2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Daha önce fazla ölçmüş olabilir mi acaba? Değer normal çünkü.. iki aydır küçülen kıyafeti olmadı mi mesela?

Daha önce fazla ölçmüş olabilir mi acaba? Değer normal çünkü.. iki aydır küçülen kıyafeti olmadı mi mesela?
Bilemedim ki daha önce fazla mı ölmüştü naptı,kıyafetleri de çok hafif kısa gelmeye başlamıştı aslında da niye böyle bi sonuç çıktı bilmiyorum çok üzgünüm kilo her zaman düşüktü 6.7 ama boy çok önemli ya.

Bence yanlış ölçmüş olabilir canım, üzülme hemen.

Kızlar oğlum 6 aylık aşısı için sağlık ocağına gittik ve sadece bacağından iğne yaptı ağzından oasisi vardı dimi acaba yapmadimi

Çocuk nezaman isterse ver cnm memeni boşver doktorları sen gecede isterse ver emsin senin 6aylik asida ağzından damla verdimi benim hemsirem vermedi acaba eksikmi asi yapti

Cnm kilosu da boyunda normal takma kafana bir ay uzar önümüzdeki ay uzamaz birden atar

Nasıl olcmusdur bizim hemşire 4aylikken olcdu 69dedi ben evde olcdum 64cikti arada çok fark var mesala

Kızlar oğlum 6 aylık aşısı için sağlık ocağına gittik ve sadece bacağından iğne yaptı ağzından oasisi vardı dimi acaba yapmadimi
Ağızdan var evet, yanılmıyorsam çocuk felci aşısı. Numarası varsa bir sorun bence eksik kalmasın

Pirinc unu degil tam pirinc unu tavsiye ediliyor. Arada fark var almak isteyenler tam pirinc unu tercih edebilir demir acisindan zengin ve cok faydali.

Çocuk nezaman isterse ver cnm memeni boşver doktorları sen gecede isterse ver emsin senin 6aylik asida ağzından damla verdimi benim hemsirem vermedi acaba eksikmi asi yapti
Evet ağza da verildi çocuk felci aşısı. Bor arayıp sorsan asm'ye, hemşireye.
Birincide reflü sebebiyle bıraktık zaten. İkincide de reflü var bir miktar. Şu an eğimli yatırıyorum ama bir süre sonra muhtemelen azaltmam gerekecek. Ama tamamen kesmek istemiyorum. Hastalığı var derdi huyauzlugu var. Gece beslenmesini kesince geri dönüşü yok çünkü.

Şimdi araştırdım cnm e nabizda yapıldı görünüyor hemşireyi aradım açmadı ters biri zaten içimde dert oldu çünkü bacaklarından yapıldığını gördüm çünkü kapisinfa bekledim çocuğu kendi aldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…