- 5 Mart 2020
- 81
- 188
- 23
- 34
Benimkide tutuyo elinden dusunce cildiriyo sanki ben aldm elinden :)Benim bebe tem 5 aylık oldu ve o da yuvarlaniyo , istediği bir şeye doğru yöneliyor , vermeyince sinirleniyo.
Çok geçmiş olsun çok korkmuşsunuzdurKizlar bugun cok kotu bisey geldi basimasabah kahvalti yaparken mama sandalyesine oglumu oturttum yanimizda oturuyodu salatalik yesil sogan kemiriyodu disleri kasiniyor diye veriyorum gun icinde dis kasiyici yerine onlarla oyalaniyor. Sonra ben salaklik ettim yumurtadan verdim azcik tadina baksin diye hosuna gitti biraz daha verdim 3-5 dk gecmedi eli yuzu kabarmaya basladi sonra nefes alamaz oldu tikandi bogazina sogan filan kacti sandik once sonradan anldm alerji oldgnu. Hemen doktorumuzu aradik aldk gittik igne yaptılar hava verdiler ilaç verdi doktorumuz zaditen oyle geri geldik. Simdi de uykusunda inlİyor benzi sapsari oldu soguk soguk terliyor cok korktum ya Rabbim kimseye yasatmasin.
Çok çok geçmiş olsun canım..Kizlar bugun cok kotu bisey geldi basimasabah kahvalti yaparken mama sandalyesine oglumu oturttum yanimizda oturuyodu salatalik yesil sogan kemiriyodu disleri kasiniyor diye veriyorum gun icinde dis kasiyici yerine onlarla oyalaniyor. Sonra ben salaklik ettim yumurtadan verdim azcik tadina baksin diye hosuna gitti biraz daha verdim 3-5 dk gecmedi eli yuzu kabarmaya basladi sonra nefes alamaz oldu tikandi bogazina sogan filan kacti sandik once sonradan anldm alerji oldgnu. Hemen doktorumuzu aradik aldk gittik igne yaptılar hava verdiler ilaç verdi doktorumuz zaditen oyle geri geldik. Simdi de uykusunda inlİyor benzi sapsari oldu soguk soguk terliyor cok korktum ya Rabbim kimseye yasatmasin.
Çok geçmiş olsun.Kizlar bugun cok kotu bisey geldi basimasabah kahvalti yaparken mama sandalyesine oglumu oturttum yanimizda oturuyodu salatalik yesil sogan kemiriyodu disleri kasiniyor diye veriyorum gun icinde dis kasiyici yerine onlarla oyalaniyor. Sonra ben salaklik ettim yumurtadan verdim azcik tadina baksin diye hosuna gitti biraz daha verdim 3-5 dk gecmedi eli yuzu kabarmaya basladi sonra nefes alamaz oldu tikandi bogazina sogan filan kacti sandik once sonradan anldm alerji oldgnu. Hemen doktorumuzu aradik aldk gittik igne yaptılar hava verdiler ilaç verdi doktorumuz zaditen oyle geri geldik. Simdi de uykusunda inlİyor benzi sapsari oldu soguk soguk terliyor cok korktum ya Rabbim kimseye yasatmasin.
Çok geçmiş olsunKizlar bugun cok kotu bisey geldi basimasabah kahvalti yaparken mama sandalyesine oglumu oturttum yanimizda oturuyodu salatalik yesil sogan kemiriyodu disleri kasiniyor diye veriyorum gun icinde dis kasiyici yerine onlarla oyalaniyor. Sonra ben salaklik ettim yumurtadan verdim azcik tadina baksin diye hosuna gitti biraz daha verdim 3-5 dk gecmedi eli yuzu kabarmaya basladi sonra nefes alamaz oldu tikandi bogazina sogan filan kacti sandik once sonradan anldm alerji oldgnu. Hemen doktorumuzu aradik aldk gittik igne yaptılar hava verdiler ilaç verdi doktorumuz zaditen oyle geri geldik. Simdi de uykusunda inlİyor benzi sapsari oldu soguk soguk terliyor cok korktum ya Rabbim kimseye yasatmasin.
Canm toplasan bir tatli kasigi ancaktiÇok geçmiş olsun çok korkmuşsunuzdur ☹ Miktar ne kadardı hemen öyle etkiledi
Allah razi olsunÇok geçmiş olsunyumurtanın beyazını mı sarısını mı verdiniz?
6 aydan sonra veriliyor diye biliyordum sarisini. Bizimki de 5 ay 23 günlüktü bilemedim valla vermis bulundum. Alerji testi yaptirana kadar sebze disinda bisey verme dedi doktorÇok geçmiş olsun.
Yumurta 1-2 yaşındaki çocuklara da tavsiye edilmez alerjik olduğu için.
Kıyamam ya bununla geçmiş olsun inşallah, içi gidiyo insanınCanm toplasan bir tatli kasigi ancakticok korktum valla oyle boyle degi
Allah razi olsunsarısını vermistim
Çok geçmiş olsun nasıl o kadar tepki vermiş vücut ya kyamam..Kizlar bugun cok kotu bisey geldi basimasabah kahvalti yaparken mama sandalyesine oglumu oturttum yanimizda oturuyodu salatalik yesil sogan kemiriyodu disleri kasiniyor diye veriyorum gun icinde dis kasiyici yerine onlarla oyalaniyor. Sonra ben salaklik ettim yumurtadan verdim azcik tadina baksin diye hosuna gitti biraz daha verdim 3-5 dk gecmedi eli yuzu kabarmaya basladi sonra nefes alamaz oldu tikandi bogazina sogan filan kacti sandik once sonradan anldm alerji oldgnu. Hemen doktorumuzu aradik aldk gittik igne yaptılar hava verdiler ilaç verdi doktorumuz zaditen oyle geri geldik. Simdi de uykusunda inlİyor benzi sapsari oldu soguk soguk terliyor cok korktum ya Rabbim kimseye yasatmasin.
Ah tamam anladım cnn çok sağol mecbur alaçam o zaman karantina olsada Eşim o gondereyimCam rende daha çok eziyor cnm çatalla verme pütür olur ilk el gıda cam rende ile olur cnm 7aydan sonra catalla bir ezmeye gidilir
Valla sok oldum ilk defa boyle biseye denk geldim hayatmdaÇok geçmiş olsun nasıl o kadar tepki vermiş vücut ya kyamam..
Çok geçmiş olsun. Bebeğiniz kaç aylık. 6. Ayı doldurunca yumurta sarısına başlanıyor normal de. Allah korumuşValla sok oldum ilk defa boyle biseye denk geldim hayatmdabenimde penisilin alerjim vardir mesela ama birkac saat sonra cikar vucudumda etkisi. Ama resmen 5 dakika icinde oldu hersey cok korkunctu daha kendime gelemedim test yaptırmadan hicbisey vermicem artk
Meyvelerin sindirimi çok daha kolay olurmuş. O yüzden bebeği yormamak için doktor büyük oğlumu meyve ile başlatmıştı. Şimdi ben de düşünmekteyim. Ama sebzede de sorun yaşamadık.Rint sence poyraza ne ile baslayim sebzemi meyvemi biliyorsun alerjimiz var gerçi daha zamanımızda var ama konu acilmisken sorayım dedim sana
Çok çok geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın.Valla sok oldum ilk defa boyle biseye denk geldim hayatmdabenimde penisilin alerjim vardir mesela ama birkac saat sonra cikar vucudumda etkisi. Ama resmen 5 dakika icinde oldu hersey cok korkunctu daha kendime gelemedim test yaptırmadan hicbisey vermicem artk
Yumurta, inek sütü,tahin ,çilek ,bal. Şimdilik aklıma gelenler bunlar, verilmemesi gerekenlerden. İnşallah başka bir alerjisi yoktur. Kimseye yaşatmasın6 aydan sonra veriliyor diye biliyordum sarisini. Bizimki de 5 ay 23 günlüktü bilemedim valla vermis bulundum. Alerji testi yaptirana kadar sebze disinda bisey verme dedi doktor
Canım benimde çok sık oluyodu . Memeyi tutma pozisyonunu değiştirince artık olmuyoMastit belasimeme reddi gibi uyanıkken emme de çok sorun yaşatıyordu kızım.gece de uykuya düşüp türlü denemelerime rağmen ağzını açmıyordu.geldi yine buldu beni.
Ters emzirdim,sıcak uyguladım,sagdim,önce hafif uyutup sonra kızımın emmesini sağladım.ama yok..o sertlikler geçmiyor.yildim ya..en güzel zamanlari kızımın,ben kıvranarak geciyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?