Merhaba hanimlar,
Ben de insallah bu agustos ayinda anne oluyorum. biberon seti alacagim ama kararsiz kaldim. Philips avent natural yeni dogan biberon seti ve Lansinoh hosgeldin bebek biberon seti arasinda kaldim. Ozellikle daha once kullanmis olanlarlardan oneriler bekliyorum. Ya da sizin kullandiginiz ve onerebileceginiz baska markalar da olur.
Simdiden cok tesekkurler
Hayırla sağlıkla kavuşun inşallah bebeğinize, Avent kullandım set olarak değil de bir tane küçüğünden vardı, 2.aydan beri onu kullanıyoruz memnunum ben
Herkesin anneler günü kutlu olsun kızım bugün yemek yedikten nerdeyse 2 saat sonra uykuda kustu yüzü gözü hep kusmuk olmuş çok korktm zaten ek gıdayı zorla yiyor birde uykuda olunca çok korktum neden olur ki acaba bu şekilde 3.olusu
Herkesin anneler günü kutlu olsun kızım bugün yemek yedikten nerdeyse 2 saat sonra uykuda kustu yüzü gözü hep kusmuk olmuş çok korktm zaten ek gıdayı zorla yiyor birde uykuda olunca çok korktum neden olur ki acaba bu şekilde 3.olusu
Merhaba hanimlar,
Ben de insallah bu agustos ayinda anne oluyorum. biberon seti alacagim ama kararsiz kaldim. Philips avent natural yeni dogan biberon seti ve Lansinoh hosgeldin bebek biberon seti arasinda kaldim. Ozellikle daha once kullanmis olanlarlardan oneriler bekliyorum. Ya da sizin kullandiginiz ve onerebileceginiz baska markalar da olur.
Simdiden cok tesekkurler
Kesinlikle Dr. Brown gaz yapmayan içinde çubuklu... 3 erkek bebegım bunka buyudu. İlk 2 ay bebek emmeyı tam kavrayan kadar biberonla sagılmış süt gerekebıkıyor. Gazlı bebek de bırebır.buyuk oğlumda cam kullandım. 3 numaralı oğlumda cam ağır diye plastik gıbı olanı kullandım ama plastik degıl. Çok hafif... Tek gecerim. Aventlerde kapak sorunu oluyor. İlk oğlumda avent almıştım kapaktan akıtıyordu ve acayip gaz yapıyordu.... Dr browns süper cnm
Anneler gününüz kutlu olsun güzel Ekim anneleri
Bebişleriniz diş çıkarmadan önce kulağını çekiştirdi mi acaba? Benim oğlum 3 gündür sağ kulağını cekistiriyor. Diş mi yoksa kulağında bir sıkıntı mı var ayırt edemiyorum. Kulakları doğduğundan beri çok akar, acaba kulakta mı sorun var
Bebişleriniz diş çıkarmadan önce kulağını çekiştirdi mi acaba? Benim oğlum 3 gündür sağ kulağını cekistiriyor. Diş mi yoksa kulağında bir sıkıntı mı var ayırt edemiyorum. Kulakları doğduğundan beri çok akar, acaba kulakta mı sorun var
Canım keşke bebekken önce meme sonra biberon verseydin... Benım 1 numara ememezdi, o zaman deneyimsizim emzirme hemşiresi doğumdan 1 hafta sonraki kontrolde gene cagırdı, dedı kı önce her zaman emse de emmese de önce meme vereceksin, sonra bıberonka sahılmuş süt. Gece bile önce meme memeyi unutmayacak dedi. Hakikaten iyi oldu... 4 aylıkken okula baskamıştım önce emzırıp sonra sahılmuş süt bırakıp gıdıyordum. 3 numara da İlk basta doyamıyordu hep meme bıberon gıttım. 3 aylık oldu sagma mak. Bozuldu sade meme verdım. Şimdi de bıberon tutmuyor. Sen kasıla verme aç kalınca memeyi tutuyorlar
Kızlar doğumdan sonra hiiç ovulasyon testi yaptınızmı benim sorunum vardı ovulasyonlar ikinci çizgi hiç çıkmazdı bugün testler kalmis yapayım dedim aynı ovulasyon ikinci çizgi çıkmadı mesela herkeste ikinci cizhi cikarmis ama bende cikmiyor dogumdan sonrada duzelmedi demekki ben korunmicam cunku zaten yumurtlamiyorum galiba ikinci cizgi yoksa bosa ilac yuklemeyim
Sol memem mastit oldu. O gunden beri az süt uretiyor. Sag memede sut daha cok birikiyor sola gore buyuk duruyor. Ama emzirince ikisi de esit. Süt yokmus gibi dursa da hala bir sol bir sag emziriyorum
Seninki niye oyle duruyor ki. Tek meme mi emziriyorsun
Karma aşı bacakta epey şişlik yapıyor kızlar. Çoğu bebekte aşı bölgesinde lokal reaksiyon gelişiyor. Bebeğimin bu ayki aşısını ben kendim yaptım, onda da şişlik oldu. 2 gün falan ağrıdı, bebişim tosbik olduğu için 2 hafta oldu, şişlik daha yeni geçti.
Kıyafetinin üzerinden buz paketi koymak ya da bol kolonya ile ıslatılmış pamukla kompres yapmak epey rahatlatıyor.
Bu arada verem aşılarınızın izleri nasıl? Bizimki halen kızarık mercimek kadar şiş.
6. Ayinda kilo 9.150 boy 68di
Sadece anne sutu aliyor. Gece cok sık uyaniyor meme emmeden uyumuyor asla. Galiba bu yuzden bu kadar kilolu
Emzirmeden geri uyutmaya calistim cok kez olmuyor. 3. Ayinda her saat basi kalkiyordu kabus gibiydi