Canım evde yatılı ya da gündüz gelen kadının bir de cocukların yatılı bakıcısı varsa 4 değil 14 tane doğurulur. Kadına baktım o tırnaklarla bırak yemek yapmayı temizlik yapmayı oğlunun altını bile alamaz. Bıldıgın ınsta mom. Ben de 3 tane ben sadece yemek yapıyorum. Ama cocuklar okuldan gelince onların ödevleri gunluk onlarla ilgilenme oyun oynama etkınlık derken zaman geciyor Temızlıge 3.cocuktan sonra aylıklı maaslı biriyle anlastık.bıze daha önce gelen ablaydı.hem güveniyorum hem evimi bırakıp dısarı cıkabılıyorum.. Yoksa 3 cocuk 1 koca bir kendinin camasırını yıka katla ütüyğ demiyorum bile yarım gün gecer... Bizim ilk cocuk ta maddi durum kadın alacak kadar degıldı, ev işlerini çok zor yetıstırırdım. Şimdi sade akşam yemeğini ben yapıyorum o da eşim herkesın yemegını yemez.. Ama her işi yaptırıyorum ...ama buna ragmen öyle upuzun tırnak ve full makyajla grzemıyorumYa kızlar çok alakasız olacak ama instagramda bir kadın var ozden.ozdogan diye. 4üncüye hamileNAsıl cesaret ediyorlar nasıl yapıyorlar bu işin püf noktası ne bu kadar çocukla bu kadar bakımlı güzel olma, hiç zorlanıyor gibi görünmüyor ben bir çocukla kendimden geçtim nasıl oluyor bu iş pskolojim bozuldu
Ben Instagramda destek koltugu gördüm önceden yoktu böyle şeyler. 95 TL dedıGünaydın arkadaslar. Bebişini oturtmak için bebeyatmaz kullanan var mı?
Evet 100 tl civari. İkinci el 60,70 tl. Büyük kızımı camasır sepetinde oturtuyodumBen Instagramda destek koltugu gördüm önceden yoktu böyle şeyler. 95 TL dedı
Benım de hoşuma gıttı çünkü yanında durmaya veya yanlarına kırlent koymaya gerek yok. Yere koy onunla önune oyuna ver oynasın. Ama onları kullanma ömru 1 ay bıle yok. Cocuk 1 ay ıcınde yıkılmadan oturabılıyorEvet 100 tl civari. İkinci el 60,70 tl. Büyük kızımı camasır sepetinde oturtuyodumyoktu 8 sene önce tabi. Kullanan var mı merak ettim. Küçügüm oturmaya pek meraklı da
Ben markete yumurta almaya gittim raflar boşalmıştı . Pek onemsemiyodum ama insanları öyle görünce bi tedirgin oldum "acaba" dedim.Corona illeti için tedbir önemli tabi. Bugün markete gittik oğluma dedim ki oğlum yeni bı hastalık çıktı insanlara bulasiyor. Dışarda sadece benim elimi tut hı biseyi elleme. Birinci kural. İkinci dışarda yüzünü elleme. Üçüncü eve gelince elleri ve yüzü güzelce yika. Bugün bime gittim insanlar bimi yagmaliyordu. Yahu Allah göstermesin savaş yok ülkede. Corona olsa bile fabrikalar üretiyor sonuçta. Biticek değil.ama firsatcilara gün doğdu yine
Valla bir sürü yardımcı ve bakıcısı vardır. Doğumu da şu prenses dedikleri türden yaptıysa tamam .Ya kızlar çok alakasız olacak ama instagramda bir kadın var ozden.ozdogan diye. 4üncüye hamileNAsıl cesaret ediyorlar nasıl yapıyorlar bu işin püf noktası ne bu kadar çocukla bu kadar bakımlı güzel olma, hiç zorlanıyor gibi görünmüyor ben bir çocukla kendimden geçtim nasıl oluyor bu iş pskolojim bozuldu
Ben sadece kenarları açık olan bi oturak aldım ama banyo için . Onu da 6-7. Aylarda falan kullanicam . Şimdilik yastıklarla hafifçe destekliyorum.Benım de hoşuma gıttı çünkü yanında durmaya veya yanlarına kırlent koymaya gerek yok. Yere koy onunla önune oyuna ver oynasın. Ama onları kullanma ömru 1 ay bıle yok. Cocuk 1 ay ıcınde yıkılmadan oturabılıyor
Gecen ay 7.970misMaşallah size bu ay kaç gr almış
Sırtı yer gorunce hemen ağlayarak kafasını kaldırmaya basliyor.Alana kadar da susmak yok.Bebeklerinizi oturtuyor musunuz
Benimkinin koktugun köşesine oturtuyorum. Yanlarına yastik koyuyorum.
Banyo yaparken de filenin üstünde duruyor devrilmeden
Tecrübeli anne olarak danışmak istiyorumBenım de hoşuma gıttı çünkü yanında durmaya veya yanlarına kırlent koymaya gerek yok. Yere koy onunla önune oyuna ver oynasın. Ama onları kullanma ömru 1 ay bıle yok. Cocuk 1 ay ıcınde yıkılmadan oturabılıyor
Merakımdan baktım ve aman AllahımYa kızlar çok alakasız olacak ama instagramda bir kadın var ozden.ozdogan diye. 4üncüye hamileNAsıl cesaret ediyorlar nasıl yapıyorlar bu işin püf noktası ne bu kadar çocukla bu kadar bakımlı güzel olma, hiç zorlanıyor gibi görünmüyor ben bir çocukla kendimden geçtim nasıl oluyor bu iş pskolojim bozuldu
Evet bir yardımcıyla falan olacak durum değil bana da arada bi abla geliyo ama ben hala saçımı zor tarıyorumBen markete yumurta almaya gittim raflar boşalmıştı . Pek onemsemiyodum ama insanları öyle görünce bi tedirgin oldum "acaba" dedim.
Valla bir sürü yardımcı ve bakıcısı vardır. Doğumu da şu prenses dedikleri türden yaptıysa tamam .
Ama elestirmiyorum benim de imkanım olsa ben de öyle olmak isterim doğumu acısız yapmak isterim . Şimdi bakımlı olmak istiyorum ama olmuyor. Tuvalete zor gidiyorum
Ben kucagimda ve ara ara da koltukta oturtuyorum. Cok istiyor cunku.Bebeklerinizi oturtuyor musunuz
Benimkinin koktugun köşesine oturtuyorum. Yanlarına yastik koyuyorum.
Banyo yaparken de filenin üstünde duruyor devrilmeden
Evet bir yardımcıyla falan olacak durum değil bana da arada bi abla geliyo ama ben hala saçımı zor tarıyorumben doğumu prenses yaptım yani epiduralli normal doğum ama epizyotomi olduğu için sırf onun acısını bile düşününce tekrar çocuk yapma düşüncesinden vazgeçiyorum
Zararlı degıl canım. Bizimki oturur pozisyona Kendı geciyor. Oturuyor hemen corapları dikkatini cekıyo onlara dogru egılıyor. Ama benımkı sımdı tam 5 ay 4 günlük. Özellikle oturtuyorum.kendı oturma durusuna gecıyo 5 sn sonra duzelkktıyorum. Nisanda artık oturtmaya baslarım cnm.Tecrübeli anne olarak danışmak istiyorum
Kızımı kenarlardan koltukta destekleyince yanlara egilmemis oluyor ama ayaklarına uzanmaya çalışıyor öne eğiliyor.Bu zararlı mı? Öne egilmesine de engel olmalı mıyım?
Özellikle oturtmuyorumoturtuyorum
Yardımcıds olacak bir de cocuklarla ugrasan bakıcı da. Benım 3 cocukla evden cıkmam evlere şenlik. Buyukler ustunu ayakkabısını Kendı giyiyor tabı asla bacıklı ayakkabı degıl.. Cırt cıtlı..ama gene de 3 ünü oto koltuguna oturt et. Mutlaka evde bırsey unutulur. Yanı bakımlı cıksanda evden külkedisi olarak geri dönuyon.. Tabi eş tercihi de eşim asla takma kirpik öyle cadı gıbı tırnak sevmez. Öyle gelsem eve almaz vallahi... Ben de 3 cocuga ragmen zayıfım ama asla öyle karnı acık fazla dekolte gıyemem... Bır kere daha 3.cocuk yok o evden benden önce cıktı, gec gelecegım dedi. Ben de Diz üstü etek giydim gittim .. Oğleden sonra eve geldim ki bır baktım evde. Kıyamet koptu,ben yokken açık sacık mı geziyorsun dıye demedıgını bırakmadı.. tüm kısa etekleri ı çöpe attı. Önceden onun yanında gıyerdım şimdi o da hayal oldu... Yani kocaya da bağlı. Ben asla kırmızı ruj süremem. Abartılı makyaj yapamam.. Hemen cvp hazır 3 cocuk lu kadınsın. 3 cocujluyum da 60 yasında değilim yaEvet bir yardımcıyla falan olacak durum değil bana da arada bi abla geliyo ama ben hala saçımı zor tarıyorumben doğumu prenses yaptım yani epiduralli normal doğum ama epizyotomi olduğu için sırf onun acısını bile düşününce tekrar çocuk yapma düşüncesinden vazgeçiyorum
Ben markete yumurta almaya gittim raflar boşalmıştı . Pek onemsemiyodum ama insanları öyle görünce bi tedirgin oldum "acaba" dedim.
Valla bir sürü yardımcı ve bakıcısı vardır. Doğumu da şu prenses dedikleri türden yaptıysa tamam .
Ama elestirmiyorum benim de imkanım olsa ben de öyle olmak isterim doğumu acısız yapmak isterim . Şimdi bakımlı olmak istiyorum ama olmuyor. Tuvalete zor gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?