biri gelecekse ve acil duşa girmem gerekirse bayb tv acip 5 dk bırakıyorum uzağına gün için de illaki biraz bakıyor.
Bir seferde kaç dakika emiyor ortalama. Benim oğlunim en fazla 10 dakika emip bırakıyor.. Kilo alımı yavaşladı da ondan merak ediyorum.Gunduz 3-4 saatte bir emiyor dolayisi ile maksimum 5 kez. Gecede maksimum 2 kez en fazla 7 oluyordur.
Benimki de buraya yazdıktan sonra bugün döndü ama sonra tekrar dönmedi. İnşallah yavaş yavaş hız verir bu işeAyni gun doğum yapmisiz. 1 haftadir dönüyor ama cani isterse
5 dk. 10 dk. Ama daha fazla degil. Zaten yavaalasigi donemdeyiz.Bir seferde kaç dakika emiyor ortalama. Benim oğlunim en fazla 10 dakika emip bırakıyor.. Kilo alımı yavaşladı da ondan merak ediyorum.
Diş sıkıntısı da olabilir mi canımHer saat uyanıyor bazen yarım saatte bir ağlayarak uyanıyor saat 04.10 en az 5 kere kalktımdoktor idrar yolu enfeksiyonu olabilir, ya da pipisinde deri deliğini kapatıyor çiş yaparken zorlanır sünnet yaptırın bugün de gözlemle olmazsa yarın tahlil yapalım dedi.
Cumaya sünnet randevusu aldık zaten,
4 gündür böyle gözleri kapalı mıymıylanıyor her saat başı dayanacak gücüm kalmadı.
Enfeksiyon yaşayan var mı böyle mi oluyor ya da dediği gibi çişini mi yapamıyor((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?