2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Karadut pekmezini ben kendimde kullanıyorum ans bebeğe vermek ne kadar doğru bilemedim

Ben aylardir uyku egitimi vermeye calisiyorum. Her seyi denedim her yontemi yani anca 5 gundur snuc verdi. En zndan sallamiyorum. Kendi kendne uyuyor
Agladikca gidip sevip emzigi takipcikiyorum odadan en sonunda uyuyakaliyor

Ayni durumdaydim valla kafama vura vura sinirimi çıkarıyordum son gunlerde

Hala gece 2 3 satte bir uyair ona çözüm bulamadim.

Gece iki üç saatte bı uyanması çok normal. Ama şöyle bi kural var gündüz uykusunu almayan bebek gece de güzel uyumuyor. Gündüz biraz yormak lazım bebeği. Benimki gündüz çıt sesine uyanıyor. Hep başa dönüyoruz,

Annem de evde olduğu için uyku eğitimlerini de doğru düzgün vermeme müsade etmiyolar , tahammülüm kalmadı artık . Dediğin gibi kafama bağrıma falan vuruyorum gece . Aklı dengem bozuldu sanırım

Günaydın arkadaslar. Kızımın yarın rota asısının ikinci dozu vardı. Dr. Sordum cevap vermedi. Ne yapacagımı şaşırdım. Siz napacaksınız aşıları?
İlk dozunu evde vermiştik, bu cumartesi de normalde kontrolü var doktora sordum genel durumu iyiyse lütfen gelmeyin, aşıyı da evde kendiniz uygulayın dedi, yine de aşıyı yapıp takipte kalmakta fayda var beklenmeyen durum olursa o zaman gidersiniz doktora ama evde kolay uygulanabilecek bir aşı için bebeciği çıkarmayın isterseniz

D Demi bencede erken ya bende sert binuslupla daha vakti var dedim bakalım ne kadar daha dayanacaz elmayla başlasam diye dusunuyorum sebzeyi bilemedim

Peki kendi kendine uyumasını öğrenene kadar ağlamasına müsade mi ettiniz bazen ağlasın ne olacak diyorum ama dayanamıyorum da

Bugün hastane de kontrolü vardı üst solunum yolu enfeksiyonu nedeni ile. Kimse yoktu hastane de. Kayıt alan görevli neden getirdin kızım bu durumda diyor. Dedim mecburen getiriyoruz.

İlaç aldığım eczacı da bu virüsün abartıldığını. Çoğu kişinin haberi bile olmadan atlattığını söylüyor..maske falan bile takmamış

Peki kendi kendine uyumasını öğrenene kadar ağlamasına müsade mi ettiniz bazen ağlasın ne olacak diyorum ama dayanamıyorum da
Altini temizliyorum karnini doyuruyorum seviyorum yatagina koyuyorum emzigi takip gidiyorum. Agliyor ama oyle katila katila morarana kadar degil. Birkac kere gidiyorum şişş yapiyorum emzigini takiyorum alnindan öpüp cikiyorum. Bazen uyku arkadasini veriyorum ona bakarak uyuyakaliyor

Yoksa valla parmaginda oynatiyorlar bizi

Cok okudum izledim.internetten heeer seyii

Bak mutlaka

Deneyimlerini anlatanlar var

Hala yataga koyar koymaz tık diye uyumuyor ama en azindan ben uyku saatlerinde gerilmiyorum

Ben de başladım eğitime. Bebeğim hep ağlayarak uyanırdı, gün içinde hep huzursuzdu, artık gerinerek gülerek uyanıyor. Bugün 4. Gün, siz kaç günde aşama kaydettiniz?
Bu sabah 5dkda daldı hiç ağlamadan, 1.5 saat uyudu. Sonraki gündüz uykularına pek dalamadı, ben de çok zorlamadım. Siz tutarlı gidebiliyor musunuz?

Bir de benimki emzik almadı, o da zorluyor bizi. Gece uykularının kalitesi çok arttı, gece 2 kere kalkıyor, emip yatıyor. Memede dalmasına izin vermiyorum, hafif uyandırıp yatağa koyuyorum.

Ben aylardir ugrasiyorum ama ustune dusmedim. 4 5 gundur deniyorum iyi gidiyordu ta ki az onceye kadar cildirdi gene uyumuyor agliyor

Emzik almasi da avantaj degil bizim icin. Emzigi agzindan dusunce de agliyor gece[/QUOTE]

Öyle zaten ama yaşı ileri olanlar ve risk gurupları var ben onlar için evde kalıyorum ve onlar için dikkat ediyorum. Annem babam yaşlı , annem astım hastası. Annemmbabam değil başkası olsa bile bence bu bi vebaldir tedbirli olunmali. Genç ve tansiyon,kalp , şeker, böbrek yetmezliği , astım vs vs kronik hastalığı olanlarda büyük risk altındalar. Kimse hafife almamalı bence. Neticede dünyaya yayılmış ve çok olumsuz bi tablo var ,yani kimse abartılıyo deme hakkına sahip değil.

Bence de. 1 yaş altı bebekler için de sıkıntı. Korkumuzdan dışarı çıkmıyoruz.

Bugün hastane bomboştu. Doktorlar koridor da sohbet ediyorlardı. Beni görünce bebekle uzaylı görmüş gibi oldular, ne geziyor burda diye. Çocuk doktoru kimse gelmiyor artık hastaneye, sürekli boş diyor. Kayınbabam ile gitmiştik, ona araba da beklemesini söyledim 70 yaşında adam, neden riske atayım.

Hangi yöntemi kullanıyorsunuz acaba? Bizimkinin gündüz uykuları çok kısa, zor dalıyor ve dediğiniz gibi ağlayarak uyanıyor hep. Nasıl çözeceğimi bilmiyorum.

Kızlar bebeğim 4 buçuk aylık kv ille eline biseyler ver diyor elma portakal limon falan ama vermiyorum o yalasın diyoda yinede gerek görmüyorum buna sizce versemmi çocuk herşeye ağzına götürüyor
Biz 5 aylik olduk. Haftaya tadima baslayacam.
D
Demi bencede erken ya bende sert binuslupla daha vakti var dedim bakalım ne kadar daha dayanacaz elmayla başlasam diye dusunuyorum sebzeyi bilemedim
Doktor bana sebze ile basla dedi

İnan anlıyorum seni. Bak büyük üç buçuk oldu. Hala uyku vakti saç baş yoluyorum. Şu son dönemde psikolojim bozuk zaten kızıyorum bile. Ama bunun en güzel çaresi kabullenmek. Bu çocuğun fıtratı bu, uyumuyor diye kabullenip kendini ferahlatirsan daha mutlu olursun. Ben yakin zamana kadar kabullenmiş ve iyiydim. Şu son domuz gribi ardından ötekinin bronsiyoliti ve ulkece içinde bulunduğumuz durum bana kafayı yedirdi. Bubara her şeye bağırıp çağırıyorum. Çocuk da anne bana bagirman hoşuma gitmiyor üzülüyorum dedi bugün.

Seni özler açılır sussar korkar.... Her şey için uyanır. Dün gece büyük oğlum 6 defa uyandi. Bebekken de 15 20 civarı uyanirdi bir gecede.

Karadut pekmezini ben kendimde kullanıyorum ans bebeğe vermek ne kadar doğru bilemedim
bu şurup formatında ve içirilmiyor, afta ya da beyszlıklara sürülüyor. Ay ne eksik yazmışım 5 aylık bebeye tabi içirilmez. Benim oğlum 9 aylıktı Dr sadece agız içine sür dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…