2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Şu ataklarla bakmayı bi ben beceremedim😁 bizim ki bayağıdır tutunarak geziyor ama hiç ellerini bırakmadı. Hep sıkı sıkı tutuyor eline geçen yeri😁
Bizim 8.ayda dişimiz çıktı ve o dönem misafirim vardı derken çocuğun uyuma şekli değişti. Yani beşiğinde uyutuyorum şimdi kucağımda emerek uyuyor. Ve sanırım destekle uyuduğu için gece çok kalkıyor. Ama artık istesem de beşiğinde uyutamıyorum

Benimki şuan totoyu kaldıramıyo desteksiz uyuyo ama yarım saatte dalıyo ancak artık kocaman adam oldular öyle hemen yatamiyolar 😁
Bırak biraz daha kaldırmasın resmen yataktan kaciyo bacaklarından geriye çekiyorum 😄😄😄 Korku bilmedikleri için kafa üstü inmeye çalışıyor

Bırak biraz daha kaldırmasın resmen yataktan kaciyo bacaklarından geriye çekiyorum 😄😄😄 Korku bilmedikleri için kafa üstü inmeye çalışıyor
Ben de önceden uyanınca hemen kycahima alırdım şimdi ayakta tutup beşik korkuluklarindan tutturuyorum hoşuna gitsin de ayaklansin diye😁😁😁😁😁😁 çekmeceler dolaplar nasıl açılır onu gösteriyorum. Kısaca nasıl yaramazlık yapilir konusunda uzman olacak ama totosu kalkmıyo 🤣

Ben beşiği üst kısmını söküp yere koydum. Yanlarına da minder serdim. Geçen kalkıp eğilmiş. Takla atmış, çıkmış. Baktım odanın kapısını açmaya çalışıyor

Back
X