- 27 Mayıs 2019
- 1.149
- 4.239
- 133
Kahvaltı-haşlama veya omlet/pankek şeklinde yumurta, ceviz, biraz meyve, kendi yaptığım ekmek varsa biraz, peynir/zeytin/domates/salatalıkHanımlar ne yediriyorsunuz bebelerekahvaltı çorba yoğurt muhallebi olarak 4 öğün yiyoruz biz ama kilo alımı hiç yok 4 aydır
birde anne sütü. Nerde hata yapıyorum anlamadım
![]()
Öğlen- Et/balık/tavuk/hindi sıra hangisindeyse, eğer sabah meyve yemediyse yanında meyve
Akşam- sebze yemeği ya da baklagil gibi bişey
Aralarda yoğurt peynir gibi süt ürünü
Sabah ve gece mama içer 4 ölçekten, işte değilsem canı istediğinde beni emer, gece de genelde iki kere beni emer
Bazen öğlenle akşam menüsünün yeri değişir, bazen gece mama içmez, bazen ağzını açmaz kalanı ben yerim
Kilo alımımız hep düşük gitti alerjimiz vardı baştan, hala da çok değil 10 ay sekiz günlük kilosu 8300 ama ona yetiyor. Bugün tahlil yapıldı çok şükür herşey yolunda
Bazen öğlenleri çorba yaparım ama katı katı böyle suyu az, muhallebi hiç yapmadım, muhallebiye en yaklaştığım an meyvesine ya da yoğurduna kattığım haşlanmış yulaf:)
Arada oyalansın ya da biz bişey yerken canı çekmesin diye ona özel kek kraker falan yapıyorum, kekin içine muz koyarsam çok seviyo...
Biz de durumlar beyleee:)