Fransa cnmSen nerde oturuyosub Leyla.
Bardağın dip kısmı kesiliyor. Halka gibi oluyor. Onu koyup bezi normal bagliyorsun.Bardak koyunca bezi nasıl bağladınız acaba
Bu bebek ac kitabini tavsiye ederim.Ek gıda zamanı yaklaştıkça beni bir stres alıyor ya çok bilgisizim heyecanlıyım neyi nasıl vericem yapicam hiç bilmiyorum geriliyorum
2 ay cok degil mi. Gec kalirsan yemeyen yemek secen bir bebek olur.Valla ben niyeyse çok rahatım . Çünkü herşeyi en saf haliyle vermek gerekir . Sindirimi kolay ve hafif olan herşey olur . Ben bal kabağı alıp öldürüp buzluğa attım. Buharda bisirmek için süzgeç gibi bişey aldım ikeadan. Sebzeleri onda öldürüp vermeyi düşünüyorum. Çok zorlanacagimi düşünmüyorum . Zaten iki ay boyunca sadece tattırma şeklinde gidicem o süreçte gıdalara alisicak. Sonra anne sütüyle birlikte devam edip iki ay sonra da gıdalara ağırlık vericem. Normalde bizlere yemek yaparken de internetten arastirirm o yüzden bebeğime de bir süre sonra değişik tarifler araştırıp tattiririm. Ek gıda dönemi için hazırlık da yaptım
Mama termosu aldım
Küçük cam şişeler ( yoğurt mayalamak ve diğer besinleri teemosta muhafaza etmek için)
Mama tabakları ve farklı boyutlarda mama kaşıkları
Alıştırma bardakları
İki tane pipetli sülük ( biri sadece su diğeri ise farklı içecekleri koymak için)
Mama önlükleri
Mama sandalyesi
Cam rende
İkeadan buharda pişirme aparatı
Şimdilik bu kadar. Başka nelere ihtiyacım olur bilmiyorum
Neden popodan olcuyorsun. En iyi sonuc kol altindan verir.N
Şu normal olanlardan hastanede falan kullanilan popodan olcuyorum
BenKizlar hala regl olmayan var mi?
5 aylik olduk tadima baslayacagim.Herkese selamek gidaya baslayanlar tam ne zaman basladiniz? Biz su an 5 ay 6 gunluguz yavastan keci yogurduyla baslasam mi diyorum? 1-2 hafta sadece yogurt veririm 6. aya dogru da sebze tadimlarina baslarim. Siz neler yapiyorsunuz?
Mecbur yarin götürecem. Ama bundan sonra ki kontrole goturmeyi ddusunmuyorum.Kizlar bebislerin asi zamani geliyor asiya götürecek mısınız? Kontrolu de var kan testi falan yapılacaktı ama sanirim yapılamayacak?
Ben yarin goturecem mecburenBenimkininde 5. Ay kontrolu ve menenjit asilari var. Doktoru aradim erteleyebilir miyiz diye hic goturmek icime sinmiyor cunku. Cevap bekliyorum.
Asilarin gecikmeside iyi degilNisanin 10unda aşısı var oglumun. Nasl gidicez ya canim cok sıkkın bu virüs muhabbtinden
Bana hastanede polodan ölç dediler bende hep öyle ölçtüm en net ordan alırdım dedi doktor kol altını baz almıyorlar eğer koltuk altı ölçersem bi derece üstü demislerdiBardağın dip kısmı kesiliyor. Halka gibi oluyor. Onu koyup bezi normal bagliyorsun.
Bu bebek ac kitabini tavsiye ederim.
2 ay cok degil mi. Gec kalirsan yemeyen yemek secen bir bebek olur.
Neden popodan olcuyorsun. En iyi sonuc kol altindan verir.
Ben
5 aylik olduk tadima baslayacagim.
Mecbur yarin götürecem. Ama bundan sonra ki kontrole goturmeyi ddusunmuyorum.
Ben yarin goturecem mecburen
Asilarin gecikmeside iyi degil
Popodan zor olmuyor muBana hastanede polodan ölç dediler bende hep öyle ölçtüm en net ordan alırdım dedi doktor kol altını baz almıyorlar eğer koltuk altı ölçersem bi derece üstü demislerdi
Yok bebeğinin kolunu kaldırmak daha zor polodan kolayPopodan zor olmuyor mu
Benimki kızımda oglumda birakmazYok bebeğinin kolunu kaldırmak daha zor polodan kolay
Aşı yoksa boy kılo ıcın göturme bence canım..Allah bır an önce bu illetten kurtarsın tüm dünyayı... Bugün haberlerde gördüm Konya'daki öğrenci yurduna yerleştirilen umreden gelenler kaçmaya çalıştı. O kadar sinirlendim ki kendilerini düşünmedikleri gibi kimseyi düşünmüyorlar.. Sağlık bakanlığı çok güzel çalışıyor. Ama bunu uygulayacak halk, bıraz bılıncli olunması gerek. Hala avmye gidenler var gezmek ıcın. Yaslılar hala bana bırsey olmaz modunda..1 kişi ölmüş, 98 kişi oldu. Yarın oğlumu kontrole götürmesem mi
Oglumda bobrek genislemesi var kapanana kadar her ay ultrason çekiliyor. Onu yaptirmam gerek. Doktor kalcadan supheli grafik cekilecek emin olmak icin. Gecen hafta kulaginda akinti vardi damla verdi. Kontrol edecek gecmemisse antibiyotik verecek. Yoksa boy kilo olsa kesinlikle düşünmem. Esime yazdim mecbur dedi. Donunce hemen banyo yaptırırım olmadi. Canim sıkkın.Aşı yoksa boy kılo ıcın göturme bence canım..Allah bır an önce bu illetten kurtarsın tüm dünyayı... Bugün haberlerde gördüm Konya'daki öğrenci yurduna yerleştirilen umreden gelenler kaçmaya çalıştı. O kadar sinirlendim ki kendilerini düşünmedikleri gibi kimseyi düşünmüyorlar.. Sağlık bakanlığı çok güzel çalışıyor. Ama bunu uygulayacak halk, bıraz bılıncli olunması gerek. Hala avmye gidenler var gezmek ıcın. Yaslılar hala bana bırsey olmaz modunda..
1 gunde 2 katina cikti resmen. Bakalim yarin nasil bir gune uyanacagiz. Kac kisi olacak acaba. İyice stres oldum. Cocuklarin asilari var nasil goturecegiz? Calisan anne olmak ayri bi dert ne zaman ne olacagi belli degil. Surekli ellerimi yikiyorum.Allah sonumuzu hayretsin.Vaka sayısı 98 e çıktı ve 1 ölü
Amin,bende yarin götürecem. Bugun 3689 kisi geldi yurt dışından onlardan çıkıyor1 gunde 2 katina cikti resmen. Bakalim yarin nasil bir gune uyanacagiz. Kac kisi olacak acaba. İyice stres oldum. Cocuklarin asilari var nasil goturecegiz? Calisan anne olmak ayri bi dert ne zaman ne olacagi belli degil. Surekli ellerimi yikiyorum.Allah sonumuzu hayretsin.
Orda Corona var mı durumlar nasıl. Ben nedense seni Almanya'da saniodum hepFransa cnm
İki ay tattirmayla gecicek sorun yaşayacağımı sanmıyorum. Sürekli tadım yapicaz çay kaşığı ölçüleriyle. 6. Ay bu ölçüyü asmam ama 7. Ay tadım miktarları tabiki articak yoksa 8. Ay birden beslenmeye başlamaz . Aynı durum 8. Ay ve 9. Ay arasında da beslenme miktarı farkı olacak çünkü 9. Ay sonrasında ana besin maddesi yemekler olacak . Sadece aceleci davranmak bebekler için düşündüğümüz gibi çok da faydalı değil ve tabiki geç kalınması da vitamin- mineral eksikliği yapar. Bu da hem fiziksel hem de mental gelişim sorunları oluştururBardağın dip kısmı kesiliyor. Halka gibi oluyor. Onu koyup bezi normal bagliyorsun.
Bu bebek ac kitabini tavsiye ederim.
2 ay cok degil mi. Gec kalirsan yemeyen yemek secen bir bebek olur.
Neden popodan olcuyorsun. En iyi sonuc kol altindan verir.
Ben
5 aylik olduk tadima baslayacagim.
Mecbur yarin götürecem. Ama bundan sonra ki kontrole goturmeyi ddusunmuyorum.
Ben yarin goturecem mecburen
Asilarin gecikmeside iyi degil
Umreden gelmişler Allah'tan korkun yaa. Sanki zulüm görmeye gidiolarAşı yoksa boy kılo ıcın göturme bence canım..Allah bır an önce bu illetten kurtarsın tüm dünyayı... Bugün haberlerde gördüm Konya'daki öğrenci yurduna yerleştirilen umreden gelenler kaçmaya çalıştı. O kadar sinirlendim ki kendilerini düşünmedikleri gibi kimseyi düşünmüyorlar.. Sağlık bakanlığı çok güzel çalışıyor. Ama bunu uygulayacak halk, bıraz bılıncli olunması gerek. Hala avmye gidenler var gezmek ıcın. Yaslılar hala bana bırsey olmaz modunda..
Burda sokağa çıkma yasağı geldiOrda Corona var mı durumlar nasıl. Ben nedense seni Almanya'da saniodum hep
İki ay tattirmayla gecicek sorun yaşayacağımı sanmıyorum. Sürekli tadım yapicaz çay kaşığı ölçüleriyle. 6. Ay bu ölçüyü asmam ama 7. Ay tadım miktarları tabiki articak yoksa 8. Ay birden beslenmeye başlamaz . Aynı durum 8. Ay ve 9. Ay arasında da beslenme miktarı farkı olacak çünkü 9. Ay sonrasında ana besin maddesi yemekler olacak . Sadece aceleci davranmak bebekler için düşündüğümüz gibi çok da faydalı değil ve tabiki geç kalınması da vitamin- mineral eksikliği yapar. Bu da hem fiziksel hem de mental gelişim sorunları oluşturur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?