Karadut pekmezini ben kendimde kullanıyorum ans bebeğe vermek ne kadar doğru bilemedimEczanede karadut şurubu al cnm anında geçiriyor. Benim büyük oğlum el ayak hastalığı gecırmıltı bebekken. Ayesten agzı aft dolmustu. Dr karadut şurubu dedı anında kesti. Benım evde hep olur kendimize bıle süreriz
Ben aylardir uyku egitimi vermeye calisiyorum. Her seyi denedim her yontemi yani anca 5 gundur snuc verdi. En zndan sallamiyorum. Kendi kendne uyuyorSonunda beni anlayan biri dedim yazınızı okurken. Resmen akşam olsun istemiyorum. Gece uykusu vakti geldi mi saçlarımı yolasim ,kafamı duvarlara vurasim geliyo. Hiç abartmıyorum. Ağlaya ağlaya ninni söylüyorum. Dayanacak gücüm kalmadı. Benim bebe de 12, 12.30 gibi gece uykusuna geçiyo. Geçiyo da yine uzun uyumuyo. En iyi ama en iyi ihtimal iki saatte bir uyanması . O da çok zor. Tavandan çelik dubelle salıncak kurmuştuk artık o da ise yaramıyo. Aşırı hırçın ve tahammülsüz bi insan oldum. Eşim yok yine görevde , annem babam yanımda ama annem sürekli anneligimi sorguluyo. Delirmek üzereyim. Keşke bi çaresini bulan olsa. Uyku eğitimlerini denedim ise yaramadı.
Gece iki üç saatte bı uyanması çok normal. Ama şöyle bi kural var gündüz uykusunu almayan bebek gece de güzel uyumuyor. Gündüz biraz yormak lazım bebeği. Benimki gündüz çıt sesine uyanıyor. Hep başa dönüyoruz,Ben aylardir uyku egitimi vermeye calisiyorum. Her seyi denedim her yontemi yani anca 5 gundur snuc verdi. En zndan sallamiyorum. Kendi kendne uyuyor
Agladikca gidip sevip emzigi takipcikiyorum odadan en sonunda uyuyakaliyor
Ayni durumdaydim valla kafama vura vura sinirimi çıkarıyordum son gunlerde
Hala gece 2 3 satte bir uyair ona çözüm bulamadim.
Annem de evde olduğu için uyku eğitimlerini de doğru düzgün vermeme müsade etmiyolar , tahammülüm kalmadı artık . Dediğin gibi kafama bağrıma falan vuruyorum gece . Aklı dengem bozuldu sanırımBen aylardir uyku egitimi vermeye calisiyorum. Her seyi denedim her yontemi yani anca 5 gundur snuc verdi. En zndan sallamiyorum. Kendi kendne uyuyor
İlk dozunu evde vermiştik, bu cumartesi de normalde kontrolü var doktora sordum genel durumu iyiyse lütfen gelmeyin, aşıyı da evde kendiniz uygulayın dedi, yine de aşıyı yapıp takipte kalmakta fayda var beklenmeyen durum olursa o zaman gidersiniz doktora ama evde kolay uygulanabilecek bir aşı için bebeciği çıkarmayın istersenizGünaydın arkadaslar. Kızımın yarın rota asısının ikinci dozu vardı. Dr. Sordum cevap vermedi. Ne yapacagımı şaşırdım. Siz napacaksınız aşıları?
Demi bencede erken ya bende sert binuslupla daha vakti var dedim bakalım ne kadar daha dayanacaz elmayla başlasam diye dusunuyorum sebzeyi bilemedimBenimki üç aylık olsun herşeyi tattircam diyodu. Önce olmaz dedim. Baktım yine başladı üç ay olsun her şeyi vercem ağzına dedi. Bende biraz sert çıktım. Altı ay olmadan bu çocuk el gıda almicak. Altı aydan sonra da ben karar vericem ne yicegine dedim. Bozuldu ama napayım. Biz altı aylık olcaz ayın 25 inde. Ben bı haftadır tadim yaptırıyorum. Mesela portakal asitli meyve midesine ağır gelebilir. En masum meyve elma armut muz. Bunlar mideye ağır gelmez. Ama bir ay daha bekle şuan erken.
Peki kendi kendine uyumasını öğrenene kadar ağlamasına müsade mi ettiniz bazen ağlasın ne olacak diyorum ama dayanamıyorum daBen aylardir uyku egitimi vermeye calisiyorum. Her seyi denedim her yontemi yani anca 5 gundur snuc verdi. En zndan sallamiyorum. Kendi kendne uyuyor
Altini temizliyorum karnini doyuruyorum seviyorum yatagina koyuyorum emzigi takip gidiyorum. Agliyor ama oyle katila katila morarana kadar degil. Birkac kere gidiyorum şişş yapiyorum emzigini takiyorum alnindan öpüp cikiyorum. Bazen uyku arkadasini veriyorum ona bakarak uyuyakaliyorPeki kendi kendine uyumasını öğrenene kadar ağlamasına müsade mi ettiniz bazen ağlasın ne olacak diyorum ama dayanamıyorum da
Ben de başladım eğitime. Bebeğim hep ağlayarak uyanırdı, gün içinde hep huzursuzdu, artık gerinerek gülerek uyanıyor. Bugün 4. Gün, siz kaç günde aşama kaydettiniz?Altini temizliyorum karnini doyuruyorum seviyorum yatagina koyuyorum emzigi takip gidiyorum. Agliyor ama oyle katila katila morarana kadar degil. Birkac kere gidiyorum şişş yapiyorum emzigini takiyorum alnindan öpüp cikiyorum. Bazen uyku arkadasini veriyorum ona bakarak uyuyakaliyor
Yoksa valla parmaginda oynatiyorlar bizi
Cok okudum izledim.internetten heeer seyii
Bak mutlaka
Deneyimlerini anlatanlar var
Hala yataga koyar koymaz tık diye uyumuyor ama en azindan ben uyku saatlerinde gerilmiyorum
Ben aylardir ugrasiyorum ama ustune dusmedim. 4 5 gundur deniyorum iyi gidiyordu ta ki az onceye kadar cildirdi gene uyumuyor agliyorBen de başladım eğitime. Bebeğim hep ağlayarak uyanırdı, gün içinde hep huzursuzdu, artık gerinerek gülerek uyanıyor. Bugün 4. Gün, siz kaç günde aşama kaydettiniz?
Bu sabah 5dkda daldı hiç ağlamadan, 1.5 saat uyudu. Sonraki gündüz uykularına pek dalamadı, ben de çok zorlamadım. Siz tutarlı gidebiliyor musunuz?
Öyle zaten ama yaşı ileri olanlar ve risk gurupları var ben onlar için evde kalıyorum ve onlar için dikkat ediyorum. Annem babam yaşlı , annem astım hastası. Annemmbabam değil başkası olsa bile bence bu bi vebaldir tedbirli olunmali. Genç ve tansiyon,kalp , şeker, böbrek yetmezliği , astım vs vs kronik hastalığı olanlarda büyük risk altındalar. Kimse hafife almamalı bence. Neticede dünyaya yayılmış ve çok olumsuz bi tablo var ,yani kimse abartılıyo deme hakkına sahip değil.Bugün hastane de kontrolü vardı üst solunum yolu enfeksiyonu nedeni ile. Kimse yoktu hastane de. Kayıt alan görevli neden getirdin kızım bu durumda diyor. Dedim mecburen getiriyoruz.
İlaç aldığım eczacı da bu virüsün abartıldığını. Çoğu kişinin haberi bile olmadan atlattığını söylüyor..maske falan bile takmamış
Bence de. 1 yaş altı bebekler için de sıkıntı. Korkumuzdan dışarı çıkmıyoruz.Öyle zaten ama yaşı ileri olanlar ve risk gurupları var ben onlar için evde kalıyorum ve onlar için dikkat ediyorum. Annem babam yaşlı , annem astım hastası. Annemmbabam değil başkası olsa bile bence bu bi vebaldir tedbirli olunmali. Genç ve tansiyon,kalp , şeker, böbrek yetmezliği , astım vs vs kronik hastalığı olanlarda büyük risk altındalar. Kimse hafife almamalı bence. Neticede dünyaya yayılmış ve çok olumsuz bi tablo var ,yani kimse abartılıyo deme hakkına sahip değil.
Ben de başladım eğitime. Bebeğim hep ağlayarak uyanırdı, gün içinde hep huzursuzdu, artık gerinerek gülerek uyanıyor. Bugün 4. Gün, siz kaç günde aşama kaydettiniz?
Bu sabah 5dkda daldı hiç ağlamadan, 1.5 saat uyudu. Sonraki gündüz uykularına pek dalamadı, ben de çok zorlamadım. Siz tutarlı gidebiliyor musunuz?
Biz 5 aylik olduk. Haftaya tadima baslayacam.Kızlar bebeğim 4 buçuk aylık kv ille eline biseyler ver diyor elma portakal limon falan ama vermiyorum o yalasın diyoda yinede gerek görmüyorum buna sizce versemmi çocuk herşeye ağzına götürüyor
Doktor bana sebze ile basla dediD
Demi bencede erken ya bende sert binuslupla daha vakti var dedim bakalım ne kadar daha dayanacaz elmayla başlasam diye dusunuyorum sebzeyi bilemedim
İnan anlıyorum seni. Bak büyük üç buçuk oldu. Hala uyku vakti saç baş yoluyorum. Şu son dönemde psikolojim bozuk zaten kızıyorum bile. Ama bunun en güzel çaresi kabullenmek. Bu çocuğun fıtratı bu, uyumuyor diye kabullenip kendini ferahlatirsan daha mutlu olursun. Ben yakin zamana kadar kabullenmiş ve iyiydim. Şu son domuz gribi ardından ötekinin bronsiyoliti ve ulkece içinde bulunduğumuz durum bana kafayı yedirdi. Bubara her şeye bağırıp çağırıyorum. Çocuk da anne bana bagirman hoşuma gitmiyor üzülüyorum dedi bugün.Sonunda beni anlayan biri dedim yazınızı okurken. Resmen akşam olsun istemiyorum. Gece uykusu vakti geldi mi saçlarımı yolasim ,kafamı duvarlara vurasim geliyo. Hiç abartmıyorum. Ağlaya ağlaya ninni söylüyorum. Dayanacak gücüm kalmadı. Benim bebe de 12, 12.30 gibi gece uykusuna geçiyo. Geçiyo da yine uzun uyumuyo. En iyi ama en iyi ihtimal iki saatte bir uyanması . O da çok zor. Tavandan çelik dubelle salıncak kurmuştuk artık o da ise yaramıyo. Aşırı hırçın ve tahammülsüz bi insan oldum. Eşim yok yine görevde , annem babam yanımda ama annem sürekli anneligimi sorguluyo. Delirmek üzereyim. Keşke bi çaresini bulan olsa. Uyku eğitimlerini denedim ise yaramadı.
Seni özler açılır sussar korkar.... Her şey için uyanır. Dün gece büyük oğlum 6 defa uyandi. Bebekken de 15 20 civarı uyanirdi bir gecede.Ben aylardir uyku egitimi vermeye calisiyorum. Her seyi denedim her yontemi yani anca 5 gundur snuc verdi. En zndan sallamiyorum. Kendi kendne uyuyor
Nasıl gideceksiniz.canim.paylasirmisin benimledeBiz 5 aylik olduk. Haftaya tadima baslayacam.
Doktor bana sebze ile basla dedi
bu şurup formatında ve içirilmiyor, afta ya da beyszlıklara sürülüyor. Ay ne eksik yazmışım 5 aylık bebeye tabi içirilmez. Benim oğlum 9 aylıktı Dr sadece agız içine sür dedi.Karadut pekmezini ben kendimde kullanıyorum ans bebeğe vermek ne kadar doğru bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?