Bebek irmiginde pisirmeye gerek olmuyor cok
Emre de 3.ayinda influenza oldu.Enfluvir kullandik .Zaten gunde 8 9 defa yapardi.O surecte degisen bisey olmadi.Su anda verdigim ek gidaya bagli olarak degisiyo.Bazen gunde 2 -3 -4 arasi degisiyor.1 defa hic yapmadi korktum.Alisik degilim Emrede hic.Digerinde bagirsak sorunu biraz var.Emreyle ayni yemegi ayni olcude yemelerine ragmen cok zorlaniyor.1 gun yapmadigi oluyor.Emre yedigi gibi cikardigi icin pek kilo alamiyor.Muhtemelen metabolizmasi babasi gibi calisiyor.Esim de zayif,metabolizmadi cok hizli

Genelde dıger oğluşlarum hergun 1 kez ya da en fazla 2 kez yapardı bu aylarda.. Gerçi dün kerevuzın faydasını gördüm yapıyor ama keçi gibi poposunu arasında kalıyor. Az az yapa yapa 3 kere yaptı toplasan 1 kaka yapmaz.. Dr anne sutu alırken gunde 7 ya da 8 kere yapması ya da 1 haftaya kadar yapmaması normal derdı. Ek gıdada degısıyor... Benim süt asırı yağlı ve bu çok emen bir bebek. Yiyor ustune illa meme istiyor... Dıgerlerı yerdi ama ustune emmek ıstemezlerdı.. Neyse yapsında tek. Şu korona bitsin bir dra gostereyım.