2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bebeği bronşiyolit olan var mıydı. Nefes alırken hışırtı sesi geliyor. Nebül tedavisine başladık evde 3 saatte bir. Yarın kontrole çağırdı doktor. Ne kadar sürede atlatmıştı bebekleriniz
Benim bebeğim iki ve uc aylıkken geçirdi. Ama bebek ne kadar küçükse o kadar zor iylesir. Şimdi bebisler nerdeyse altı aylık oldu. Muhtemelen antibiyotik şurup verir . Havayla beraber ikinuc güne toparlanmaya başlar inşallah. İhlamur ve elma çayı verebilirsin. Öksürük ve balgam için çok iyi geliyor. Ihlamur icince balgam yumuşar kıvamı incelir daha kolay atar bebek.

Antibiyotik de başladı evet. Elma çayı yapayım bende içsin. Sağol canım.
Balgamı atıyor şükür. Hatta bu nedenle sürekli kusuyor. Dün akşam başladık tedaviye. Hastane de de nefes açıcı iğne ve 3 kür hava verdiler. Evde de 3 saat ara ile yapıyorum. Yarın kontrole çağırdı, duruma göre artırıp ya da azaltacakmış

Korona dolayısı ile korkarak gittim. Mesai bitimine yakın kimse kalmamıştı Allahtan.

Bronşit olduğu ihmale gelmiyor Allah korusun. Bende haftaya asi var onu düşünüyorum kara kara

Ev
cok uzulurdum gelınce bu konuyu konus cnm tek gıtmek nedemek sızın orda corona salgını nasıl sokaga cıkma yasagı varmı
Evde iyice gıcıklasti bi yazu vardı koravuristen ölmezsek sonra kesin boşanıyoruz diye:)erkekler evde durunca ama bizimkinin derdi kv kb yi ben evime cagirniyorum ben oraya gidiyorum

Bebeği bronşiyolit olan var mıydı. Nefes alırken hışırtı sesi geliyor. Nebül tedavisine başladık evde 3 saatte bir. Yarın kontrole çağırdı doktor. Ne kadar sürede atlatmıştı bebekleriniz
Biz atlattık ama henüz olmadan. Ben fark edince hemen götürdüm Dr başlangıcı var dedi. Ventolin şurup kullandık. Hiriltilandikca ciğerleri attı. Allah kolaylık şifa ve sabır versin biz 2 haftada atlattık . Sonra bir hafta da çok hafif düzeyde seyretti 3 hafta demek istemiyorum ama

Amin cümlemizi turkiyede yayılıyor umreciler kaçıyor falan garip bi halde
O umreden gelip kaçmaya çalışanlar kafayı yemiş bence
Ne oldu şimdi gidip sevap mi kazandılar 1 kişinin bile hasta olma sebebin olsa ne oldu senin umreye gitmen gezmekten başka nereye yaradı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…