2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Hanımlar ne yediriyorsunuz bebelere😍 kahvaltı çorba yoğurt muhallebi olarak 4 öğün yiyoruz biz ama kilo alımı hiç yok 4 aydır😔 birde anne sütü. Nerde hata yapıyorum anlamadım 🤷‍♀️
Kahvaltı-haşlama veya omlet/pankek şeklinde yumurta, ceviz, biraz meyve, kendi yaptığım ekmek varsa biraz, peynir/zeytin/domates/salatalık

Öğlen- Et/balık/tavuk/hindi sıra hangisindeyse, eğer sabah meyve yemediyse yanında meyve

Akşam- sebze yemeği ya da baklagil gibi bişey

Aralarda yoğurt peynir gibi süt ürünü

Sabah ve gece mama içer 4 ölçekten, işte değilsem canı istediğinde beni emer, gece de genelde iki kere beni emer

Bazen öğlenle akşam menüsünün yeri değişir, bazen gece mama içmez, bazen ağzını açmaz kalanı ben yerim

Kilo alımımız hep düşük gitti alerjimiz vardı baştan, hala da çok değil 10 ay sekiz günlük kilosu 8300 ama ona yetiyor. Bugün tahlil yapıldı çok şükür herşey yolunda

Bazen öğlenleri çorba yaparım ama katı katı böyle suyu az, muhallebi hiç yapmadım, muhallebiye en yaklaştığım an meyvesine ya da yoğurduna kattığım haşlanmış yulaf:)

Arada oyalansın ya da biz bişey yerken canı çekmesin diye ona özel kek kraker falan yapıyorum, kekin içine muz koyarsam çok seviyo...

Biz de durumlar beyleee:)

Ben ana kucağı aldım sadece . B begimin kendi yatağının altına havlu koyarak eğim verdim reflü yatağı da almadım. Bana hepsi gereksiz geliyo.
Bende öyle düşünmeye başladım canım sonra evde yer kalmıycak diye korkuyorum zaten 🤦‍♀ Ana kucağı ne marka aldın

Bende öyle düşünmeye başladım canım sonra evde yer kalmıycak diye korkuyorum zaten 🤦‍♀️ Ana kucağı ne marka aldın
Açıkçası bizimki gazlı bi bebek olduğu için sürekli kucaktaydi o yüzden çok komplike bişey almadım. Taşıması falan kolay olsun diye Chicco marka katlanır bişey aldım.

G
Kızlar yaaaa benim kuşum memeyi benle güreşerek emiyor resmen:/
Uykuya memeyle geçiyor, son kaldığımız ev çok gürültülüydü..uykudayken korkudan memeye yapışa yapışa bu hale geldik. Yoksa büyük kızımda memeye yapışıklık kabusum olmuştu, kesinlikle yapmak istemediğim bişeydi ama bu hale geldik. Bazen emzirdikten sonra kanguruyla sırtıma takıp uyutuyorum..memeyle uyumaya son vermek istiyorum, başka bir geçiş öneriniz olur mu acaba sizin?
Uykusu gelince emzir iyice mayisinca beşiğine bırak yavaşça uyku vakti meleğim gibi telkinler de bulun sev dokun öyle uyut cabim çok işe yarıyor
10 aylık olduk ve zar zor yere oturmaya alistirdigim oğlum ona sarılarak oturmamla bile yetinmeyip ısrarla kucağıma almamı istiyo. Emekleme ve yürüme yok. Gece bel ağrısından uyuyamıyorum. Hayırlısı bakalım daha ne kadar dayanabilicem yasayip gorucem. Herkes bi anda ayağa kalktı bebeğim diye anlatıyo bennde Kendi bebeğime bakıyorum öyle bi anda kalkacak mı gerçekten diye. Bebeği emekleyenler veya siralayanlar nasıl uyuyo çocuklarınız. Yani uyuturken beşikten tutup kalkiyolar mı çok sorun oluyo mu
Hiç sorun yaşamadım canım bizim yöntemle Ayağa kalkınca bu sefer kucağa almadan yatırıyoruz ve hiç inatlaşmiyor çünkü biliyor uyku vakti olduğunu .
Merhaba arkadaşlar uzun zaman oldu huraya girmeyeli nasılsınız ? Bebekler nasıl?
Hoşgeldin canım biz çok yorgun uykusuz haldeyiz iki hafta önce oğlum ateşlendi ve Dr a gitmek zorunda kaldık. Boğaz a gitmiştik arkadaşlarla, oğlum bebek arabasında uyuyordu uyanınca eşim kaldırmış sırtına felan bakmadan İyi esiyord u terli terli yemiş rüzgarı 😔 ben lavabo dan geldiğimde eyvah eyvah dedim ertesi gün ateşlendi vallahi Kış gelmeden yedik antibiyotigi.. kabız oldu , iştahsızlık oldu daha yeni yeni düzeliyor Bu sefer de uyku bozukluğu yaşıyoruz😔😔 sarhoş gibiyim günlerdir doğru dürüst uyumadim..
Sen nasılsın yoktun epey?

Hanımlar ne yediriyorsunuz bebelere😍 kahvaltı çorba yoğurt muhallebi olarak 4 öğün yiyoruz biz ama kilo alımı hiç yok 4 aydır😔 birde anne sütü. Nerde hata yapıyorum anlamadım 🤷‍♀️
Bizde kahvaltı çorba yemek en son da muzlu muhallebi olarak 4 öğün. Ayrıca her uyku öncesi anne sütü. Bizde 7inci aydan beri kilo almıyoruz

Bakayım tiny lovede canım baby nestten vazgeçiyor gibiyim bende ana kucağı daha iyi olur diye düşünüyorum 🥰 emzirirken yastık koydun mu altına 🙈 yastıksız zor oluyor mu yada canım
Ben emzirme yastığı aldım ama hiç kullanamadım. Eğilerek emzirmedim hiç ben. Yaslanarak ve arkaya hafif yatarak emzirdim o yüzden kullanamadım sanırım

• Beğen
Reactions: H E
G

Uykusu gelince emzir iyice mayisinca beşiğine bırak yavaşça uyku vakti meleğim gibi telkinler de bulun sev dokun öyle uyut cabim çok işe yarıyor

Hiç sorun yaşamadım canım bizim yöntemle Ayağa kalkınca bu sefer kucağa almadan yatırıyoruz ve hiç inatlaşmiyor çünkü biliyor uyku vakti olduğunu .

Hoşgeldin canım biz çok yorgun uykusuz haldeyiz iki hafta önce oğlum ateşlendi ve Dr a gitmek zorunda kaldık. Boğaz a gitmiştik arkadaşlarla, oğlum bebek arabasında uyuyordu uyanınca eşim kaldırmış sırtına felan bakmadan İyi esiyord u terli terli yemiş rüzgarı 😔 ben lavabo dan geldiğimde eyvah eyvah dedim ertesi gün ateşlendi vallahi Kış gelmeden yedik antibiyotigi.. kabız oldu , iştahsızlık oldu daha yeni yeni düzeliyor Bu sefer de uyku bozukluğu yaşıyoruz😔😔 sarhoş gibiyim günlerdir doğru dürüst uyumadim..
Çok geçmiş olsun size🙏 Babalar maalesef çoğunlukla akıllarının bi hayli düşük yüzdesini kullanmayı tercih ediyorlar:/
Ben beşiğine giriyorum bebeğimle emzirip bırakıyorum yerine, sonra ben çıkıyorum. Zamanla beşiğin dışına çıkmayı umut ediyorum bakalım🙏

Merhaba. Bende bayağıdır giremedim. Gece uyku düzenimiz bozuldu yorgunuz😔 sen nasılsın.
Biz iyiyiz çok şükür . 4. Dişimiz geldi . Yürüme güncellemesiyle başımız belada 🤣 sürekli ayakta geziniyo düşüyo .
birde eşim 5 günlük seyahate çıktı . Tekim baya yoruldum . Neyse yarın geliyor . Artık hafta sonu full onda olur 🤦🏼‍♀️
Yeni gelen atakla birliktemi bozuldu uykunuz ?

G

Ay çok geçmiş olsun . Maalesef benım kızımda 10 gün ateşler içinde yandı . Ama kan tahlili idrar tahlilinde enfeksiyon çkmadığı için antibiyotik yazmadı doktorumuz . Sadce dönüşümlü calğol dolven verebildik başka yapcak bişeyimiz yoktu .
çok zordu 🤦🏼‍♀️ 10. Günğn sonunda bütün vücudu benekler içinde kaldı . Kafa derisi kulak içine kadar şok oldum . Hemen doktoru aradım . Meğersem 6. Hastalık geçirmişiz . Ve bu böyle döküntü olunca anlaşılıyormus 🤦🏼‍♀️
aman dikkat edin . Biz son zamnalarda parka çok gittik kızım seviyor çocukları diye büyük ihtimalle ordan bulaştı .

Bizde kahvaltı çorba yemek en son da muzlu muhallebi olarak 4 öğün. Ayrıca her uyku öncesi anne sütü. Bizde 7inci aydan beri kilo almıyoruz
Benım kızım bu kadar asla yemiyo.
sabah kahvaltı öğlen meyve püresi ikindi yemek yiyo daha sonra sınırsız emme ..
ve şuan kızım 9200 😂
Asla kilo almıyo zaten almasını beklemiyor doktorumuz çünkü asla 1 sn durmuyo asla 🤮

Bakayım tiny lovede canım baby nestten vazgeçiyor gibiyim bende ana kucağı daha iyi olur diye düşünüyorum 🥰 emzirirken yastık koydun mu altına 🙈 yastıksız zor oluyor mu yada canım
Yastık koymadım canım 😍 direkt kucağımda tuttum,zaten minicikti ellerimi doldurmuyordu ama korkmadım da.Hic zor olmuyor inan,bebeğin kucağında sirtin yastığa yaslansin senin.geriye keyfini çıkartmak kalsın inşallah 🙏

Benım kızım bu kadar asla yemiyo.
sabah kahvaltı öğlen meyve püresi ikindi yemek yiyo daha sonra sınırsız emme ..
ve şuan kızım 9200 😂
Asla kilo almıyo zaten almasını beklemiyor doktorumuz çünkü asla 1 sn durmuyo asla 🤮
Bizim de 4 öğün ama her öğün yediği miktar en fazla 4 tatlı kaşığı falan , o da binbir şaklabanlıka. Ciddi sorunumuz var ek gıdayla

Yastık koymadım canım 😍 direkt kucağımda tuttum,zaten minicikti ellerimi doldurmuyordu ama korkmadım da.Hic zor olmuyor inan,bebeğin kucağında sirtin yastığa yaslansin senin.geriye keyfini çıkartmak kalsın inşallah 🙏
Oyyy canım benim inşAllah inşAllah 🙏🥰 bende ekim annesi olurum sizler gibi ❤️

Kahvaltı-haşlama veya omlet/pankek şeklinde yumurta, ceviz, biraz meyve, kendi yaptığım ekmek varsa biraz, peynir/zeytin/domates/salatalık

Öğlen- Et/balık/tavuk/hindi sıra hangisindeyse, eğer sabah meyve yemediyse yanında meyve

Akşam- sebze yemeği ya da baklagil gibi bişey

Aralarda yoğurt peynir gibi süt ürünü

Sabah ve gece mama içer 4 ölçekten, işte değilsem canı istediğinde beni emer, gece de genelde iki kere beni emer

Bazen öğlenle akşam menüsünün yeri değişir, bazen gece mama içmez, bazen ağzını açmaz kalanı ben yerim

Kilo alımımız hep düşük gitti alerjimiz vardı baştan, hala da çok değil 10 ay sekiz günlük kilosu 8300 ama ona yetiyor. Bugün tahlil yapıldı çok şükür herşey yolunda

Bazen öğlenleri çorba yaparım ama katı katı böyle suyu az, muhallebi hiç yapmadım, muhallebiye en yaklaştığım an meyvesine ya da yoğurduna kattığım haşlanmış yulaf:)

Arada oyalansın ya da biz bişey yerken canı çekmesin diye ona özel kek kraker falan yapıyorum, kekin içine muz koyarsam çok seviyo...

Biz de durumlar beyleee:)
Maşallah harika. Ben 4 öğün veriyorum ama öyle porsiyonları çok değil. Sabah bazen sadece 1 yumurta yiyor. Bazen pekmez peynir bisküvi ezip veriyorum. Öğlen genelde tarhana veriyorum diğer çorbaları çok içmiyor. Akşamda irmikli muhallebi. Yoğurt hemen hemen hergün yiyor. Bazen de meyve bu kadar☺️

Biz iyiyiz çok şükür . 4. Dişimiz geldi . Yürüme güncellemesiyle başımız belada 🤣 sürekli ayakta geziniyo düşüyo .
birde eşim 5 günlük seyahate çıktı . Tekim baya yoruldum . Neyse yarın geliyor . Artık hafta sonu full onda olur 🤦🏼‍♀️
Yeni gelen atakla birliktemi bozuldu uykunuz ?
Şu ataklarla bakmayı bi ben beceremedim😁 bizim ki bayağıdır tutunarak geziyor ama hiç ellerini bırakmadı. Hep sıkı sıkı tutuyor eline geçen yeri😁

Back
X