Evet bir yardımcıyla falan olacak durum değil bana da arada bi abla geliyo ama ben hala saçımı zor tarıyorum ben doğumu prenses yaptım yani epiduralli normal doğum ama epizyotomi olduğu için sırf onun acısını bile düşününce tekrar çocuk yapma düşüncesinden vazgeçiyorum
Canim benim de evde yardimcim var ama o isler kesinlikle 1 yardimciyla olmuyor. Sacimi zor topluyorum ben de bazen senin gibi. Ahh o eski bakimli hallerim. Yavas yavas kendime vakit ayirmaya basliyorum ama.
Karar verdim bebek arabamızı satacağım. Casual cadillac air trona. Bu travel sistem olayı gerçekten illet birşeymiş. Ben başedemedim açıkçası. Öneri istiyorum kızlar tek elle açıp kapayabileceğim tek elle taşıyabileceğim, binadan bir kolumda kızım bşr kolumda bebek arabasıyla inebileceğim ve çift yönlü (öne bakış-arkaya bakış) kullanılabilen ve yatma özelliği olan bir model arıyorum
Bebek arabasi cok önemli rahat kullanisli olmali.ama bence çift yönlü olmasada olur yaza kadar seni değil etrafi gornek isteyecek sende disa baksin isteyince sana bakan kismi kullanılmıyor cift yönlü bence cok kullanisli değil.
311 tl sağlık ocağı dr yazdi ezcaneden aldim hemsire yapti yoksa dr a gitsem artı 120 tl eklenecekti.
Bebek arabasi cok önemli rahat kullanisli olmali.ama bence çift yönlü olmasada olur yaza kadar seni değil etrafi gornek isteyecek sende disa baksin isteyince sana bakan kismi kullanılmıyor cift yönlü bence cok kullanisli değil.
Ben kullaniyorum gunde 2 kere 15-20 dk oturtuyorum cok rahat oluyor
Çok teşekkür ederiz
10 gün önce bitti bizim domuz gribi serüveni o arada da annem kolunu kırdı ameliyat oldu, benim de boynum sırtım tutuldu öyle robot gibi kaldım. Süreci atlatırken eşim hasta oldu. Ve başa sardık.
Çok teşekkür ederiz
10 gün önce bitti bizim domuz gribi serüveni o arada da annem kolunu kırdı ameliyat oldu, benim de boynum sırtım tutuldu öyle robot gibi kaldım. Süreci atlatırken eşim hasta oldu. Ve başa sardık.
Kötü bir şaka gibi... Ne kadar felaket senaryosu varsa yaşıyoruz.
Bumbo yu kizimda kullanmıştım banyo yaptırırken de rahat oluyordu ama max 2 ay kullanılacağını düşünürsek pahalı ya geliyor.bebe yatmazi da arkadaşım verdi pek güzel .mutfakta yemek yerken masanın üstüne koyuyorum pek keyifli karıştırıyor masayi.yemek yaparken de izliyor rahat ediyorum.
Prenses dogum epidural dogum mu oluyor? Ben de epidural yaptim ve oyle acisiz dogum diye bir sey kesinlikle yok. Her evresinde kasilmalari hissettim. Ve ozellikle dogumhaneye gectikten sonra ikinmalar ve bebegin dogmasi kismi cok zorluydu. Bence dogumun kolayi hic yok.
Valla içimi rahatlattin . Çünkü öyle bişey yapmadığım için aşırı pişman olmuştum . Açıkçası ekonomik olarak da yapabilecek durumda değilim ama insan yine de istiyo. Bugün doğum yaptı bi arkadaşım sezaryen olduğu için üzüldü. Sakın üzülme bugünkü aklım olsa sezaryen yapardım dedim. Çişimi bile tutamıyorum
Valla içimi rahatlattin . Çünkü öyle bişey yapmadığım için aşırı pişman olmuştum . Açıkçası ekonomik olarak da yapabilecek durumda değilim ama insan yine de istiyo. Bugün doğum yaptı bi arkadaşım sezaryen olduğu için üzüldü. Sakın üzülme bugünkü aklım olsa sezaryen yapardım dedim. Çişimi bile tutamıyorum
İkinci el piyasası iyi. Kullanışlıdır. Ama iki üç ay kullanılıyor. Ben 100 lira bebeyatmaz yerine 200 lira ikinci el aldım. Hatta bebecruzda biriyle yazismistim duruyorsa ondan alın :))
Bumbo yu kizimda kullanmıştım banyo yaptırırken de rahat oluyordu ama max 2 ay kullanılacağını düşünürsek pahalı ya geliyor.bebe yatmazi da arkadaşım verdi pek güzel .mutfakta yemek yerken masanın üstüne koyuyorum pek keyifli karıştırıyor masayi.yemek yaparken de izliyor rahat ediyorum.
Ben fotoğraf baktım şimdi. 4 buçuk aylıkken başlamışım kullanmaya. 8 aylık olana kadar da kullanmışım. Destekli oturmaya başladıktan sonra da yemeğe gidiyorsak mama sandalyesi niyetine almıştım yanıma. Tatile Anneme falan hep tasirdim.
Offff götürmüşler ufaklığı da gosterseydiniz keşke. Biz bugün ikisine de randevu aldık. Büyük düzeldi diye onu arabada bıraktım babasıyla ben kucigu gösterdim. Ciğere inmiş dedi. Hırıltı var. Eşimin iş arkadaşları yurt dışından dönmüş ama rapor almamışlar devam ediyorlardu. Doktor bunu duyunca hele asla riske atamam dedi. Antibiyotik vs ne varsa basladi. Büyük de iyi ama şimdi biraz oksurdu.