- 13 Haziran 2013
- 1.944
- 3.919
- 133
Benımkıler hep kıza benzerdi. Hatta komsunun kızı erkek gibiydi annesi saç bandı taktıgı halde erkek sanırlarfı. Ben bastan ayağa mavi giydiririm kız mı masallah derlerdi. Eşim 3 numara tam ustalık ederim dıyor. Gözler mavi saçlar döküldü dipten sarı geliyor. Dün çıktım herkes kız sandı.. Kartopu gıbı bembeyaz.. Benım tüm oğullarını burnunun alına yakın ust kısmında hep yeşil damar oluyor. 2.de öyleydi Kendı Annem de dedı 3.erkek olur kıza heveslenme. 3 numarada da yesıl damar var zaten benım bıttı cocuk serüveni. Ama 2020 kız yılıymışBenim de büyük çok güzeldi. Saçlar sapsarı uzundu omuzlara kadar. Yazın bebek lastigiyle toplardim hatta. Herkes kız zannderdi. Sonuç ikinci erkek. İkincinin de gozelr kız gibi güzel maşallah diyim kuzumaama tipi çok erkeksi. Üçüncüyü istermiyim şuan emin değilim. Dört beş sene sonra belki. Rabbim maddi manevi bakabilecegimiz çocuklar nasip etsin.
Bizimkide iki haftadir bunu adet edinmişti.Parmagimla yokladigimda damaklariyla kuvvetli bir şekilde sıkıyor,ağzı köpük köpük.Ne bulsa ağzına atma olayını abartarak yaşıyor hanımefendi.Doktor bir hafta önce sol altta kızarıklık var dedi ama gelmiyor gelemediAlt dudagini isirir gibi yapiyor bizimki. Ve iki gundur cok nazli. Disden olabilir mi? Sizinkinde ne gibi belirtiler oldu?
Lüle saçBenim büyük ana saçı kesilince saci çok güzel ve düz geldi. Üç sene hiç kesmedim ama. O kadar güzel diki ipek gibi yumuşacık lüle lüle. İkinci saçlı doğdu zaten. Uzadıkça kivirciklasamaya basladi. İki üç sene kesmem diye düşünüyorum. Kestikten sonra nasıl gelir bilemem
4. ay 1 kilo almisti.5. ay yarın oluyor 800 gr.hanımlar bebegınız 4aylık ve 5aylıkken kac gr aldılar yazarmısınız
Yarın 5 aylık olucak ve 1 cm buyudu bu ayda.Bundan önceki ay 1,5 cmdi.Sola ve yüzüstü yatirmayla nasıl bir bağlantısı var acaba?Arkadaşlar, bebeklerinizin 4 ve 5.ay baş çevresi büyümesi nasıl?
Yani kaçar cm büyümüş?
Son gittiğim doktor son ayda bira küçük kaldığını, kafa yapısında bozulma başladığını söyledi.
Yani sola ve yüzüstü yatır dedi.
Ama ne yaparsam yapayım durmuyoor.
Bu baş çevresi büyüklüğü olayına da takılı kaldım.
69 cm cnm olmus 4aylıkNe kadar olmus merak ettim ☺ benimkininde boyu uzamamis
Bizim ki daha karar veremedi birgün bakıyorum koyu yeşil birgün bakıyorum kahve rengi hangisi olsam diye karar veremedi henüzKızlar bebislerin göz rengi ne zaman netlesir. Benimki dogdugundan beri koyu mavi. Ilk ay az bisey açıldı ve kaldi öyle. Acaba daha da açılma ihtimali var midiryoksa kahverengine döner mi acaba
9ayda belı olurKızlar bebislerin göz rengi ne zaman netlesir. Benimki dogdugundan beri koyu mavi. Ilk ay az bisey açıldı ve kaldi öyle. Acaba daha da açılma ihtimali var midiryoksa kahverengine döner mi acaba
Cnm atak haftasi gibi duruyor. Son adet tarihine gore bebişinin doğması gereken tarih neydi?Oglum dun akşamdan beri mememi red ediyor. Kucagima aldigimda emmek istiyor meme ariyor ama memeyi verince etini koparmışım gibi agliyor. Uyuyor yatağına koyuyorum aninda uyanıp aglama krizine giriyor. Dun gece kucağımda uyudu. Bugun hala ayni. Saglik ocagina gittim. Muayene etti doktor birseyi yok dedi. Ama huzursuz surekli ağlıyor. Strese girmis dedi ebe. Sizce neden boyle
Siz gerginmisinizbu aralar ya da sürekli oda değişimi oldumu bizimki o yüzden stresiydi şimdide kaka yapamadığı için hircinOglum dun akşamdan beri mememi red ediyor. Kucagima aldigimda emmek istiyor meme ariyor ama memeyi verince etini koparmışım gibi agliyor. Uyuyor yatağına koyuyorum aninda uyanıp aglama krizine giriyor. Dun gece kucağımda uyudu. Bugun hala ayni. Saglik ocagina gittim. Muayene etti doktor birseyi yok dedi. Ama huzursuz surekli ağlıyor. Strese girmis dedi ebe. Sizce neden boyle
Kızlar bebislerin göz rengi ne zaman netlesir. Benimki dogdugundan beri koyu mavi. Ilk ay az bisey açıldı ve kaldi öyle. Acaba daha da açılma ihtimali var midiryoksa kahverengine döner mi acaba
Değişmez cnmKızlar bebislerin göz rengi ne zaman netlesir. Benimki dogdugundan beri koyu mavi. Ilk ay az bisey açıldı ve kaldi öyle. Acaba daha da açılma ihtimali var midiryoksa kahverengine döner mi acaba
Benim bildiğim 7.-8. aylarda falan bebeklerin göz rengi oluşur.Kızlar bebislerin göz rengi ne zaman netlesir. Benimki dogdugundan beri koyu mavi. Ilk ay az bisey açıldı ve kaldi öyle. Acaba daha da açılma ihtimali var midiryoksa kahverengine döner mi acaba
Benim oğlum 4 buçuk aylık . Artık beyefendi kendi ne zaman ve ne kadar isterse o kadar emiyo. Kucağıma alıyorum emsin diye bi fırt çekip ağlamaya başlıyor kalkmak istiyo sonra tekrar emmek istiyo yine bi fırt çekiyo ağlıyo. O zaman ısrar etmiyorum . Karanlık bi yerde dikkatini dağıtacak unsur olmadan o isteyince emziriyorum. Bazen de gazı varsa emmek istemiyo çıkarınca rahatlıyorOglum dun akşamdan beri mememi red ediyor. Kucagima aldigimda emmek istiyor meme ariyor ama memeyi verince etini koparmışım gibi agliyor. Uyuyor yatağına koyuyorum aninda uyanıp aglama krizine giriyor. Dun gece kucağımda uyudu. Bugun hala ayni. Saglik ocagina gittim. Muayene etti doktor birseyi yok dedi. Ama huzursuz surekli ağlıyor. Strese girmis dedi ebe. Sizce neden boyle
Sadece anne sütü alıyorsa 6 aydan sonra biraz değişecek. 9. ay gibi biraz daha değişir. Anne sütünü tamamen kestikten sonra yavaş yavaş oturur.Kızlar bebislerin göz rengi ne zaman netlesir. Benimki dogdugundan beri koyu mavi. Ilk ay az bisey açıldı ve kaldi öyle. Acaba daha da açılma ihtimali var midiryoksa kahverengine döner mi acaba
Benim bir numarada var o. İkincide yok gibi. Ya da esmer olduğundan anlayamıyorumBenımkıler hep kıza benzerdi. Hatta komsunun kızı erkek gibiydi annesi saç bandı taktıgı halde erkek sanırlarfı. Ben bastan ayağa mavi giydiririm kız mı masallah derlerdi. Eşim 3 numara tam ustalık ederim dıyor. Gözler mavi saçlar döküldü dipten sarı geliyor. Dün çıktım herkes kız sandı.. Kartopu gıbı bembeyaz.. Benım tüm oğullarını burnunun alına yakın ust kısmında hep yeşil damar oluyor. 2.de öyleydi Kendı Annem de dedı 3.erkek olur kıza heveslenme. 3 numarada da yesıl damar var zaten benım bıttı cocuk serüveni. Ama 2020 kız yılıymış
Valla ben hep hurafe dedım ama hep dogru cıktı benım adam et yiye yiye böyle oğlan doldu ev. Anaokulundaki aşık olmuş kızın adı Duru... Evde sürekli Duru asagı Duru yukarı. Yaptıgım kurabiyeyı ona goturuyor.. Babasının parfumunu ıstıyo. Allahım ben bunların ergenlıklerınde napcam... Bır kere buyugu ayagı kokuyo o kadar tuza basmıstım.. Bunların odalarından corap toplucamBenim bir numarada var o. İkincide yok gibi. Ya da esmer olduğundan anlayamıyorum
Enfeksiyon olunca çiş yaparken ağlar bir de sürekli as az kusarKızlar bebeğim yaklaşık 5 gündür huzursuz kendini geriyor gazi var gibi kabızlık var gibi ama sabah kaka yapıyor su gibi uykusu car uyuyamiyor gece her saat uyaniyor kivraniyir resmen kendino geriye dogru kasiyor karni agriyor gibi nesi var anlayamadim su siralar sunnet ettirmedigimi icin enfeksiyon suphesi icimde nasil anlarim ki gezdiriyorum falan agliyor bi yeri agridigi belli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?