Allah Allah genelde oral yapılıyor ama belki bazı yerlerde iğne şeklinde olan aşı yapılıyordur. Çocuk felci aşısınin iki çeşidi de varmış çünkü.Şimdi araştırdım cnm e nabizda yapıldı görünüyor hemşireyi aradım açmadı ters biri zaten içimde dert oldu çünkü bacaklarından yapıldığını gördüm çünkü kapisinfa bekledim çocuğu kendi aldı
Cnm bende şaşırdım ağzından vermedi eminim sanırım koydeyim ya buraya böyle gelmiş e nabizda baktım yapıldı görünüyor zaten asi ancak geldi 1hafta gecikmeli oldukAllah Allah genelde oral yapılıyor ama belki bazı yerlerde iğne şeklinde olan aşı yapılıyordur. Çocuk felci aşısınin iki çeşidi de varmış çünkü.
Umarım.. TeşekkürlerBence yanlış ölçmüş olabilir canım, üzülme hemen.
Birde cnm e nabiza bakabilirsin senin bebeğin asi takvimine bizim KPA yapıldı görünmüyor en son 4aylik yapılmışAllah Allah genelde oral yapılıyor ama belki bazı yerlerde iğne şeklinde olan aşı yapılıyordur. Çocuk felci aşısınin iki çeşidi de varmış çünkü.
Umarım öyledir ya teşekkürler size deNasıl olcmusdur bizim hemşire 4aylikken olcdu 69dedi ben evde olcdum 64cikti arada çok fark var mesala
İlk dişin geldiğini pek anlamamıştık ben tesadüfen gördüm ama ikincinin etkisi aynen dediğiniz gibi oldu ay nasıl mızmız, gece emzikle uyur ama dalınca düşer aramazdı, bu dönemde düşünce kıyameti koparıyor sağolsun ve sürekli kucak istiyor bin zahmetle yerde oynatıyorum mandallar kumandalar koyupSizinkilerde mızmız mı 22 ekim doğum bebiş hep bi memnuniyetsiz 2 3 gündür gündüz uykuları da kısaldı. Atak haftası mı, diş yeni çıkardı zaten yere koyuyorum ağlıyo hic sevmiyo yerde hareket etsin. Ama yatağın üstünde çabalıyor
Öyledir cnm üzülme sağlıklı olsun yavru da gerisi gelirUmarım öyledir ya teşekkürler size de
Benim paşa da 21 Ekim doğumlu aynı durumdayız canım. Uykuya geçiş süresi oldukça uzadı ama bu dönemde gündüz uykularının yeniden düzenlenmesi normal diye okudum. O yüzden ben gündüz toplam 4 saat olacak şekilde yeniden düzenleme yaptım ama meyvesini hemen alamam sanırım . Belli ki bu hafta böyle geçecek. Bi de atak dönemi değil ama yavaş yavaş desteksiz oturma girişimleri var önceden hemen devriliyodu şimdi bi kaç saniye duruyo sonra devriliyo . Uyku sorunu bu gelişmeler yüzünden de yaşanıyo. Her gün yattığı odada avizeye bakardı artık avizenin etrafına yaydığı şekillere bakıyo. Gardrop halkalarına takiliyo. Değişik şeyleri fark ediyoSizinkilerde mızmız mı 22 ekim doğum bebiş hep bi memnuniyetsiz 2 3 gündür gündüz uykuları da kısaldı. Atak haftası mı, diş yeni çıkardı zaten yere koyuyorum ağlıyo hic sevmiyo yerde hareket etsin. Ama yatağın üstünde çabalıyor
Ne boyutta canım. Yani memeyi kesinlikle almak istemiyo mu yoksa iki çekip başka biseyle uğraşıp tekrar iki fırt alıyo muKızlar meme reddi yaşayıp çözen varmı ben 4 aydır çözemiyorum da bu arada 6.5 aylıgız
Hiç almak istemiyor sağarak biberonla veriyorum Philips avent ama gittikçe batıyorum sanki inatçı almıyor aç kalsada almıyor bezdim yaaaNe boyutta canım. Yani memeyi kesinlikle almak istemiyo mu yoksa iki çekip başka biseyle uğraşıp tekrar iki fırt alıyo mu
Evet biliyorum eğitim verdiğini. Ya 6.30 u görse o da 7 ye kadar oyalanır ama işte 5.45 olunca bir süre sonra ağlıyor odadan çıkarmıyorum emziriyorum ki çoğusunda uyutmayı da denedim ama yok uyuyamıyor. Haliyle erken kalkınca gün içinde uykular da bozuluyor saatleri.Şöyle bizimkinin de erken kalkma sorunu var ama ben saat 7 olmadan yataktan almıyorum. O da zaten kendi oyalaniyo ama bazen 5- 5 buçuk gibi uyaniyo o zaman uyutmaya çalışıyorum. Tabi eğer bi ağrısı yoksa ya da açlıktan uyanmamissa. Genelde 6 .20 ya da 6.30 gibi ayakta ama yataktan 7 de alıyorum saat 9 da sonraki uykusu.
Ben uyku eğitimi verdim belki yazılarımı hatirliyosundur. Uykusuzluktan canımdan bezmistim
Ben 3 aydir sagarak veriyorum nerdeyse.Hiperlaktoz ve meme reddi ikisini birarada yasayinca psikolojim kaldirmadi meme vermeye ugrasmayi.bir de bir bebek degil ikisi de yasadi o surecte.Zorlugu sana olacak ama nasil aliyosa alsin dusuncesindeyim anne sutunu.Gece yarisi sabaha krsi demeden arayi cok acmadan hep sagip veriyorum.Hiç almak istemiyor sağarak biberonla veriyorum Philips avent ama gittikçe batıyorum sanki inatçı almıyor aç kalsada almıyor bezdim yaaa
Bizimkiler aynı gidiyor sanırım canım yerde oynamak istemiyor bizimki de sürekli mızıldanma haliİlk dişin geldiğini pek anlamamıştık ben tesadüfen gördüm ama ikincinin etkisi aynen dediğiniz gibi oldu ay nasıl mızmız, gece emzikle uyur ama dalınca düşer aramazdı, bu dönemde düşünce kıyameti koparıyor sağolsun ve sürekli kucak istiyor bin zahmetle yerde oynatıyorum mandallar kumandalar koyup
4. Ayda başladı ve 6. Ayda bizimki tamamen reddettiKızlar meme reddi yaşayıp çözen varmı ben 4 aydır çözemiyorum da bu arada 6.5 aylıgız
Mamajo aldim.Bugun geldi kargo.henuz oyuncak saniyolar.O yuzden simdilik 1 tane aldim.Hic damlatmiyor ama bebekler de zor cekiyor gibi suyu.Kizlar alistirma bardagi olarak ne aldiniz
Canım Allah kolaylık versin . Benim paşa da 4. Ayda başladı ama ben o süreçte hep karanlıkta emzirmeye başladım . Ara ara rahatlayıp ara ara tekrar dikkat dağınıklığı yüzünden emmek istemiyodu. Böyle böyle 6 buçuk ay bitti. Ben eğer az da olsa alıyorsa kendi yaptıklarımı anlaticaktim ama bu duruma bi önerim yok.Hiç almak istemiyor sağarak biberonla veriyorum Philips avent ama gittikçe batıyorum sanki inatçı almıyor aç kalsada almıyor bezdim yaaa
Evet bizimki de bazen öyle kalkiyo haklısın o zaman almak gerekiyo. Ben eğer aç olmadığından eminsem uyutmaya çalışıyorum bazen uyuyo bazen uyumuyo. Ben kesinlikle tracy hogg kitabını tavsiye ediyorum. Söyleyecek başka bir şey bulamıyorum. Çünkü bana mucize yaşattı herkes yapsın rahat etsin istiyorumEvet biliyorum eğitim verdiğini. Ya 6.30 u görse o da 7 ye kadar oyalanır ama işte 5.45 olunca bir süre sonra ağlıyor odadan çıkarmıyorum emziriyorum ki çoğusunda uyutmayı da denedim ama yok uyuyamıyor. Haliyle erken kalkınca gün içinde uykular da bozuluyor saatleri.
6.30 iyi aslında da işte ben göremiyorum
Bizimkide herşeyden sıkılır oldu kucakta gezer sıkıntı yokİlk dişin geldiğini pek anlamamıştık ben tesadüfen gördüm ama ikincinin etkisi aynen dediğiniz gibi oldu ay nasıl mızmız, gece emzikle uyur ama dalınca düşer aramazdı, bu dönemde düşünce kıyameti koparıyor sağolsun ve sürekli kucak istiyor bin zahmetle yerde oynatıyorum mandallar kumandalar koyup
Evet canm bide bu ay artık dışdünyayı kabul ediyorlarmış adapte şaşkınlığı ondan biraz daBenim paşa da 21 Ekim doğumlu aynı durumdayız canım. Uykuya geçiş süresi oldukça uzadı ama bu dönemde gündüz uykularının yeniden düzenlenmesi normal diye okudum. O yüzden ben gündüz toplam 4 saat olacak şekilde yeniden düzenleme yaptım ama meyvesini hemen alamam sanırım . Belli ki bu hafta böyle geçecek. Bi de atak dönemi değil ama yavaş yavaş desteksiz oturma girişimleri var önceden hemen devriliyodu şimdi bi kaç saniye duruyo sonra devriliyo . Uyku sorunu bu gelişmeler yüzünden de yaşanıyo. Her gün yattığı odada avizeye bakardı artık avizenin etrafına yaydığı şekillere bakıyo. Gardrop halkalarına takiliyo. Değişik şeyleri fark ediyo
Bende aldım onu ama tadı çok kotu oldu içemedi sen nasıl yaptın onu ?Bu arada tarhana olarak e bebegi hammm markasiydi sanirim onu denedim.Ipince elenmis.Icimi okadar guzel ki.Putursuz.Tadi da cok guzeldi.Denenebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?