2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Armut çok güzel yaptiriyor cnm

İnşallah cnm

Bizimki de öyleydi yazmıştım geçenlerde de, demir damlasının çok etkili olduğu düşüncesindeyim bu duruma açıkçası. Arkadaşların önerilerine ek eğer veriyorsanız muz, patates, irmik gibi yiyecekleri birkaç gün kesin biraz onlar da çünkü yaptırabiliyor. Güzel güzel pırtlatsın inşallah:)

Bende demirden şüpheliyim aslinda amin inşallah

Incir +8 olduğundan ben 2 tane gün kurusunu cezvede kaynatip yumusatiyorum. Blendir yapıp meyve püresine ekliyorum. Yoğurdu da probiyotik maya ile mayalayacagim bi ara

Ek gidaya gectigimizden beri bizde de durum oyle. Armut guzel yaptiriyor. Bir de 2 3 tane hurmanin kabugunu soyup sicak su katip eziyorum catalla muhallebi gibi oluyor. Onu yiyince rahat yapiyor.

Ben sallanmayan Ikea besiklerinden kullanıyorum ama bir buçuk yıl sonra ikranin büyüyen karyolalarindan alıcam eğer elimde bu beşik olmasaydı daha erken alırdım. Kenarına da koruyucu bi kenarlık alıp takmak lazım ikeada o da var düşmesini engellemek için.
Kızımın dilinin üst kısmında grilikler var.Pamukcuk nedir bilmiyorum, netten arattigimda öyle yoğun değil.Tedavisi nasıl? Başınıza geldi mi?
Önce temiz suyla pamuklu bezle temizleyin parmağınıza geçirip ama eğer geçmezse karbonatlı suyla yapın aynısını. Beslenme sonralarinda silikon fırçalar var bebekler için. Ağzını onunla temizleyin. Tekrar etmesin.
Bu dönemsel bi şey sanırım benim oğlum da ezandan falan da korkardı zamanla geçti . 7 aylık
Ben 8. Ay diye biliyorum
Kizlar bu arada karartma perdesi de diktircem, internette yapan güvenli bir adres var mı bildiğiniz
Ben n11 den farbateks mağazasına diktiriyorum. Ölçülerini veriyosun onlar hemen yapıp gonderiyolar. Ayrıca eğer evin cephesi aşırı ışık alıyorsa ki bizimki öyle o yüzden bire iki veya sık pile yaptırmanızı tavsiye ederim. Ben fon gibi yaptırdım çekiyorum kapkaranlık oluyo.kuzey cepheli odama düz yaptırdım
Daha fazla su vermelisiniz

Kayısı ve bal kabagi iyi geliyor
Incir +8 olduğundan ben 2 tane gün kurusunu cezvede kaynatip yumusatiyorum. Blendir yapıp meyve püresine ekliyorum. Yoğurdu da probiyotik maya ile mayalayacagim bi ara
Probiyotik ile mayaliyorum ben tek sorun ona alıştı ve normal ev yoğurdunu yemiyor daha ekşi geliyor sanırım ona ayrı mayaliyorum her defasında bağırsakları icin çok iyi geliyor

Sık sık banyo. Ben hergun akşam banyo yaptırıyorum ama eğer daha sıcak iklimde olsaydım mesela aksadeniz gibi o zaman gün içinde çok terledigi zaman da yaptırırım.
Eşim evde şimdi biz de yaptırıyoruz ama o işe başlayınca naparım bilmem belim sakat biraz korseyle duruyorum gün boyu

Dun acilde serumu aldiktan sonra evimize geldik.
Antibiyotik,prebiyotik damla,calpol,dolven ve ishal surubu kullaniyoruz.
Gece bi ara 39.4 oldu.Soydum eklrmlerine tulbent koymaya calistim .Pek izin vermedi.Calpol verdim.Klimayi da uyku moduna getirdik 27 dereceye sabitledik.Istahi gitti haliyle.Pirinc unu yaptim sabah onu yedi biraz.Obun disinda muz,elma,yogurt,sagdigim sutu icmeye calisiyo.Kasikla veriyorum cunku agzini mih gibi kapatiyo.Zaten dogru duzgun kilo almamisti su 1 aydir.Iyice eridi bebegim.Sagligi yerine gelsin bisey istemiyorum ya Ugur da mahvoldu hastanelerde bizle.Gıkı cikmadi yavrumun saatlerce pusette bekledi kardesinin serumunun bitmesini.

Geçmiş olsun cnm. Bebeğin hasta olması çok zor gerçekten. Bizim ateş düştü. İki gün sürdü. Ama huysuzluk var. Nazlı hep. Akşam son ignesini olcak. Sabah kontrol var.

Ah canım ya biran önce sağlığına kavuşsun inşallah

Geçmiş olsun cnm. Bebeğin hasta olması çok zor gerçekten. Bizim ateş düştü. İki gün sürdü. Ama huysuzluk var. Nazlı hep. Akşam son ignesini olcak. Sabah kontrol var.
En son gece 12 de vermistim ates dusurucu.su anda 37.5-37,7 arasi gidip geliyo.Vermiyorum ates dusurucu.Istah gitti bizde.Huysuzluk pek yok gibi.Kardesiyle yerde takiliyo aglamiyor pek.Bu defa igne degil de antibiyotik verdi.Bakalim carsamba zaten randevumuz vardi.muhtemelen o gun yine bakilir degerlere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…