2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ne gibi bir problem olsun ki? Olmaz elbette. Hijyene dikkat ettikten sonra.

Bu hastalık zaten hayvan hastalığı ve hayvanlardan insanlara bulasarak yayılıyor. Eğer dışarı çıkmalarına izin vermeseydiniz aşıları vs tamamsa temasda sorun olmazdı ama kesinlikle uzak durmalısınız.
6 aylık bir bebek ek gidaya geçtiğinde emzirdikten sonra bir çay kaşığı yoğurt . Bunu sadece günde üç defa Sabah öğle ve akşam şeklinde yapmalısınız. Yani sadece tadımlık. 6.-7. aylar ek gıda için tadım ayları 8-9. Aylar ana besin maddesi anne sütü olmakla birlikte diğer gıdalarla da beslenmeli . Sonraki aylar ana besin maddesi ek gıdalar olmalı anne sütü sadece destekleyici olmalı. Erken ek gıda ve fazla ek gıda bebeklerde alerjiye neden olur

Kızlar az önce acayip sinirlerim bozuldu ben markete girdim eşim de disarda kaldı bebek içeri girmesin diye bide hava güzel güneş var bugün ilk defa bebeğim güneş alsın diye arbaasina yatırdık güneşte üstüne düştü kadının birisi gelmiş eşime kızmaya başlamış bu çocuk güneşin altında birakilirmi delimisiniz çocuk bayılmış millet çocuk bulmaz sizde böyle yaparsınız falan birsürü saydırmış biz özellikle güneş alsın diye çıkardık o da uyudu yavrum çıktım eşim sinirden patlıyor bende 1 saat kadar durmuşum güneş zararımı ya hata mı yaptık?

280 liraydi 310 mu olmus asi fiyati?

6 ayı bekle cnm. Ben altı ayı tam doldur am oyle baslayacagım o da sadece tattırma şeklinde

Çocuk büyütürken de herkesin bi fikri var. Ben de bebeğimi güneşli havalarda uygun giydirip çıkarıyorum. Temiz hava alsın diye. Usuyecegi yerde kıyafetini kalinlastiriyorum ,sicaklauacagi yerde inceltiyorum. Çocuğun bu havalarda başına güneş geçecek değil. Herkesin söylediğine de çok kafanızı takmayın. Ben eğer ne yaptigimi biliyorsam kimsenyi takmıyorum

5ay 15gunu bekle cnm bence bır cay kasıgı ucu ıle ver hepsını verme

Burda bide şikayet edilme olayı var çocuğu almaya hazır bekleyen pedofili manyaklar ruh hastaları...dediginiz gibi bencede

Öğlen güneşi çarpar adamı . Ama havalar zaten soğuk öğlen çıkan güneş bile çarpmaz. Ayrıca çocuk benim sanane desene.

5ay 15gunu bekle cnm bence bır cay kasıgı ucu ıle ver hepsını verme
Benim hiç acelem yok aslında.Emzirmek öyle çok hoşuma gidiyordu ki.Doktor 4 ay 20 günlükken verebilirsin artık dedi 5 ay dolunca.Ben yaklaşık bir aydır zor bir şekilde emziriyorum.Kizim uyanık hiçbir şekilde emmiyor.O emmedikce gogsum de sertlikler oluşuyor tüm vucuduma ağrı veriyor.
Daha bu gece ağlayarak gogsumu sagdim.Niye? küçük hanim emmiyor,zoraki uyuyunca emziriyorum.diger göğüse gelince de ağzını kitliyor.Yavas yavaş başlarım demiştim.Bana kalsa bir ay daha beklerim,hatta olabildiğince geciktireyim.Sagol canım

Bugün bebeğimin öksürüğü artınca hastaneye götürdük. Hava verdiler orda. Eve de hava makinası aldırdılar. Perşembe günü de kontrole çağırdılar. Hastaneye şu durumda hiç gitmek istemiyordum.

Benimkide ufaktan öksürmeye başladı bugün serum fizyolojik verdim 2ml yarin da günde 3 kere vermeyim insallah artmaz.artarsa dr a götürmeden ventoline baslayacagim.
Geçmiş olsun sizede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…