2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ben yasadim. Sunnetde oldu. Bir sıkıntısı da yok. Bir bucuk saatte bir emmeye kalkiyor. Seviyor emmeyi. Bence o bebege gore degisiyor. Kardesimin oglu gece 2 kez kalkiyor.

Erkeğe benzeyince arkası erkek derler burdada . Erkek bebekte kiz bebege benziyorsa arkası kiz aslı varmi bilemem ama kziimerkeğe benzerdi arkası erkek garip seyler
Benim büyük, bildiğin kız güzeli. Beybifeys. Herkes kesin kızın olacak diyordu: ikinci erkek.

Memenizi ısırıyorlar mi ya? Benimki arada ısırıyor, hatta açıyor, diş gelince nolucak
Benim fıstığım memenin her bir yerini hem ısırıyor hem de ortamda biri laf anlatıyorsa eğer iyice onlara doğru bakıp laf dinlemek için kafasını uzatıyor, uzatırken de memeyi iyice sündürüyor damağıyla Madem laf dinliycen memeyi bırak bari di mi iyice kabardı diş yeri, bi çıksaydı ah:/
Diş gelince rahatlarlar, şimdi ilk diş ve çok acıyor canları, orayı kaşıyacak ana malzeme meme onlar için

Memenizi ısırıyorlar mi ya? Benimki arada ısırıyor, hatta açıyor, diş gelince nolucak
Bir süre ısıracak. Hiç tepki vermeyeceksiniz. Sonra unutacak.
Biraz daha büyüyünce yine ısıracak. Hayır, canım açıldığı için şu an seni emziremem deyip ağzından memeyi çekeceksiniz. Azıcık mizirdanacak. Unutacak.

Benim büyük, bildiğin kız güzeli. Beybifeys. Herkes kesin kızın olacak diyordu: ikinci erkek.
Benim de büyük çok güzeldi. Saçlar sapsarı uzundu omuzlara kadar. Yazın bebek lastigiyle toplardim hatta. Herkes kız zannderdi. Sonuç ikinci erkek. İkincinin de gozelr kız gibi güzel maşallah diyim kuzuma ama tipi çok erkeksi. Üçüncüyü istermiyim şuan emin değilim. Dört beş sene sonra belki. Rabbim maddi manevi bakabilecegimiz çocuklar nasip etsin.

Isırdığı an gülme gibi tepki verilirse oyun haline getiriolar. Benim küçük dişi yok ama emmek istemediği zaman emzirmeye calisirsam ısırıp cekio. Yahu diyorum aç değilsen alma ağzına memeyi. Kızıp ağzına alıp ısırıp cekio

Benim ikinci bildiğin kara yağız delikanlı
Bunu gören zaten ayyyyy 1 numara çok güzel diyor. Maşallah de geç di mi niye bir numarayı karıştırıyorsun
Hatta herkes " yazık bu çocuğa böyle bir abisi olduğu icin." diyorlar. Hayır bildiğin normal çocuk yani bir numara a öyle ahım şahım değil. Sadece saçlar kıvırcık o kadar :)

Benim büyük ana saçı kesilince saci çok güzel ve düz geldi. Üç sene hiç kesmedim ama. O kadar güzel diki ipek gibi yumuşacık lüle lüle . İkinci saçlı doğdu zaten. Uzadıkça kivirciklasamaya basladi. İki üç sene kesmem diye düşünüyorum. Kestikten sonra nasıl gelir bilemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…