2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Vallahi ya nerden aldıysam satamıcam gibi de duruyor baya ilan var ama hep aynı model

Coronovirusden korunmak icin neler yapiyorsunuz
Kalabalığa girmiyorum, kolonya aldım eve eşim girince hemen döküyor.

Büyük oğlum hasta yine öksürük, ateş, boğaz enfeksiyonu var. İlerlemez inşallah da hastaneye gitmek zorunda kalmaz.

E bebekten dabi ydi yanlış hatırlamıyorsam onu almıştım 1300 tl idi rahat konforlu çok yer kaplamıyor tek elle kapanıp açılabiliyor ve hafif ben nemnun kaldim normalde bende travel alacaktım satıcı beni uyardı minyonsunuz hem çocuk hem bunu yapamazsiniz en iyisi bunu alin rahat edersiniz 4 yasina kadar kullanilabilir dedi
Coronovirusden korunmak icin neler yapiyorsunuz
Hic bisi

Cift yonlu degil ama tam dedigin tipde cokta memnun oldugum cbx woya kullaniyorum. Daha bugun bir elimde bebek bir elimde araba yurudum. Kendi agirligi 8-9 kilo gibi birseydi hatirladigim. Cok rahatti.

ismihazan
Quinny nin başka bir modelini kullanıyorum ben. İnanılmaz hafif ve ön tekerlek olayı çok pratik hale getiriyor arabayı, kullanırken hiçbir ağırlık hissedilmiyor. Bi incele istersen.

Corona illeti için tedbir önemli tabi. Bugün markete gittik oğluma dedim ki oğlum yeni bı hastalık çıktı insanlara bulasiyor. Dışarda sadece benim elimi tut hı biseyi elleme. Birinci kural. İkinci dışarda yüzünü elleme. Üçüncü eve gelince elleri ve yüzü güzelce yika. Bugün bime gittim insanlar bimi yagmaliyordu . Yahu Allah göstermesin savaş yok ülkede. Corona olsa bile fabrikalar üretiyor sonuçta. Biticek değil.ama firsatcilara gün doğdu yine

Galiba bu söylediklerinin aynısı bizde oldu yarın hem idrar tahlili vereceğiz hem de sünnet olacak

O

OFff çok geçmiş olsun
Benimkinin de sürekli kulak.akinriai var ama agridigi i hiç düşünmedim
Sagol canim.Kulağını cekistiriyor birde emerken elini kafasina kulağın uzerine vuruyordu. Cok pis birsey.
Kulaktanmis canim
Ben doktora desem direk test yaparmi
Yapar
Vallahi ya nerden aldıysam satamıcam gibi de duruyor baya ilan var ama hep aynı model
Neyinden memnun kalmadın ben cok memnunum.
Ya inşallah diş sıkıntısıdır 32 dişi de aynı anda çıksa da kurtulsak, diş için tüm belirtiler var meme reddi dışında.
Kaç ay sürüyor böyle diş çıkması acaba
Kizim 2 yaşında hala dis çıkarıyoruz.
Sünnet yaptıranlar sünnet sonrası süreç nasıl koruma yapıyorsunuz ağrı sızı oluyor mu sızlanıyor mu...??? Bezi rahatsız ediyor mu?
Benim cok rahat gecti. Ağrısı olmadi. 3-4 gun bardak koyduk. Cisi cok disari cikiyordu. Gunde en 2 defa komple ust degisiyordum. Onun disinda cok rahat gecti ve cabuk iyilesti. Ama ben 1 aylikken yaptirdim

Bardak koyunca bezi nasıl bağladınız acaba

Galiba bu söylediklerinin aynısı bizde oldu yarın hem idrar tahlili vereceğiz hem de sünnet olacak
Acaba Emre de de mi oyle ya.2 gun once oglen avaz avaz 2 saat aglamis susturamamis bizimkiler ben derstyken.Simdi de atesi cikti yine.zhuzursuz ve huysuz.Yarin doktora gidiyoruz.Bir de sag gozu capaklaniyor.Biz de mi idrar yolu.enf. geciriyoryz acaba

Neyinden memnun kalmadın ben cok memnunum.
Araba aşırı ağır. Binada asansör var ama son katta yok asla ve asla indiremiyorum. İçinde bebekle de indiremiyorum bebeği kucağıma alsam tek elimle hiç inidremiyorum. Kapanınca inanılmaz yer kaplıyor bagaja sığmıyor. Sığdırmak için iskeletiyle portbebesini çıkarmak ayrı dert. Ki bunu da bebek varken tek başına yapmak imkansız. Çift yönlü ama portbebeyi yerinden çıkarıp yönünü değiştirip çift yönü ayarlamak yine bebek içindeyken mümkün değil. Bebeği içinden çıkarsam tekken bebeği yere mi yatırcam nası ayarlıcam belli değil. Böyle yani canım tek başına kullanılacak bir araba değil eşimle beraber anca. Biryer giderken resmen eziyet çekiyoruz. Bebeği ve sırt çantamı ben sırtlanıyorum. Arabanın iskeletini arabanın portbebesini eşim alıyor. Her seferinde töbe ediyor adam bizi dışarı çıkarmaya. İndirmesi yerleştirmesi falan derken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…