2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Gel buraya rahatla sekerim.
Böyle yanında olup seni sopayla dovesim geldi şu an. Kendine gelir misin lutfen ne demek ilgisizliğimden... Bu dünyada kimse ama hickimse Eymen'e senden iyi bakaamazdı bunu unutma. Sen güleceksin. Mutlu olacaksın önce. Sen sürekli bir suçluluk sürekli yetememe hissi. Birak artık bunları. Sen iyi bir annesin.
Gel burada fikir alışverişinde bulunalım. Boğma kendini. Tek sosyalleşme alanımız var, gel sosyalles şekerim. Kafan dagilsin. Yorma kendini. Bak ben ilk oğlumla 24 saati dolu dolu geçirdim. İkinci oldu, yeri geldi emziremwdim bile. Hatta daha bugün çocuk emmek istiyor öteki ayrı bir çıldırma halinde... Çocuk yarım saatten fazla bekledi. İlgilenemedim gerçekten hatta ilk aylarda oturup agladigim bile oldu. Ama geçti. Elinden geleni yapıyorsun. Yapıyorum. Yapıyoruz. Biz de insanız. Robot değil.

Yapma Zera yaaaa Allah korusun miniğini. Dua edeceğim sizin için Allah sağlık sıhhat versin. Haberdar et bizi.

Çok geçmiş olsun emen toparlar inşallah

Çok geçmiş olsun, inşallah hemen düzelir. Daha dün konuştuk, koronaya epey dikkat ediyorsun, değildir umarım

Ben hep annemmm diye seviyorum, herhalde kulağında öyle kaldı. Bilinçli mi bilmiyorum, önüne oyuncak koyup oturtuyorum, ben mutfağa vs bir yere gidince yüzüstüne geçiyor, sonra kendini kurtaramıyor. Beni çağırıyor anne anne anne diye Hemen gitmessem bu sefer sinirli sinirli anneee diyo

Yatakta ayağa mı kalktı Bizimki park yatakta yatıyor, kenarlardan tutmayı çok seviyor, bir anda tutup ayağa falan kalkmaz dimi, korktum şimdi. Üst katı çıkarma vakti geldi mi ki ?

Evet baktım hemen
D dgdln doktor yazıldı mi bilmiyorum ama @drdenizkaya
Teşekkür ederim
Bizimki babasını bir buçuk ay gorebildi ama ne zaman darlansa baba diye bağırıyor

Yatakta ayağa mı kalktı Bizimki park yatakta yatıyor, kenarlardan tutmayı çok seviyor, bir anda tutup ayağa falan kalkmaz dimi, korktum şimdi. Üst katı çıkarma vakti geldi mi ki ?
Park yataginin kenarindan tutup kalkti ayaga

Alt kata gecti bile

Tabana yorgan dosek ne varsa serdim ara kat ustune yatagini da koydum ama yine de cok alcak. Bebegi ordan cikarmasi cok zor oluyor. Hele dun gece saat bas i uyanip ağlayınca iki de bir egil çıkar uyut koy. Koyarken uyansin bir daha kaldir tekrar yatir
Tam mesai full mesai

Cok gecmis olsun kuzucuga
insallah Covid19 degildir

Ay cnm geçmiş olsun inşallah kötü birşeyi yoktur usutmusdur çabuk geçer haber et bize

Kızlar tek tek alintilayamadim. Sağolun hepiniz. Bizim durumun koronayla ilgisi yokmuş. Kanda enfeksiyon yükselmiş çok. Mikrop kapmış dedi doktor. İçtiği sudan bile olabilir dedi. İğne başladık antibiyotik. Altı tane olcak. Pazartesi kontrol. Bol bol ılık duş. Bol su içsin dedi. Maflor toz verdi ishal olabilir sıkıntı vermesin diye. Parol dört saatte bir. Polivit vitamin verdi. Böyle durumlar.

Biz de geçtik alt kata ve dediğin gibi çok zorlandım oraya yatırırken alırken belim tutuk

Geçmiş olsun cnm

Cook geçmiş olsun canım

Cok gecmis olsun.
Emre de martta enfeksiyon gecirdi.Her seyden olabilir demisti doktor.Igneden sonra antibiyotik baslamistik bizde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…