2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
8 ay 1 gunluguz bizdede dis yok ama elleriyle deli gibi dislerini kasiyor. Benim elimi de agzina sokmaya calisiyor. Uykuya cok zor daliyor. Surekli memnuniyetsiz bi ruh halinde miz miz aglamalar. Hic susmuyor napcagimi sasirdim. İstahi da kesildi. Hepimiz ayni durumdayiz 🤦 disle ilgili butun belirtiler var ama kabarma falanda yok bizde.
Ayniyiz birak elimi ayagimi kolumu bacagmi nereyi bulursa agzina almaya isirmaya çalışıyor 🤦🏻‍♀️ Huysuz uykusuz mızmız istahsiz :/ hepsi tavan ben pert

Bu sabah da yüzünü neden yirttigini buldum.oglum doğduğunda yüzünde kaş başlangıçları kaş ortası ve göz kapaklarının üzerinde kızarıklık ve konak vardı ben onları temizlemistim ve rengi de çok çok açıldı sadece çok ağlarsa hafif kizariyodu. Orası da güneşten dolayı kodlanmış. Sabah fotoğraflar cekiktim bir arkadaşımın eşi çocuk doktoru numarasını alıp ona gondericem. Şapka takardı önceden ama artık çıkarıp atiyo
Ugurun kaslarinin ortasinda hala o kizariklik var bir de ensesinde.Gecmeyecek sanirim o kirmiziliklar bu aya kadar gecmediyse sanirim🤷‍♀️

Ugurun kaslarinin ortasinda hala o kizariklik var bir de ensesinde.Gecmeyecek sanirim o kirmiziliklar bu aya kadar gecmediyse sanirim🤷‍♀️
Yuzdekiler geçiyormuş ne zaman geçer bilmiyorum ama kafasindakiler gecmicek . Güneşte de iyice hassaslasti. Ben her zaman dikkat ediyorum ama kv ve babası pek dikkat etmedi şapkaya . Bu kaşıntı çıktıktan sonra mecburen dikkat ediyo

Yuzdekiler geçiyormuş ne zaman geçer bilmiyorum ama kafasindakiler gecmicek . Güneşte de iyice hassaslasti. Ben her zaman dikkat ediyorum ama kv ve babası pek dikkat etmedi şapkaya . Bu kaşıntı çıktıktan sonra mecburen dikkat ediyo
Doktor 1 yasina kadar gececek demisti bana ensedeki dogum lekesi icin.

Doktor 1 yasina kadar gececek demisti bana ensedeki dogum lekesi icin.
İyi bari sevindim . inşallah geçer .
Kizlar,sizin bebislerin 2bucuk 3 ,max 3 bucuk saatte bir uykulari geliyor ve uyuyolar mi ? Sanki cok guzel uyuyolarmis gibi uykulari geliyo ama uyumaya gelince tam uyumuyolar.
Evet paşa bey de öyle. Ben günde iki defa banyo yaptırıyorum ancak öyle uyutabiliyorum yoksa dalamiyo. Yine de uykuya dalma süreleri oldukça uzun

Kizlar,sizin bebislerin 2bucuk 3 ,max 3 bucuk saatte bir uykulari geliyor ve uyuyolar mi ? Sanki cok guzel uyuyolarmis gibi uykulari geliyo ama uyumaya gelince tam uyumuyolar.
3 saatte uykusu geliyor ama asla uyumuyor. 6-7saat uyanık kalıyor çoğunlukla, uyuduğu an da en fazla yarım saat uyuyor. Çoğunlukla 15dakika. Ben böyle bir bebek görmedim hiç. Geçen hesapladım, büyük oğlum bebek den daha uzun uyuyor saat olarak. Büyük de hiç çocuğum yokmuş gibi, o kadar yoruluyor ium ki artık, elim ayağım tutmaz oldu. Bugün iki kez tabak kırdım. Eşim de yok. Tek başıma...

Bende Z zeraseba ya soracaktım dr iştah açıcı vermişti size aldin mi işe yaradı ki ? Benim ki de yemiyor 1 aydır. ondan önce yiyordu ama hareketten kilo alamıyordu şimdi yemiyor da harekette tavan kilo verdi bence.

İrmik,yulaf unu yada tam buğday ununu pişirip içine meyve, gün kurusu,hurma bunlardan biri yada birkaçını ekleyip verebilirsin.

Bizimkide aynı bacakları tam güçlenmedi dizler hemen kırılıyor .
Şurup iki üç gün kullandım biraktm. Çok içime sinmedi. Ama iştahı eskiden daha iyi çok şükür. Kahvaltı çok sevmio. Ama çorbalar yemekler meyve sevio. Israrcı olmuyorum yine. Yediği kadar. Patates li yemekleri sevio onu anladım😂😂 eline alıp yemek hoşuna gidio. Bizimkide ayağa kalkınca yaylanmaya başlıyor. Büyük oğlum bu aylarda ayaklarinin üstüne sağlam basıyordu sanki. Küçük hemen yaylanmaya başlıyor. Bu arada alt iki disimiz çıktı. Sekiz buçuk aylık olunca üç günde iki diş birden çıktı. Hafif ateslenir gibi oldu bı iki gün 37 derece civarı. Ertesi gün baktım selamlastik diş le😁😁. İnternet im bitmişti ne zamandır girmiyorum siteye😭 . Aksam dokuz gibi çorba yada yemek veriyorum gece güzel uyusun diye. Bugün dokuz aylık olduk. 😍😍

Kızlar bir ara diyet yapanlar vardı grup da sanki. Hatta grup bile kurmuşlardır yanlış hatırlamıyorsam. Nasıl gidiyor diyetler,süt azslmadan diyet yapabiliyormusunuz

Kızlar bir ara diyet yapanlar vardı grup da sanki. Hatta grup bile kurmuşlardır yanlış hatırlamıyorsam. Nasıl gidiyor diyetler,süt azslmadan diyet yapabiliyormusunuz

Tam gaz devam ediyoruz. Bol su iciyorum ben. Ama zaten emmesi eskisi gibi yogun degil ek gidadan sonra simdi daha cok gece emiyor. Gunduz daha az. Ben yogun bir sekilde diyetin yaninda spor yapiyorum. Ama daha regl olmadigim icin cok zor kilo veriyorum orasi ayri. Grupta her aydan anne var 2 haftalik bebegiyle gelen bile var 😅

Ben 61 kiloya geldim diyet yapmiyorum 58 le hamile kalmıştım. Oğlum bana yetiyo .yemek yemeyi bırak su içmek bile aklıma gelmiyo. O uyuyunca ki uyursa o zaman aaaa ben çok sıkışmışım diyip kendimi tuvalete atıyorum.

Back
X