2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Çocuk felci hazırlanan bir aşı değil, pembe renkli damlalık şeklinde. Aynı şişeden 20 bebeğe yapılıyor. Onun iğne formu bebeklere yapılmıyor bence ara bir emin ol canım.
ordaki hizmetlisi aradım beraber yaptılar çünkü asi ver elimizde yapmisizdir diyor inşallah öyledir cnm yapıldı diye sisteme girmiş ama

4 .aydan sonra sadece mama 5.ay itibariyle ek gıda ile beraber cnm
2ogun ek gıda ver cnm mamaninda ölçüsünü azalt mesala5olcekse4yap öyle öyle azalt birden kesme çok besliyorsun çünkü doğum kilosu dusukmus baya kilo almış endişelenecek birşey yok ama benimkide 9kilo ama sadece emiyor yeni gecdik ek gıda ya

Bende öyle yapicam canım herkes aynı fikirde birden kesmek iyi değildi yavaş yavaş .

Uyku arkadaşı olarak burnumu tercih etti ya, dalana kadar sıka sıka burnumu bi hal oluyor. Güzel güzel çekiyorum elini alıyorum öpüyorum saniye geçmeden geri yapışıyo, acıyo kızım yapma annecim yok. Gözümden yaş geliyo resmen

Bende de var canım kitap hamileyken okudum hatta bi çok şeyi ben de o sayede erken farkettim ama bu erken kalkmayı çözemedim onu çözmedikçe de akşam yatma saati 8 i görmüyor

Bizimkinin de mercimek kadar kızarık şiş. Bir ara kabuk bağladı sonra bir baktım kabuk yok. Keşke hemşire olsaydım. Bexsero yapardım ikisine de :)

Canım değil ben kendim de yıllardır karartma perde kullanıyorum. Karanlıkta baya uyanıyor çözemedim bi türlü sebebini. Gün içinde uykuları da kısaldı yine
Valla canım bence uyku olayı tamamen kader kısmet bebeğin yaradılışı bence... Çünkü Benım 1 numara zor uyurdu. Gunduz ıykusu olmaz gece de çıttan uyanurdı..orta daha iyiydi 1 e göre ama o da dalmaya gecerken Orlanır vevyataga koyunca uyanırdı. 3 numara maşallah karnı yoksa güzel uyur bak o coktan uyudu anasını uyku tutmuyor

Bu gece uyku tutmuyor beni. Sabah zor olacak bana. Ama olsun 3 tane kuzumu izledim uyurken hepaının doğum anı gözümün önüne geldi.. Duygular şelale zaten hemen ağlayıveren biriyimdir. Neyse güzel anneler, hepınızın analar günü kutlu olsun. Varsın zayıf olsunlar varsın tombış olsunlar varsın ekgıda yemesun varsın totoyu kaldıramasınlar ya da oturmasınlar hepimizin kuzucugu sağ olsun can olsun bize can katsınlar. Rabbım olmayanlara yıllarca bekleyenlere hemen nasıp etsin. Anası olmayan boynu bükük kuzuların da hep karşılarına anne gıbı olan melekler cıksın... Dünyada en güzel şey anne olmakmış... Valla yeri gelir herşey bulunur ama evlat bulunmaz. Hayırlı geceler

Merhaba hanimlar,
Ben de insallah bu agustos ayinda anne oluyorum. biberon seti alacagim ama kararsiz kaldim. Philips avent natural yeni dogan biberon seti ve Lansinoh hosgeldin bebek biberon seti arasinda kaldim. Ozellikle daha once kullanmis olanlarlardan oneriler bekliyorum. Ya da sizin kullandiginiz ve onerebileceginiz baska markalar da olur.
Simdiden cok tesekkurler

Ben bebeklerime aventin setini aldim.Memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…