2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Benımkıler hep kıza benzerdi. Hatta komsunun kızı erkek gibiydi annesi saç bandı taktıgı halde erkek sanırlarfı. Ben bastan ayağa mavi giydiririm kız mı masallah derlerdi. Eşim 3 numara tam ustalık ederim dıyor. Gözler mavi saçlar döküldü dipten sarı geliyor. Dün çıktım herkes kız sandı.. Kartopu gıbı bembeyaz.. Benım tüm oğullarını burnunun alına yakın ust kısmında hep yeşil damar oluyor. 2.de öyleydi Kendı Annem de dedı 3.erkek olur kıza heveslenme. 3 numarada da yesıl damar var zaten benım bıttı cocuk serüveni. Ama 2020 kız yılıymış

Alt dudagini isirir gibi yapiyor bizimki. Ve iki gundur cok nazli. Disden olabilir mi? Sizinkinde ne gibi belirtiler oldu?
Bizimkide iki haftadir bunu adet edinmişti.Parmagimla yokladigimda damaklariyla kuvvetli bir şekilde sıkıyor,ağzı köpük köpük.Ne bulsa ağzına atma olayını abartarak yaşıyor hanımefendi.Doktor bir hafta önce sol altta kızarıklık var dedi ama gelmiyor gelemedi
Gece sadece bir kere kalkıp bir daha sabaha karşı uyanan minnosum düzen değiştirdi,fazlasıyla ve ağlayarak uyaniyor.Keske gelse ya..Gerçi biri gelse diğerleri de gelene dek bu sıkıntılar devam edicek mi bilmiyorum

Lüle saç ben
Bizim kız henüz saçsız sayılır,uzadıkça bir umudum var inşallah bana benzer

Sizin bebekler kime benziyor Bizimki dogumhaneden kucağımda çıkmış olmasina rağmen "karıştı bu kız" diye düşünen çok

hanımlar bebegınız 4aylık ve 5aylıkken kac gr aldılar yazarmısınız
4. ay 1 kilo almisti.5. ay yarın oluyor 800 gr.
bundan sonra guzel alacağını pek sanmıyorum..
2700 doğmuştu hatta burda çok defa yazdım kızımın kilosu anne karnında az diye kayınvalidem tarafından "ekmek ye ekmek"diye baskı görmüştüm,oğlu da aynı kafada tabi.Susturdu şimdi minnosum o cenelerini

Yarın 5 aylık olucak ve 1 cm buyudu bu ayda.Bundan önceki ay 1,5 cmdi.Sola ve yüzüstü yatirmayla nasıl bir bağlantısı var acaba?
Kimi doktorlar anneleri korkutmayi çok güzel basariyor.Bu konuda içimi kötü yapan kim varsa gözümü kulagimi kapatmayı başka sesler duymayı tercih ediyorum.
Suturlar ve bıngıldak acikligi bu konuda önemli.Yine de içinde endişe olmasın,gerekirse başka doktora göster canım.Ama içinde büyütme lütfen..

Kızlar bebislerin göz rengi ne zaman netlesir. Benimki dogdugundan beri koyu mavi. Ilk ay az bisey açıldı ve kaldi öyle. Acaba daha da açılma ihtimali var midir yoksa kahverengine döner mi acaba
Bizim ki daha karar veremedi birgün bakıyorum koyu yeşil birgün bakıyorum kahve rengi hangisi olsam diye karar veremedi henüz

Oglum dun akşamdan beri mememi red ediyor. Kucagima aldigimda emmek istiyor meme ariyor ama memeyi verince etini koparmışım gibi agliyor. Uyuyor yatağına koyuyorum aninda uyanıp aglama krizine giriyor. Dun gece kucağımda uyudu. Bugun hala ayni. Saglik ocagina gittim. Muayene etti doktor birseyi yok dedi. Ama huzursuz surekli ağlıyor. Strese girmis dedi ebe. Sizce neden boyle

Cnm atak haftasi gibi duruyor. Son adet tarihine gore bebişinin doğması gereken tarih neydi?

Siz gerginmisinizbu aralar ya da sürekli oda değişimi oldumu bizimki o yüzden stresiydi şimdide kaka yapamadığı için hircin

Kızlar bebislerin göz rengi ne zaman netlesir. Benimki dogdugundan beri koyu mavi. Ilk ay az bisey açıldı ve kaldi öyle. Acaba daha da açılma ihtimali var midir yoksa kahverengine döner mi acaba

Benimkinin gözü dümdüz kahverengi
1 aydir net rengi. Onceden bulanik mavi gibiydi

Benim bildiğim 7.-8. aylarda falan bebeklerin göz rengi oluşur.
Benim oğlum 4 buçuk aylık . Artık beyefendi kendi ne zaman ve ne kadar isterse o kadar emiyo. Kucağıma alıyorum emsin diye bi fırt çekip ağlamaya başlıyor kalkmak istiyo sonra tekrar emmek istiyo yine bi fırt çekiyo ağlıyo. O zaman ısrar etmiyorum . Karanlık bi yerde dikkatini dağıtacak unsur olmadan o isteyince emziriyorum. Bazen de gazı varsa emmek istemiyo çıkarınca rahatlıyor

Sadece anne sütü alıyorsa 6 aydan sonra biraz değişecek. 9. ay gibi biraz daha değişir. Anne sütünü tamamen kestikten sonra yavaş yavaş oturur.
Benimkinin göz rengi 2 buçuk yaşında oturdu.

Benim bir numarada var o. İkincide yok gibi. Ya da esmer olduğundan anlayamıyorum

Kızlar bebeğim yaklaşık 5 gündür huzursuz kendini geriyor gazi var gibi kabızlık var gibi ama sabah kaka yapıyor su gibi uykusu car uyuyamiyor gece her saat uyaniyor kivraniyir resmen kendino geriye dogru kasiyor karni agriyor gibi nesi var anlayamadim su siralar sunnet ettirmedigimi icin enfeksiyon suphesi icimde nasil anlarim ki gezdiriyorum falan agliyor bi yeri agridigi belli

Benim bir numarada var o. İkincide yok gibi. Ya da esmer olduğundan anlayamıyorum
Valla ben hep hurafe dedım ama hep dogru cıktı benım adam et yiye yiye böyle oğlan doldu ev. Anaokulundaki aşık olmuş kızın adı Duru... Evde sürekli Duru asagı Duru yukarı. Yaptıgım kurabiyeyı ona goturuyor.. Babasının parfumunu ıstıyo. Allahım ben bunların ergenlıklerınde napcam... Bır kere buyugu ayagı kokuyo o kadar tuza basmıstım.. Bunların odalarından corap toplucam kızı da gelinde tadarım dıyecegım de şimdiki kızlar beni eve alsalar şükür ederım

Enfeksiyon olunca çiş yaparken ağlar bir de sürekli as az kusar
Çiş sayısı azalır. Cisi kötü kokar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…