2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
bizim daha 15 gün var 6. ay kontrolüne aşı olmasa hiç götürmezdim bende bi arayayım

Ben kısa kollu tişört alta da ince eşofman tarzı bir şey giyiyorum.

Komili fiyat olarak orta fiyatlı. Benim elimdekiler bitsin komiliye geçerim. Şuan molfiks kullaniyorim. Ayağımın dibinde şok market var komili alırım bundan sonra

Komili fiyat olarak orta fiyatlı. Benim elimdekiler bitsin komiliye geçerim. Şuan molfiks kullaniyorim. Ayağımın dibinde şok market var komili alırım bundan sonra
komili bende denemek istiyorum molfiks kullanıyorum şuan tek sıkıntımız çişin tek bir yere toplanması

3. Aydan sonra zaten yoğun kilo alımı duruyo . Benim bebeğim da 2900 doğdu ödem falan derken 2500 kaldı mini minnacık . Şuan 5 aylık olmasına 3 gün var ve 7 kilo. Son aylar daha az aldı . Doktorumuz normal olduğunu söyledi .

evcil hayvanı olan arkadaşlar bizim kedi ve köpek bahçe de dışarı çıkmalarına da izin veriyoruz eve almıyoruz bahçeye çıktığımızda kızım onların üstüne atlayıp tutmak istiyor sizce bir problem olur mu ? şuan dokunmasına izin vermiyorum ama biraz daha büyüdüğünde illa ki tutacak

komili bende denemek istiyorum molfiks kullanıyorum şuan tek sıkıntımız çişin tek bir yere toplanması
Erkekmiydi senin bebeğin. On taraftami toplanıyor. Canbebe mor paket yeni bez üretmiş. Onu da gözüme kestirdim ama benim yakınımda bim şok var. Canbebe nerde bulcam şimdi. Bı bak istersen.

Biz bugun ilk defa keci yogurdu denemesi yaptik. Ilk basta cok eksitti yuzunu sevmedi gibi oldu sonradan agzini acmaya basladi biraz ne kadar vermem gerektigini bilemedim kendi kasiklarimizla hesaplarsam 2 3 tatli kasigi falan yemistir heralde. Simdi gun icerisinde yine vermeli miyim yarini mi bekleyeyim?

Bizde akşamları onar dk mama sandalyesine oturtmaya başladık,onun dışında egimli tutuyorum yoksa mekik çeker gibi başı hep havada,yavrum kaldırma zaten zor emiyosun,gücünü de oraya harciyosun diye kızıyorum

İlk çocuğum bu yüzden tecrübem yok.Sut siparişi verdim gelince yoğurt yapicam inşallah ve günde bir kez, ilk gün bir çay kaşığı,ikinci gün iki çay kaşığı üçüncü gün üç çay kasigi şeklinde ilerlicem.
Üç sebzeyi ve üç meyveyi de yine aynı şekil.
Henüz 5 ay 4 günlük.Sut gelene kadar 5 ay 10 gün oluverir

Biz de 5 ay 1 haftalik olarak basladik. Bugun daha vermem sanirim. Bu arada yogurt agiz cevresini kizartiyor haberiniz olsun

Erkekmiydi senin bebeğin. On taraftami toplanıyor. Canbebe mor paket yeni bez üretmiş. Onu da gözüme kestirdim ama benim yakınımda bim şok var. Canbebe nerde bulcam şimdi. Bı bak istersen.
kız benimki canbebeye bende bi baktım ama eskisini kullandım sızdırmıştı

Bunu bende yaşıyorum.Kiz ve molfiks bez.Cok nadir diğer yerlerde de dolmuş oluyor hatta öyle ki bezi açmadan göstergeye bakıyorum sadece ön kısım dolu.Yarisibdan çoğu boş gözüküyor.Degistiriyorum bezi ve saçmaligi görüyorum

kız benimki canbebeye bende bi baktım ama eskisini kullandım sızdırmıştı
Eskisini bende beğenmemiştim. İlk oğlumda ilk canbebe kullandım. Beğenmedim. Sonra altı huggies kullandım . Kalın bı bezdi. Ama hiç sızdırma yada pişik yapmadı. Çok memnundum. Ama her yer satmiodu. Kargo yolu beklemekten gına geldi. Slepy ye geçtik. Bı sene kullandım . Oda hiç sıkıntı yapmadı. Birbucuk yasindayken diş çıkardığı ay çok pişik oldu. Üç dört tüp pişik kremi bile bitirdik düzelmedi . Markette yaşlı bı teyze beni bezleri düşünceli düşünceli izlerken görmüş. Kızım çocuk pişik mi oldu dedi evet dedim. Bizim torunda oldu Komili aldık zeytinyağı var içinde iyi geldi dedi. Öylece başladık komiliye üç yasa kadar

Biz de 5 ay 1 haftalik olarak basladik. Bugun daha vermem sanirim. Bu arada yogurt agiz cevresini kizartiyor haberiniz olsun
Kızarıklık konusunu bilmiyorum ama benim kızıma çok karın ağrısı yaptı. İlk gün bir çay kaşığı verdim yoğurttan sonra sürekli bi mızmız hali oldu ve karnında sürekli ses geldi ve ağızdan çok fazla gaz çıkardı. Ertesi gün farklı saatte verdim yine yoğurttan sonra aynı şeyler oldu. 3.gün vermedim gayet iyiydi bebeğim. Yoğurt bana da çok mide gazı yapıyor. İlerleyen zamanlarda tekrar denemeli miyim bilmiyorum. Ek gıda serüvenimizi sonlandırdım tedirgin oldum

Keci yogurdu muydu sizin de? Bakalim bebegimi gozlemliyorum 3 gun deneyecegim ben de. Insallah sıkıntı olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…