Çarşamba günü gidicem doktora cnm bakalım, ite kaka gidiyo prenses hamileliğim ilkindeymsGebeliğin nasıl gidio happy . Cinsiyet belli oldu mu
Anne çok tepki verince bebekler daha nazlı oluyo. Benim büyük oğlan taş gibiydiBenimkide kapıya kafasını vurdu elini kafası'na bi götürdü bi yandan yüzüme bakıyo ağlasam mı ağlamasam mıben gülüp başka birşeyle ilgilenince tepkisiz kaldı çocuk
Ah ahhh. İkinci hamilelikte süründum tabiri caizse. İlki üç yaş üç aylıktı ikinci hamile kaldım . Seninki çok küçük . Allah yardımcın olsun. Kaç haftalık oldunuzÇarşamba günü gidicem doktora cnm bakalım, ite kaka gidiyo prenses hamileliğim ilkindeyms
Sağol canm 13 haftalık şuanAh ahhh. İkinci hamilelikte süründum tabiri caizse. İlki üç yaş üç aylıktı ikinci hamile kaldım . Seninki çok küçük . Allah yardımcın olsun. Kaç haftalık oldunuz
Evet canm önce üstten biri sonra diğeri patladı ama alta göre daha geç uzuyorlarKızlar oğlum üst disinin birtanesi çıkardı şimdi yan dışını çıkarıyor birde üst disde çıkıyor yani üste toplam 4dis çıkmış olcak üst dişlerini çıkaranlar öylemi geldi sizinde
Maşallah ne çabuk gecio haftalarSağol canm 13 haftalık şuan
Doğuma gittiğim güne kadar büyük oğlum küçük üstünün üstünde zıpladı. 9 ay kucağından inmedi. 2 aylık hamileyken tuvalet eğitimine başladım inanılmaz zorlu bir süreç. Kucağımda ayrwkli 13-14 kg ile eğil dogrul otur kalk... Hele doğuma gittiğim gün çocuk kucağımda AVM gezdim. Çok şükür hiçbir sorun sıkıntı olmadıŞükür canım ilki gibi değilim ama sabahları o acı suyu çıkarıyorum bide hareketlerime istemsizce dikkat edemiyorum bebekle malum eğilip kalkma,taşıma vs ıns içerde mutludur unutuyorum hamile olduğumu bazen
Kavusmussunuzdur ne güzel bir an.Bir saat sonra eşimi almaya gidicem oğlum uyudu hayal ettiğim gibi babasını birlikte karsilayamicaz . Şu son bir saat geçmiyo kızlar.
Olsun çok şükür beliniz sağ sailmsiiniz ya... Maşallah. Allah ayirmasinBir saat sonra eşimi almaya gidicem oğlum uyudu hayal ettiğim gibi babasını birlikte karsilayamicaz . Şu son bir saat geçmiyo kızlar.
Ya buna çok sevindim karnıma da vuruyor uyuma aşamasında çünkü korkuyordumDoğuma gittiğim güne kadar büyük oğlum küçük üstünün üstünde zıpladı. 9 ay kucağından inmedi. 2 aylık hamileyken tuvalet eğitimine başladım inanılmaz zorlu bir süreç. Kucağımda ayrwkli 13-14 kg ile eğil dogrul otur kalk... Hele doğuma gittiğim gün çocuk kucağımda AVM gezdim. Çok şükür hiçbir sorun sıkıntı olmadı
Allah'ın izniyle bir şey olmaz. Benim büyük oğlan karnıma oturup zipliyordu. Mesela oturur vaziyette kucağıma alıyordum ayağa kalkıp kendini bırakıyordu otururak zipliyordu. Kardeşimle oyun oynuyorum diyordu. Hatta ikinci erken döndü. Basının üstüne çok denk geliyordu. Ne kadar engel olsak da konuasak da yapıyordu. Hatta kadın dogumcu arkadasima bir gece yarısı mesaj atmıştım. Büyük sürekli küçüğün kafasında zıplıyor bir engel bir sıkıntı vs olur mu çocukta endişeleniyorum diyeYa buna çok sevindim karnıma da vuruyor uyuma aşamasında çünkü korkuyordum
Sağlıkla gelsin inşallah kendiniz istediniz mi yoksa Rabbim mi gönderdi meleğiniziSağol canm 13 haftalık şuan
Bizimki de bı senedir büyük oğluma seni köye goturcem beraber gidicez deyip duruyor. Dört yaşında çocuğu vercem zannediyor. Reşit olana kadar benimle . Reşit olunca kendi isterse senle kalmaya gidebilir dedim. O zaman da o gelmek istemez dedi. Yapacak bişey yok çocuk bu oyuncak değil yanımda goturcem diyosun.Bir kayınvalide sorunu da benden. Normalde çok severim, gayet de iyi anlaşırız. Dün görümcemler geldi şehir dışından. Onlara gittik. Bizim bebek uyudu orda. Kv em benim oğlum olsun bana verir misin gibi saçma bir kaf etti, bu sorunun gereksizliğinde şaşırdım. Laf olsun diye söylenen şeylere sinir olurum zaten. Hayır dedim tabi ki. Neyse aradan zaman geçti, eşimin yanına oturdu. Parolaben ben sana oğlumu verdim sen niye vermiyorsun bana diye bir laf ettibende eğer istersen oğlunu geri alabilirsin dedim. Sustu kaldı. Ne ailem de ne çevrem de böyle gereksiz bir muhabbete asla gitmemiştim.
Ego tatmini için sorulan sorular. Götür desen götürmezBizimki de bı senedir büyük oğluma seni köye goturcem beraber gidicez deyip duruyor. Dört yaşında çocuğu vercem zannediyor. Reşit olana kadar benimle . Reşit olunca kendi isterse senle kalmaya gidebilir dedim. O zaman da o gelmek istemez dedi. Yapacak bişey yok çocuk bu oyuncak değil yanımda goturcem diyosun.
Benimki götürür. Sonra hergun telefon açıp şöyle yaramazlık yaptı böyle dağıttı diye anlatır. Etrafada anlatmaya bayılıyorEgo tatmini için sorulan sorular. Götür desen götürmez
Büyük sorumluluk bir de, neden bakmaya bu kadar heveslilerseBenimki götürür. Sonra hergun telefon açıp şöyle yaramazlık yaptı böyle dağıttı diye anlatır. Etrafada anlatmaya bayılıyorcan sıkıntısı. Allah muhafaza bı sağlık sıkıntısı bişey olmadığı sürece asla kimseye vermem çocuklarımı.
Süpriz bebek canm :)Sağlıkla gelsin inşallah kendiniz istediniz mi yoksa Rabbim mi gönderdi meleğinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?