Kızlaaaaar çok merak ettiğim bir şey var, ben oğlumu yastıkla yatırmadım henüz, dönünce yastıktan kayar onun kontrolünü yapamaz diye, doğru m yapıyorum ? Yastıkla yatıran var m? Ne zaman yastıkla yatmalı???
Ben yastıkla bir defa denedim. Boşda kalan yere düşüyor uyku sersemi tekrar kaldırıp kafasını yastıpa koyamıyor. Bu sefer sıkıştığı için debelenirken uykusu açılıyor. Yastıksız özgürce ve daha rahat uyuyor
20 dis diye biliyorum sayı olarak.Surec uzun Ben de bu kışı atlatip odasını ayırmak istiyorum.1,5 yaş olmuş olucak ama içim anca rahat eder.Suan bile ayırmayı isterim gerçi uykuda sikintiliyiz ama bir muddet daha cekicez
Kızlaaaaar çok merak ettiğim bir şey var, ben oğlumu yastıkla yatırmadım henüz, dönünce yastıktan kayar onun kontrolünü yapamaz diye, doğru m yapıyorum ? Yastıkla yatıran var m? Ne zaman yastıkla yatmalı???
Diş çıkarıyo ama hangi diş bilmiyorum. Salyalar arttı, huysuzluk arttı, uykular alt üst oldu, benden ayrılmak istemiyo, sesimi duysa ağlıyor, biraz da güçlendi kendi ayakları üzerinde tutunca güzel duruyo, evde her yer her yerde,ben yorgun,eski huzursuz oğlum geri döndü. Bakalım bu atak ne kadar sürecek
Diş çıkarıyo ama hangi diş bilmiyorum. Salyalar arttı, huysuzluk arttı, uykular alt üst oldu, benden ayrılmak istemiyo, sesimi duysa ağlıyor, biraz da güçlendi kendi ayakları üzerinde tutunca güzel duruyo, evde her yer her yerde,ben yorgun,eski huzursuz oğlum geri döndü. Bakalım bu atak ne kadar sürecek
Sen streslisin ya o da geciyordur.. Duzenin oturunca rahatlayinca oglunda rahatlar.. Eve de alışmaya calisiyordur.. Ortami değişti onunda.. Yakinda düzelir insallah
Sen streslisin ya o da geciyordur.. Duzenin oturunca rahatlayinca oglunda rahatlar.. Eve de alışmaya calisiyordur.. Ortami değişti onunda.. Yakinda düzelir insallah
İnşallah düzelir. Eve geçen salı günü taşındık ama hala yerlesemedim hala eve ayakkabılarla giriyoruz o kivamdayiz. Kolileri açmak bitti sayılır yarın artık yer temizliğine başlarım halıyı serip üzerine oğlumu koydum mu o da biraz hareket etme imkanı bulur
İnşallah düzelir. Eve geçen salı günü taşındık ama hala yerlesemedim hala eve ayakkabılarla giriyoruz o kivamdayiz. Kolileri açmak bitti sayılır yarın artık yer temizliğine başlarım halıyı serip üzerine oğlumu koydum mu o da biraz hareket etme imkanı bulur
Ev değişikliği bebeği çok etkiler. Mümkün olduğu kadar eski ev düzenine benzetmeye çalışın çok yadirgamasin. Anne sitresli yorgunum olunca bebeğe yansıyor. Kolay gelsin cnm
Kızlar arka alt azı dişimiz çıkmış büyüklerden şuan soktayim ağlarken gördüm. Ben üst azıyi bekliyordum kızarıp beyazladgi için Yavrum bunca sıkıntısı ondanms demekki
Kızlar arka alt azı dişimiz çıkmış büyüklerden şuan soktayim ağlarken gördüm. Ben üst azıyi bekliyordum kızarıp beyazladgi için Yavrum bunca sıkıntısı ondanms demekki
Ben de dün farkettim sol altta bir azı patlamış, salyaya artık o kadar alıştım vücudunun bi parçası gibi geliyo elimin tersliyle silip geçiyorum bizim de uykumuz yok ilk yattığında iki üç saat uyuyabilirsek hep beraber yarabbi şükür diyoruz
Canim bugün başladı tekrardan yürümeye şükürler olsun geçen hafta çok hastalandı ates ishal dun fark ettim üst azı dişlerin ikiside patlamaya çalışıyor 400gr verdi kuzum hastalık çok zor birdaha hastalanmasınlar bebeklerimiz
Kızlar bisey daniscam.. Ne olduguna anlam veremiyorum belki sizler fikir verirsiniz.. Oğlum bazen genital bölge kısmını yere sürterek yaylanıyor.. Neden boyle yapiyor anlam veremiyorum.. Bezi mi sıkıyor acaba diyerek bugun bi numara büyük aldım.. Aklima bisey geliyor ama daha erken degil mi onlar için bilemedim
Ben de dün farkettim sol altta bir azı patlamış, salyaya artık o kadar alıştım vücudunun bi parçası gibi geliyo elimin tersliyle silip geçiyorum bizim de uykumuz yok ilk yattığında iki üç saat uyuyabilirsek hep beraber yarabbi şükür diyoruz
Azılara erken degilmiydi ya bu ekim bebeleri ne böyle.. Benim aklım döküntüye takıldı. Bugün doktora götürdüm deli mıdır nedir anlamadı neden olduğunu. Diş döküntü yapmaz diyo ateş yükselmemiş 6. Hastalık değil diyo. Burnu akıyor aradada hapşırmıştı onu dedim viral bir enfeksiyon tepkimesi olabilirms ateş olmadığı için tetkik yapmadı ilaçta yok . Çocuk bir anda 4 zor dişle uğraşıyor bence vücut buna dayanamadı