Bizimkinin en büyük zevki yer sofrasına tırmanmak. Sofranın ortasına örtüyor hindi gibi çok tatlı oluyor.Yürüme güncellemesi bize de geldi bu hafta, yaprak gibi savruluyo çocuğum ordan oraya, Allahım inşallah yüz üstü çakılmaz diye diye izliyoruz
Bugün ev günümdü arkadaşım geldi ve akşam evine döndüğünde mesaj atmış dehşet yorgunum sen nasıl dayanıyosun diyeehehehehe bi de dedim gece al sen yanına o zaman gör. Uyusa bile beni yoruyor bu ara kızım ya ben böyle fırıldak gibi dönen çocuk görmedim beşiğin kenarlarına sıkışıyo, yatak komple olduğu yerden oynuyo, bi saatten sonra yanımda yattığında yediğim dayağın haddi hesabı yok
Incredible incredible bizimki de tırmanmaya aşırı hevesli ya, ahşap bebek arabası almıştım sürmüyor tek ayak üstünde tekerleklerine çıkıyor ya
Sizi çok iyi anlıyorum. Ben anlamsızca sinirleniyorum bazen onun ailesine kızıl gıyabında boşanma kararı alıyorumBenim durumum senden daha iyi eşim 15 gün yok 15gün evde. Yine de çok stresli ve gergin oluyorum. Geçen hafta geldi, ailesinin yardım edilecek bir işi var. Her gün oraya yardıma gidiyor. İçten içe suçu olmadığı halde kızgınım. Tek başıma zaten 2 çocuğa bakıyorum normalde de. Şimdi de öğlene kadar evde. Akşam 6 gibi geliyor geride bana yine faydası yok.
Bildiğim kadary2 yaşına kadar omurga sağlığı için yastiksiz yatırmak lazım ben de yastiksiz yatırıyorumKızlaaaaar çok merak ettiğim bir şey var, ben oğlumu yastıkla yatırmadım henüz, dönünce yastıktan kayar onun kontrolünü yapamaz diye, doğru m yapıyorum ? Yastıkla yatıran var m? Ne zaman yastıkla yatmalı???
Ben yatırıyorum, ama şöyle, büyük ve ince bir yastık belden yukarısı yastıkta kalıyor.. İlk zamanlar çok fazla öksürükşü hasta oluyordu. Doktor yatağına eğim vermemi söylemişti.Kızlaaaaar çok merak ettiğim bir şey var, ben oğlumu yastıkla yatırmadım henüz, dönünce yastıktan kayar onun kontrolünü yapamaz diye, doğru m yapıyorum ? Yastıkla yatıran var m? Ne zaman yastıkla yatmalı???
Benim ki de ilk adım arabalarından aldık. Hem üstüne binip gidebileceği gibi. Dört tekerleklerden oturacak yerine basıp ayağa kalkıyor koltuğa tırmanıyorYürüme güncellemesi bize de geldi bu hafta, yaprak gibi savruluyo çocuğum ordan oraya, Allahım inşallah yüz üstü çakılmaz diye diye izliyoruz
Bugün ev günümdü arkadaşım geldi ve akşam evine döndüğünde mesaj atmış dehşet yorgunum sen nasıl dayanıyosun diyeehehehehe bi de dedim gece al sen yanına o zaman gör. Uyusa bile beni yoruyor bu ara kızım ya ben böyle fırıldak gibi dönen çocuk görmedim beşiğin kenarlarına sıkışıyo, yatak komple olduğu yerden oynuyo, bi saatten sonra yanımda yattığında yediğim dayağın haddi hesabı yok
Incredible incredible bizimki de tırmanmaya aşırı hevesli ya, ahşap bebek arabası almıştım sürmüyor tek ayak üstünde tekerleklerine çıkıyor ya
Yürüme konusunda hiç ilgilenemedim ben. Kendi ne zmaan yururse artkAllah kolaylık versin hepimize . Hala sallıyorum bı turlu uyumuyor.
Sizi çok iyi anlıyorum. Ben anlamsızca sinirleniyorum bazen onun ailesine kızıl gıyabında boşanma kararı alıyorumsonra çok sevdiğim için onun haberi olmadan tekrar barisiyorum
Ben 8 aylıkken ayırdım ikimiz de çok rahat ettik. Uzmanlar bunun tam bir kuralının olmadığını eğer emziriyorsa ilk altı ay anne ve bebeğin yanyana olmasının hem fiziksel hem mental olarak faydalı olduğunu söylüyo. Sonrasını ebeveynlerin ve bebeklerinin yapılarına tercihlerine göre değiştiğini söylüyorlar. Paşa bey efendi hazretlerimiz hem sese hem de ışığa karşı aşırı duyarlı oda ayırmak bize çok iyi geldi.Bizde öyle çaba sarfetmiyorz aslnda.. Esim bi deniyim dedi baktik tek elle tutunarak yürüyor.. Bi dişi de patladı diğerini bekliyorzeymenin uykulari cok değişti.. Ya kizlar dikkat ettim bizimle uyuyor ya yatakodasnda.. Biz hareket edince uyaniyor hemen.. Odasini ayirsam mi diye dusunmeye başladım
Benim ki de öyle oldu 6 adım falan rahat atıyordu. Sürekli kalkıp yürümek istiyordu. Sonra düştü ve sanırım ondan dolayı korktu. Şimdi bir adım atıp düşerim korkusuyla oturuyor, yalpalanıyor. Bir süre zaman vercem benKızlar yürüyen oğlum yürümek istemiyor 7adim atardı hastalandı kesinlikle istemiyir korkuyor deli olcam
Ben büyük oğlanı tam bir yaşında ayırdım. Küçüğü iki üç ay önce salona park beşik kurdum salonda uyuyor. Bizim yatak odası salona açılıyor. Emzirmeyi gece salonda koltukta yapıyorum. Gündüz yatak odasında yer yatağında uyuyor. Bugün dördüncü diş patladı. Hafif ateş var inşallah yükselmezBizde öyle çaba sarfetmiyorz aslnda.. Esim bi deniyim dedi baktik tek elle tutunarak yürüyor.. Bi dişi de patladı diğerini bekliyorzeymenin uykulari cok değişti.. Ya kizlar dikkat ettim bizimle uyuyor ya yatakodasnda.. Biz hareket edince uyaniyor hemen.. Odasini ayirsam mi diye dusunmeye başladım
Bende odasını ayırmayı istiyorum ama benim ki gece çok sık uyanıyor. Gidip gelmek çok zor olur diye cesaret edemiyorumBen büyük oğlanı tam bir yaşında ayırdım. Küçüğü iki üç ay önce salona park beşik kurdum salonda uyuyor. Bizim yatak odası salona açılıyor. Emzirmeyi gece salonda koltukta yapıyorum. Gündüz yatak odasında yer yatağında uyuyor. Bugün dördüncü diş patladı. Hafif ateş var inşallah yükselmez
Benimki de çok sık uyanıyor. Ama yani odada yatınca sağdan sola dönsek uyanıyor yine. Nefes alamyaa korkuyoruz. Yatak odası salona açılıyor. Kapı açık olunca ses hemen gelio. Emzirme salonda koltukta yapıyorum. Oturmak zor geliyor yan yatıp emziriyorum uyuyarakBende odasını ayırmayı istiyorum ama benim ki gece çok sık uyanıyor. Gidip gelmek çok zor olur diye cesaret edemiyorum
Evet cnm elimi tut bırakma der gibi gitmiyor doktora gittik bugün zamana bırak deduBenim ki de öyle oldu 6 adım falan rahat atıyordu. Sürekli kalkıp yürümek istiyordu. Sonra düştü ve sanırım ondan dolayı korktu. Şimdi bir adım atıp düşerim korkusuyla oturuyor, yalpalanıyor. Bir süre zaman vercem ben
Benim ki de acaba korkudan mı totosunu kaldıramıyoKızlar yürüyen oğlum yürümek istemiyor 7adim atardı hastalandı kesinlikle istemiyir korkuyor deli olcam
Ben 8 aylıkken ayırdım ikimiz de çok rahat ettik. Uzmanlar bunun tam bir kuralının olmadığını eğer emziriyorsa ilk altı ay anne ve bebeğin yanyana olmasının hem fiziksel hem mental olarak faydalı olduğunu söylüyo. Sonrasını ebeveynlerin ve bebeklerinin yapılarına tercihlerine göre değiştiğini söylüyorlar. Paşa bey efendi hazretlerimiz hem sese hem de ışığa karşı aşırı duyarlı oda ayırmak bize çok iyi geldi.
Ben büyük oğlanı tam bir yaşında ayırdım. Küçüğü iki üç ay önce salona park beşik kurdum salonda uyuyor. Bizim yatak odası salona açılıyor. Emzirmeyi gece salonda koltukta yapıyorum. Gündüz yatak odasında yer yatağında uyuyor. Bugün dördüncü diş patladı. Hafif ateş var inşallah yükselmez
İçini karartmak gibi olmasın ama Yaklaşık 3 yaşına kadar sürüyor diş çıkarma mevzusu. Ha arada bir çıkmadığı 1 aylık süreçler oluyorBende haftaya ayiriyim diyorum.. Odasini bi temizliyim carsaflarini yikiyim.. Bizde 13 aylikken ayırmış olcaz.. Şu diş olayı bi bitse diyorumcocukda bizde telef oluyoruz.. Kac diş cikariyolar tam olarak?
20 dis diye biliyorum sayı olarak.Surec uzunBende haftaya ayiriyim diyorum.. Odasini bi temizliyim carsaflarini yikiyim.. Bizde 13 aylikken ayırmış olcaz.. Şu diş olayı bi bitse diyorumcocukda bizde telef oluyoruz.. Kac diş cikariyolar tam olarak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?