2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Yeşil damar erkek işareti mi. Benim ikincide de var yeşil damar üçüncü konusunda kararsızım . Yıllar gösterecek.

Benimkiler ikiside bana benzio

Cnm atak haftasi gibi duruyor. Son adet tarihine gore bebişinin doğması gereken tarih neydi?
Son adet tarihim 23 ocakti. 30 ekimde dogmasi gerekiyordu. Bugun dayanamayip doktora götürdüm. Kulağında akıntı cıktı. Kulagi agridigi icin emmiyormus.
Siz gerginmisinizbu aralar ya da sürekli oda değişimi oldumu bizimki o yüzden stresiydi şimdide kaka yapamadığı için hircin
Kulagi agridigi icin emmiyormus
Benim oglum gecirdi. Kilomu alimi olmadi. Bezi cok az ıslanıyordu. Cis yaparken ağlıyordu

Ay
Yazık kıyamam kulak ağrısı zor olur geçmiş olsun bebegin çiş yapıyor geceden sabaha bida kontrol edeyim bugün sabaha kadar çok az mı olur eğer enfesksiyosa

Ay

Yazık kıyamam kulak ağrısı zor olur geçmiş olsun bebegin çiş yapıyor geceden sabaha bida kontrol edeyim bugün sabaha kadar çok az mı olur eğer enfesksiyosa
Bezinde cisi az olurdu. Sünnetten sonra dolu dolu yapmaya başladı. Birde birden çığlık atar ağlardı. Sanirim o zaman çiş yapiyor olurdu.

O
OFff çok geçmiş olsun
Benimkinin de sürekli kulak.akinriai var ama agridigi i hiç düşünmedim

Mavi
gri
gri mavi aradı bir renk
Gri yeşil arası
Yeşil
v sonunda bir ela
Benim ilk oğlum koyu maviydi . Bı iki ay sonra tam mavi oldu. Üç yaşından sonra hafif yesile döndü. Yeşil kalcak sanırım. Küçük doğduğunda ben ela gözlü sandım eşim ela gözlü ben mavi. Eşim yok mavi gözlü dedi ama cocuk gözünü acamiodu. Şuan masmavi ama benimkinden bile daha mavi. Değişeceğini sanmıyorum. Saçlar kıvırcık bu ara saçlarını keşfetti. Uyucagi zaman saçlarıyla oynuo. Saçını kasiyo. Çok tatlı oluo. Salya acayip çoğaldı. Birimine elini yakalasa hırsla saldirio dişlik gibi. Ama hala diş yok

Diş den canım. Diş çıkaracaklar. Sıkıntılarını şimdi yaşıyorlar. Aynı benimki de böyle. Artık sütümde gelmiyor. Red ede ede kalanı da bitirdi. Sen diş kaşıyıcı ver bazen de parmağınla dişlerine masaj yap.

Karar verdim bebek arabamızı satacağım. Casual cadillac air trona. Bu travel sistem olayı gerçekten illet birşeymiş. Ben başedemedim açıkçası. Öneri istiyorum kızlar tek elle açıp kapayabileceğim tek elle taşıyabileceğim, binadan bir kolumda kızım bşr kolumda bebek arabasıyla inebileceğim ve çift yönlü (öne bakış-arkaya bakış) kullanılabilen ve yatma özelliği olan bir model arıyorum

Tek elle açma kapama kısmını yapamıyorum ama tek elle taşıyıp,kızımı önce arabada oto koltuguna oturtup sonra arabayı açıp kullanabiliyorum.Casual Sonic model aldık, tam yatabilen çift yönlü,hafif,tam gibi kapanabilen tente gibi özellikleri vardı memnunum.

Uykusu olup uyuyamadigi zaman böyle oluyo benim oğlum.

Sadece anne sütü alıyorsa 6 aydan sonra biraz değişecek. 9. ay gibi biraz daha değişir. Anne sütünü tamamen kestikten sonra yavaş yavaş oturur.
Benimkinin göz rengi 2 buçuk yaşında oturdu.
Evet anne sütü alıyor sadece. Ek gıdaya geçince mi değişmeye başlıyor. Bunu bilmiyordum

Aynennnnn bizim blokta bazen asansör bozuluyor. Resmen evden çıkmaktan vazgeciş sebebim oluyor. Tek basima asansorsuz hayatta indiremiyorum. Esimle bile cikarken zorlaniyoruz. Ben de satmayi düşünüyorum. Bir de arabanın bagajına da sigdirmak icin ugrasiyorum epey. Çok yer kaplıyor her anlamda. Ucuz diye almistik biz ama hic kullanisli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…