Sadece anne sütü alıyorsa 6 aydan sonra biraz değişecek. 9. ay gibi biraz daha değişir. Anne sütünü tamamen kestikten sonra yavaş yavaş oturur.
Benimkinin göz rengi 2 buçuk yaşında oturdu.
Benımkıler hep kıza benzerdi. Hatta komsunun kızı erkek gibiydi annesi saç bandı taktıgı halde erkek sanırlarfı. Ben bastan ayağa mavi giydiririm kız mı masallah derlerdi. Eşim 3 numara tam ustalık ederim dıyor. Gözler mavi saçlar döküldü dipten sarı geliyor. Dün çıktım herkes kız sandı.. Kartopu gıbı bembeyaz.. Benım tüm oğullarını burnunun alına yakın ust kısmında hep yeşil damar oluyor. 2.de öyleydi Kendı Annem de dedı 3.erkek olur kıza heveslenme. 3 numarada da yesıl damar var zaten benım bıttı cocuk serüveni. Ama 2020 kız yılıymış
Son adet tarihim 23 ocakti. 30 ekimde dogmasi gerekiyordu. Bugun dayanamayip doktora götürdüm. Kulağında akıntı cıktı. Kulagi agridigi icin emmiyormus.
Kızlar bebeğim yaklaşık 5 gündür huzursuz kendini geriyor gazi var gibi kabızlık var gibi ama sabah kaka yapıyor su gibi uykusu car uyuyamiyor gece her saat uyaniyor kivraniyir resmen kendino geriye dogru kasiyor karni agriyor gibi nesi var anlayamadim su siralar sunnet ettirmedigimi icin enfeksiyon suphesi icimde nasil anlarim ki gezdiriyorum falan agliyor bi yeri agridigi belli
Son adet tarihim 23 ocakti. 30 ekimde dogmasi gerekiyordu. Bugun dayanamayip doktora götürdüm. Kulağında akıntı cıktı. Kulagi agridigi icin emmiyormus.
Kulagi agridigi icin emmiyormus
Benim oglum gecirdi. Kilomu alimi olmadi. Bezi cok az ıslanıyordu. Cis yaparken ağlıyordu
Yazık kıyamam kulak ağrısı zor olur geçmiş olsun bebegin çiş yapıyor geceden sabaha bida kontrol edeyim bugün sabaha kadar çok az mı olur eğer enfesksiyosa
Yazık kıyamam kulak ağrısı zor olur geçmiş olsun bebegin çiş yapıyor geceden sabaha bida kontrol edeyim bugün sabaha kadar çok az mı olur eğer enfesksiyosa
Kulagi agridigi icin emmiyormus
Benim oglum gecirdi. Kilomu alimi olmadi. Bezi cok az ıslanıyordu. Cis yaparken ağlıyordu
Benim ilk oğlum koyu maviydi . Bı iki ay sonra tam mavi oldu. Üç yaşından sonra hafif yesile döndü. Yeşil kalcak sanırım. Küçük doğduğunda ben ela gözlü sandım eşim ela gözlü ben mavi. Eşim yok mavi gözlü dedi ama cocuk gözünü acamiodu. Şuan masmavi ama benimkinden bile daha mavi. Değişeceğini sanmıyorum. Saçlar kıvırcık bu ara saçlarını keşfetti. Uyucagi zaman saçlarıyla oynuo. Saçını kasiyo. Çok tatlı oluo. Salya acayip çoğaldı. Birimine elini yakalasa hırsla saldirio dişlik gibi. Ama hala diş yok
Oglum dun akşamdan beri mememi red ediyor. Kucagima aldigimda emmek istiyor meme ariyor ama memeyi verince etini koparmışım gibi agliyor. Uyuyor yatağına koyuyorum aninda uyanıp aglama krizine giriyor. Dun gece kucağımda uyudu. Bugun hala ayni. Saglik ocagina gittim. Muayene etti doktor birseyi yok dedi. Ama huzursuz surekli ağlıyor. Strese girmis dedi ebe. Sizce neden boyle
Diş den canım. Diş çıkaracaklar. Sıkıntılarını şimdi yaşıyorlar. Aynı benimki de böyle. Artık sütümde gelmiyor. Red ede ede kalanı da bitirdi. Sen diş kaşıyıcı ver bazen de parmağınla dişlerine masaj yap.
Karar verdim bebek arabamızı satacağım. Casual cadillac air trona. Bu travel sistem olayı gerçekten illet birşeymiş. Ben başedemedim açıkçası. Öneri istiyorum kızlar tek elle açıp kapayabileceğim tek elle taşıyabileceğim, binadan bir kolumda kızım bşr kolumda bebek arabasıyla inebileceğim ve çift yönlü (öne bakış-arkaya bakış) kullanılabilen ve yatma özelliği olan bir model arıyorum
Karar verdim bebek arabamızı satacağım. Casual cadillac air trona. Bu travel sistem olayı gerçekten illet birşeymiş. Ben başedemedim açıkçası. Öneri istiyorum kızlar tek elle açıp kapayabileceğim tek elle taşıyabileceğim, binadan bir kolumda kızım bşr kolumda bebek arabasıyla inebileceğim ve çift yönlü (öne bakış-arkaya bakış) kullanılabilen ve yatma özelliği olan bir model arıyorum
Tek elle açma kapama kısmını yapamıyorum ama tek elle taşıyıp,kızımı önce arabada oto koltuguna oturtup sonra arabayı açıp kullanabiliyorum.Casual Sonic model aldık, tam yatabilen çift yönlü,hafif,tam gibi kapanabilen tente gibi özellikleri vardı memnunum.
Kızlar bebeğim yaklaşık 5 gündür huzursuz kendini geriyor gazi var gibi kabızlık var gibi ama sabah kaka yapıyor su gibi uykusu car uyuyamiyor gece her saat uyaniyor kivraniyir resmen kendino geriye dogru kasiyor karni agriyor gibi nesi var anlayamadim su siralar sunnet ettirmedigimi icin enfeksiyon suphesi icimde nasil anlarim ki gezdiriyorum falan agliyor bi yeri agridigi belli
Sadece anne sütü alıyorsa 6 aydan sonra biraz değişecek. 9. ay gibi biraz daha değişir. Anne sütünü tamamen kestikten sonra yavaş yavaş oturur.
Benimkinin göz rengi 2 buçuk yaşında oturdu.
Aynennnnn bizim blokta bazen asansör bozuluyor. Resmen evden çıkmaktan vazgeciş sebebim oluyor. Tek basima asansorsuz hayatta indiremiyorum. Esimle bile cikarken zorlaniyoruz. Ben de satmayi düşünüyorum. Bir de arabanın bagajına da sigdirmak icin ugrasiyorum epey. Çok yer kaplıyor her anlamda. Ucuz diye almistik biz ama hic kullanisli değil