2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kızlar, biz de büyük kızıma enfeksiyon teşhisiyle hastaneden çıktık.
Doktor antibiyotik ve dolven yazdı, bişekilde verecksin dedi ilaçları. Dolveni içer mi endişeliyim, bu konularda çok huylu kızım. Şimdiye kadar bir ya da iki kere şurup içti, o da Alman ürünüydü, sıkıntı yapmamıştı.
Calpol verdim bugün, onu anında kustu.
Kullanımı için iki defa yazıyor üzerinde ama siz max kaç defa veriyorsunuz?
*şimdiye kadar hiç böyle uzun, geçmeyen bi ateşi söz konusu olmamıştı.

Benimkinin de sesi kisik 3-4 gundur. Degisik degisik sesler cikarmaya calisiyo ciglik atiyo ona bagladim ama insallah usutmemisimdir cocugu. Havalar isindi bi anda acildik

Ne bu ya salgın mı var yine kıyamam ben ya onlara. Bizimkinin de ateşi var ama 37,5 üstüne çıkmadı diş çıkarıyo ona bağlamıştım. Korkmalı mıyım, başka bir belirti oldu mu acaba?

İki yaşında bir yeğenim var enerji bombası kendi konuşmasına heycanlanıp çığlık çığlığa koşar falan, benim kız da bizim evin sessizliğine sakinliğine alışmış onu öyle görünce dudakları büzüp içli içli ağlamaya başlıyodu iki ay önceydi tabi şimdi acaba tepkisi nolur, çocukların çığlığını bile özledik

Wbc kaç çıkmıştı hatirliyomusun. Bizim 20 çıktı. Üç gün sabah akşam iğne olduktan sonra pazartesi gitcez . Kan değerine tekrar bakar belki

Daha bu mesajina cevap veremeden Emre yine ateslendi.Gece 4te acile gittik.Crp 20 cikti.Enfeksiyon varmis.Antibiyotige basladik yine tekrardan.2 ayda 1 hastalaniyo ya delircem

Ben uzun zamandır yere birakıyorum. Yüzüstü durmuyordu, alıştı şimdi.

Cnm çok sevindim senin için geçen aklimdaydin mesaj atcaktim çocuklarla uğraşmaktan kaldı nasıl açtın diyeti anlatır mısın birde şu reflü olayını nasıl baş ediyosun poyrazda doğduğundan beri var ek gıdaya gecdik gecmedi

Başlı başına zor olan şu süreç bazılarımız için katmerli zor((
Neyse ki kolaylamışsın reflü olayını çoğunlukla.
Gıcırdayan beşiğe bi çözüm bulamaz mısın acaba yengeç? Yağ sürmek, temaslı yerleri ince bezle sarmak gibi vs:/ bilemedim.

Geçmiş Olsun.kizimda şurup sevmezdi uzun süre siringaya cekip vermistik.
ates olmadığı sürece günde 3 kere veriliyor ama ateş varsa 6 saatte bir. 6 saati beklemeden yükseliyorsa en erken 4 saat arayla verilebiliyor ateş düşürücü.daha da sık vermemek lazim.yada verip hemen hastahaneye gitmeli.

Çok sağol Xside

Diş çıkaran bebekte sık kalkıp emiyor. Azaldığına eminmisin
irmik bebeklet icin faydali diye okudum. Hatta bebeğin ilk bakliyati irmikmis.
Bende buz torbalarına koyuyorum.
Gece emmeyi nasil bıraktı
Benim oglumda sadece sırtüstünden yüzüstüne dönüyor. Ters donmus kaplumbağa gibi çırpınıyor. Bence kafana takma.
Bizimde tam tersi yuzustune donuyor
Bence telaşlanma
Merakımdan soruyorum, neden yere koymuyordunuz?
Bende koyamiyorum kızından dolayi
Cok gecmis olsun canim
Yatakta ayağa mı kalktı Bizimki park yatakta yatıyor, kenarlardan tutmayı çok seviyor, bir anda tutup ayağa falan kalkmaz dimi, korktum şimdi. Üst katı çıkarma vakti geldi mi ki ?
Erken degil mi
Kızımın dilinin üst kısmında grilikler var.Pamukcuk nedir bilmiyorum, netten arattigimda öyle yoğun değil.Tedavisi nasıl? Başınıza geldi mi?
Şurubu var. Eczaneden alabilirsin.
Kızım 2 bucuk yaşında odası var. Oglumada ayri oda yapmayi düşünüyorum. Ama suan ayıramam kizimdan dolayi.
Benim kizimda ilac icmez. Bitki çayına yada meyve suyuna katıp veriyorum

Büyük 3 buçuk yasinda. İkisi de erkek. Aynı odada yatiracagim ama küçüğün en az iki yaşını bekleyeceğim. Hem büyük olgunlaşır hem küçük yanımda olur biraz daha
Büyük iki yıl park yatakta yattı. Ama zorlandım. Bir numara bu aylarda uyanınca yatakta otururdu, iki numara yapmıyor. Çok altta. O yüzden şu an daha çok zorlanıyorum alıp koyarken. Ben de şöyle uygun bir şey arıyorum. Küçük ve kenarı asansörlü

Bebek suyu kullanmadım daha önce. Ne biliyim Bebek suyu ya hani belki daha temizdir diye düşündüm

Daha bu mesajina cevap veremeden Emre yine ateslendi.Gece 4te acile gittik.Crp 20 cikti.Enfeksiyon varmis.Antibiyotige basladik yine tekrardan.2 ayda 1 hastalaniyo ya delircem
Ay kuzu yaa kıyamam . Bizim doktor da dediki bugün böyle gelen o kadar çok bebek varki . Galiba evde durmaktan mikroplara karşı bağışıklık güçlenmesi. En ufak mikrop ta hasta oluolar. Rabbim hepsine tez zamanda şifa versin

Kızlar bebekler pütürlüye et köfte vs. yemeye ne zaman başlar? Ben vermeye başladım ama çıkarıyor ağzından. Hazır mı değil acaba erken mi veriyorum? Yoksa devam mı etmeliyim? 7 ay 4 günlük kızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…