2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kizlar bugun cok kotu bisey geldi basima sabah kahvalti yaparken mama sandalyesine oglumu oturttum yanimizda oturuyodu salatalik yesil sogan kemiriyodu disleri kasiniyor diye veriyorum gun icinde dis kasiyici yerine onlarla oyalaniyor. Sonra ben salaklik ettim yumurtadan verdim azcik tadina baksin diye hosuna gitti biraz daha verdim 3-5 dk gecmedi eli yuzu kabarmaya basladi sonra nefes alamaz oldu tikandi bogazina sogan filan kacti sandik once sonradan anldm alerji oldgnu. Hemen doktorumuzu aradik aldk gittik igne yaptılar hava verdiler ilaç verdi doktorumuz zaditen oyle geri geldik. Simdi de uykusunda inlİyor benzi sapsari oldu soguk soguk terliyor cok korktum ya Rabbim kimseye yasatmasin.

Çok geçmiş olsun çok korkmuşsunuzdur Miktar ne kadardı hemen öyle etkiledi

Çok çok geçmiş olsun canım..

Çok geçmiş olsun.
Yumurta 1-2 yaşındaki çocuklara da tavsiye edilmez alerjik olduğu için.

Çok geçmiş olsun yumurtanın beyazını mı sarısını mı verdiniz?

Çok geçmiş olsun nasıl o kadar tepki vermiş vücut ya kyamam..

Çok geçmiş olsun nasıl o kadar tepki vermiş vücut ya kyamam..
Valla sok oldum ilk defa boyle biseye denk geldim hayatmda benimde penisilin alerjim vardir mesela ama birkac saat sonra cikar vucudumda etkisi. Ama resmen 5 dakika icinde oldu hersey cok korkunctu daha kendime gelemedim test yaptırmadan hicbisey vermicem artk

Çok geçmiş olsun. Bebeğiniz kaç aylık. 6. Ayı doldurunca yumurta sarısına başlanıyor normal de. Allah korumuş

Mastit belasi meme reddi gibi uyanıkken emme de çok sorun yaşatıyordu kızım.gece de uykuya düşüp türlü denemelerime rağmen ağzını açmıyordu.geldi yine buldu beni.
Ters emzirdim,sıcak uyguladım,sagdim,önce hafif uyutup sonra kızımın emmesini sağladım.ama yok..o sertlikler geçmiyor.yildim ya..en güzel zamanlari kızımın,ben kıvranarak geciyor

Rint sence poyraza ne ile baslayim sebzemi meyvemi biliyorsun alerjimiz var gerçi daha zamanımızda var ama konu acilmisken sorayım dedim sana
Meyvelerin sindirimi çok daha kolay olurmuş. O yüzden bebeği yormamak için doktor büyük oğlumu meyve ile başlatmıştı. Şimdi ben de düşünmekteyim. Ama sebzede de sorun yaşamadık.
İki meyve yedi sonra sebzeye başlamıştık. Zaten o da bir hafta sürüyor malum iki meyve.

Çok çok geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın.

6 aydan sonra veriliyor diye biliyordum sarisini. Bizimki de 5 ay 23 günlüktü bilemedim valla vermis bulundum. Alerji testi yaptirana kadar sebze disinda bisey verme dedi doktor
Yumurta, inek sütü,tahin ,çilek ,bal. Şimdilik aklıma gelenler bunlar, verilmemesi gerekenlerden. İnşallah başka bir alerjisi yoktur. Kimseye yaşatmasın

Canım benimde çok sık oluyodu . Memeyi tutma pozisyonunu değiştirince artık olmuyo

Arkadaşlar, bebeklerinizi aylık kontrole götürecek misiniz?
Ben de çok endişeliyim, götürsem bir türlü, götürmesem başka.
Bir de bebeğimde idrar yolu enfeksiyonu vardı, sonrasında ultrason istedi doktor
Haftaya almıştık randevumuzu.
Zorunlu sünnette var...
Çok kötü oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…