Gel buraya rahatla sekerim.Yok valla rint üye değilim hiç.. İyi olur aslnda da vakit bulamiyorum.. Gerçi bu ara bisey yaptgm da soylenemez bunalim takilmaktan.. Belkide çocuk ondan böyle geri gibime geliyo.. Doktor bi sıkıntısı yok dedi bize geçen kontrolde.. Annemde tam geliscegi sirada hastanede kaldi anca olur diyo ama aceleci de olmak istemiyorum.. Bi yandan da artik kendi ayında olsun istiyorum.. Bakalim şu bayram bi geçsin.. Eğer yine bu şekilde olursa doktora bi giderim heralde.. Benim ilgisizligimden oldu sanrm.. Çünkü aşırı depresif hissediyorum
Yapma Zera yaaaa Allah korusun miniğini. Dua edeceğim sizin için Allah sağlık sıhhat versin. Haberdar et bizi.Kızlar bebeğim dün gece üçte ateşi 38 çıktı calpol verdim düşürdü. Sabah tekrar çıktı. Yine verdim sekizde. Akşam dört gibi tekrar ateş çıktı doktora gittik. 39 çıktı bu sefer. Koronadan korktuk çok doktor diş yüzünden bu kadar ateş yükselmez dedi. Korona olabilir dedi. Kanda enfeksiyon çok yüksek çıktı . Serum verildi. Altı saat sürdü. Sabah tekrar gitcez. Enfeksiyon düşmezse tekrar serum yatış olcak dua edin bize. Bu arada mikrop kapmış dedi. Nasıl oldu anlamadık. Zaten evdeyiz. Kimse gelmio. Hijyen hat safhada. İçtiği sudan bile olabilir dedi. Arıtma kullanıyoruz biz. Bebek suyu alcam e bebekten.
Oyy onu yakından görüp sevmeyi çok isterdim yumuk yumukBoyu 66 cm cnm uzun degiliz fazla, kiloya göre
Teşekkür ederiz canımOyy onu yakından görüp sevmeyi çok isterdim yumuk yumukAllah bağışlasın.
Çok geçmiş olsun emen toparlar inşallahKızlar bebeğim dün gece üçte ateşi 38 çıktı calpol verdim düşürdü. Sabah tekrar çıktı. Yine verdim sekizde. Akşam dört gibi tekrar ateş çıktı doktora gittik. 39 çıktı bu sefer. Koronadan korktuk çok doktor diş yüzünden bu kadar ateş yükselmez dedi. Korona olabilir dedi. Kanda enfeksiyon çok yüksek çıktı . Serum verildi. Altı saat sürdü. Sabah tekrar gitcez. Enfeksiyon düşmezse tekrar serum yatış olcak dua edin bize. Bu arada mikrop kapmış dedi. Nasıl oldu anlamadık. Zaten evdeyiz. Kimse gelmio. Hijyen hat safhada. İçtiği sudan bile olabilir dedi. Arıtma kullanıyoruz biz. Bebek suyu alcam e bebekten.
Çok geçmiş olsun, inşallah hemen düzelir. Daha dün konuştuk, koronaya epey dikkat ediyorsun, değildir umarımKızlar bebeğim dün gece üçte ateşi 38 çıktı calpol verdim düşürdü. Sabah tekrar çıktı. Yine verdim sekizde. Akşam dört gibi tekrar ateş çıktı doktora gittik. 39 çıktı bu sefer. Koronadan korktuk çok doktor diş yüzünden bu kadar ateş yükselmez dedi. Korona olabilir dedi. Kanda enfeksiyon çok yüksek çıktı . Serum verildi. Altı saat sürdü. Sabah tekrar gitcez. Enfeksiyon düşmezse tekrar serum yatış olcak dua edin bize. Bu arada mikrop kapmış dedi. Nasıl oldu anlamadık. Zaten evdeyiz. Kimse gelmio. Hijyen hat safhada. İçtiği sudan bile olabilir dedi. Arıtma kullanıyoruz biz. Bebek suyu alcam e bebekten.
Yatakta ayağa mı kalktıBir de 3 gündür fırıldak gibi dönüyor. Daha 3 gun oncesine kadar tek tarafina anca donuyordu
Yerde yuvarlana yuvarlana geziyor tv sehpasnin altina giriyor kafasini vurdu
Yataginin kenarindan tutup ayaga kalkiyor
Uykudan uyaninca yatagin icinde dönüyor. Ilk firsatta yuz ustu yatip emeklemye calisiyor
Guncellemeler cok hizli geliyor. Her gün en az 2 3 şeye şaşırıyoruz
Evet baktım hemenBu doktor erkek canım
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Teşekkür ederim
Bizimki babasını bir buçuk ay gorebildi ama ne zaman darlansa baba diye bağırıyorBen hep annemmm diye seviyorum, herhalde kulağında öyle kaldı. Bilinçli mi bilmiyorum, önüne oyuncak koyup oturtuyorum, ben mutfağa vs bir yere gidince yüzüstüne geçiyor, sonra kendini kurtaramıyor. Beni çağırıyor anne anne anne diyeHemen gitmessem bu sefer sinirli sinirli anneee diyo
Park yataginin kenarindan tutup kalkti ayagaYatakta ayağa mı kalktıBizimki park yatakta yatıyor, kenarlardan tutmayı çok seviyor, bir anda tutup ayağa falan kalkmaz dimi, korktum şimdi. Üst katı çıkarma vakti geldi mi ki ?
Kızlar bebeğim dün gece üçte ateşi 38 çıktı calpol verdim düşürdü. Sabah tekrar çıktı. Yine verdim sekizde. Akşam dört gibi tekrar ateş çıktı doktora gittik. 39 çıktı bu sefer. Koronadan korktuk çok doktor diş yüzünden bu kadar ateş yükselmez dedi. Korona olabilir dedi. Kanda enfeksiyon çok yüksek çıktı . Serum verildi. Altı saat sürdü. Sabah tekrar gitcez. Enfeksiyon düşmezse tekrar serum yatış olcak dua edin bize. Bu arada mikrop kapmış dedi. Nasıl oldu anlamadık. Zaten evdeyiz. Kimse gelmio. Hijyen hat safhada. İçtiği sudan bile olabilir dedi. Arıtma kullanıyoruz biz. Bebek suyu alcam e bebekten.
Ay cnm geçmiş olsun inşallah kötü birşeyi yoktur usutmusdur çabuk geçer haber et bizeKızlar bebeğim dün gece üçte ateşi 38 çıktı calpol verdim düşürdü. Sabah tekrar çıktı. Yine verdim sekizde. Akşam dört gibi tekrar ateş çıktı doktora gittik. 39 çıktı bu sefer. Koronadan korktuk çok doktor diş yüzünden bu kadar ateş yükselmez dedi. Korona olabilir dedi. Kanda enfeksiyon çok yüksek çıktı . Serum verildi. Altı saat sürdü. Sabah tekrar gitcez. Enfeksiyon düşmezse tekrar serum yatış olcak dua edin bize. Bu arada mikrop kapmış dedi. Nasıl oldu anlamadık. Zaten evdeyiz. Kimse gelmio. Hijyen hat safhada. İçtiği sudan bile olabilir dedi. Arıtma kullanıyoruz biz. Bebek suyu alcam e bebekten.
Biz de geçtik alt kata ve dediğin gibi çok zorlandım oraya yatırırken alırken belim tutukPark yataginin kenarindan tutup kalkti ayaga
Alt kata gecti bile
Tabana yorgan dosek ne varsa serdim ara kat ustune yatagini da koydum ama yine de cok alcak. Bebegi ordan cikarmasi cok zor oluyor. Hele dun gece saat bas i uyanip ağlayınca iki de bir egil çıkar uyut koy. Koyarken uyansin bir daha kaldir tekrar yatir
Tam mesai full mesai
Geçmiş olsun cnmKızlar tek tek alintilayamadim. Sağolun hepiniz. Bizim durumun koronayla ilgisi yokmuş. Kanda enfeksiyon yükselmiş çok. Mikrop kapmış dedi doktor. İçtiği sudan bile olabilir dedi. İğne başladık antibiyotik. Altı tane olcak. Pazartesi kontrol. Bol bol ılık duş. Bol su içsin dedi. Maflor toz verdi ishal olabilir sıkıntı vermesin diye. Parol dört saatte bir. Polivit vitamin verdi. Böyle durumlar.
Cook geçmiş olsun canımKızlar bebeğim dün gece üçte ateşi 38 çıktı calpol verdim düşürdü. Sabah tekrar çıktı. Yine verdim sekizde. Akşam dört gibi tekrar ateş çıktı doktora gittik. 39 çıktı bu sefer. Koronadan korktuk çok doktor diş yüzünden bu kadar ateş yükselmez dedi. Korona olabilir dedi. Kanda enfeksiyon çok yüksek çıktı . Serum verildi. Altı saat sürdü. Sabah tekrar gitcez. Enfeksiyon düşmezse tekrar serum yatış olcak dua edin bize. Bu arada mikrop kapmış dedi. Nasıl oldu anlamadık. Zaten evdeyiz. Kimse gelmio. Hijyen hat safhada. İçtiği sudan bile olabilir dedi. Arıtma kullanıyoruz biz. Bebek suyu alcam e bebekten.
Kızlar tek tek alintilayamadim. Sağolun hepiniz. Bizim durumun koronayla ilgisi yokmuş. Kanda enfeksiyon yükselmiş çok. Mikrop kapmış dedi doktor. İçtiği sudan bile olabilir dedi. İğne başladık antibiyotik. Altı tane olcak. Pazartesi kontrol. Bol bol ılık duş. Bol su içsin dedi. Maflor toz verdi ishal olabilir sıkıntı vermesin diye. Parol dört saatte bir. Polivit vitamin verdi. Böyle durumlar.
Wbc kaç çıkmıştı hatirliyomusun. Bizim 20 çıktı. Üç gün sabah akşam iğne olduktan sonra pazartesi gitcez . Kan değerine tekrar bakar belkiCok gecmis olsun.
Emre de martta enfeksiyon gecirdi.Her seyden olabilir demisti doktor.Igneden sonra antibiyotik baslamistik bizde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?