2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ya buna çok sevindim karnıma da vuruyor uyuma aşamasında çünkü korkuyordum
Korkma cnm ben kızımı hamile iken oğlum hep karnimda ziplardi yapma desende gelir ziplardi sürekli kucakda üstelik 13kilo vardı oğlum 1yasindayken hamile kalmıştım sürekli eğildim kalkdim hata sezaryan sonrası uyanırken beni sarsdilar oğlum karnında zıplıyor sandım Ege yapma annem diyormusum Allah'ın izini ile sağlıklı doğum yaparsin

Benim de en sevmediğim muhabbet türüdür bu. Sadece kv değil kim yaparsa gerilirim. Hatta kız çocuğumun olmasını çok istiyodum Dr önce kızın olacak dedi eşim de çok sevindi çünkü onların sulaledr kız çok az yakın akrabalarında hiç yok. Benim arkadaşlarımdan biri oğluma alırım dedi . Nasıl gerildim anlatamam o günden sonra bi daha iletişime gecmedim ve geçmek de istemiyorum. Bu tip muhabetler de sinirimi bozuyo.

Gereksiz muhabbet çünkü, laf olsun diye söylenen şeyler. Küçücük çocuklar için alırım muhabbetlerine bende uyuz oluyorum

Kızlar bebeklerinize nasıl oyuncaklar alıyorsunuz? Sevip oyalandığı şeyler oluyor mu?
Ben bugün fisher price hayvanlı küp aldım, sevdi bayağı. Normal küçük bir plastik top aldım, eline alıp tutabiliyor ama kaçırdığı için uzun süreli bir oyun olmuyor.
İnternetten de top havuzu sipariş ettim, henüz gelmedi.
Arasıra montessori şeyler yapıyorum ama her gün fırsat olmuyor tabi.

Bir kayinvalideli anı da benden gelsin. Pek iletişim kurmuyorum kendisiyle,lohusalık döneminde bende kötü izler bıraktığı için hala sinirliyim.O dönem buraya da çok yazmistim.Bugun " bebegimin resmini yolla bana " dedi Ben de "bebeğimin derken benim bebeğimin mi? Yoksa senin koca bebeğini mi diyorsun?" Dedim ve eşimin resmini yolladım.Sonrasi gereksiz birkaç mesaj daha.Esime anlattım,güldük.Ters cevaplarımi anlamasını çok istiyorum.

Eğitici kopekcik var bizde.Eskiden onu gorunce gözlerinin içi gülüyordu,şarkı söylerken mirildaniyordu,baya oyalaniyordu.Simdilerde top sevdalısı ve yürüme arkadaşının ön kısmıyla haşir nesir.Ve tabi tahta kaşık her yere pat pat vurma Eğitici oyuncak ben de araştırıyorum.Kendim yapmaya çalıştım bir şeye benzemedi

Ben eğitici oyuncak araştırmiyorum. Evdeki her sey oyuncak

Bugün su oyuncaktan var bizde. Bir halkasinin icinde vazelin kutusu vardi. Aldi evirdi cevirdi bir elinden bi eline geçirdi sonra aldigi ayni yere birakti cok sasirdim

Al sana oyun

Bize bu halkalar havuz toplari minik davul bir iki oyuncak daha hediye geldi. Daha almadim hic

Eklentiler

• Screenshot_20200613-223638.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 32
Çok sağol canm sevindim insallahhh

Kizlar sa
Pek giremiyorum okuyamiyorum
Aklima bisey takildi dogumdan
7 ay sonra adet oldum .gecen ramazanda oldum bir hafta önce yine olmam gerekiypduama gecikti düzen daha oturmadigi icinmi olmadim acaba.bnm gibi olan varmi
Ben, ne zaman az emse regl oluyorum, eğer emziriyorsanız düzensiz gitmesi normal doktorumun dediği buydu. Düzene de girebilir, hiç olmayadabilirsin ya da eski düzeninde de gidebilir dedi.

[
Kizlar sa
Pek giremiyorum okuyamiyorum
Aklima bisey takildi dogumdan
7 ay sonra adet oldum .gecen ramazanda oldum bir hafta önce yine olmam gerekiypduama gecikti düzen daha oturmadigi icinmi olmadim acaba.bnm gibi olan varmi
Benim hep gecikitdi ilk defa geçen ay tam vaktinde geldi yani ben de yavaş yavaş düzene girmeye başladığını düşünüyorum

Ben oğlum doğunca araştırmıştım 5000 tl bi ürün beğenmiştim ama şuan hiç hatırlamıyorum markasını. Mükemmel bi rahatlık ek torbası falan sen yokken aç hem supursun hem silsin. Valla ekonomik durumum el verse kesinlikle alırdım. Bu aralar çalışmıyorum da Çalışsam yine alırdım taksitle oderdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…