Geçmiş olsun cnm. Eşine nerden bulasti. İşten mi. Daha küçük bebişDaha çok yeni 5+0
Şuan eşim pozitif olduğu için karantinadayız . Karamtina bitimi gidicem inşallah kontrole sağol çok teşekkür ederim
Gözün aydın cnm bende oğlum bir yaşındayken kızıma hamile kalmıştım çok zor oldu tek büyütün ama okula başlayınca çok rahat etmisdimDaha çok yeni 5+0
Şuan eşim pozitif olduğu için karantinadayız . Karamtina bitimi gidicem inşallah kontrole sağol çok teşekkür ederim
Ya eşim bedelli askerlik yapıcakto . Onun için test istediler öyle öğrendik yoksa hiçbir beliryisi yok hala da yok . Öyle tatil gibi oldu bizim içinGeçmiş olsun cnm. Eşine nerden bulasti. İşten mi. Daha küçük bebişama ikinci gebelik daha hızlı geçiyor bı bakmışsın doğumhane yolu gözükmüs
Sağol çok teşekkğr ederim .Gözün aydın cnm bende oğlum bir yaşındayken kızıma hamile kalmıştım çok zor oldu tek büyütün ama okula başlayınca çok rahat etmisdim
@happymoyalniz değilsin artık
Hayırlı olsun.. Isteyerek mi olduyoksa sende kaza kursununa mi gittin
Hayırlı olsun Umay
Hayırlu olsun, sağlıkla doğsun büyüsün inşallah
Gözün aydın cnm istiyerekmi
Tebrik ederim cnm. Rabbim hayırla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. İsteyerek mi oldu
Evet
Hamileyim
Ben isteyerek sayılır . Tam vazgeçmişken hamile olduğumu öğrendim
İnşallah tekrar sağlıkla kavuşmak nasip olur
Sen kendine dikkat et yine cnm uzak dur eşinden. Askerlik diyince bı an normal askerlik sandım. Bedelliymis iyi bari çok yalnız kalmicaksin. Hem bebek hem hamilesin.. yiyip içip yatiozYa eşim bedelli askerlik yapıcakto . Onun için test istediler öyle öğrendik yoksa hiçbir beliryisi yok hala da yok . Öyle tatil gibi oldu bizim içinyiyip içip yatıyoruz askerlikte ertelendi
aynen yaa kızımda gibi değilim . Bazen unutuyorum daha çok yeni aama eşim uyarıyo dikka
Sağol çok teşekkğr ederim .
inşallah çok zor olmaz :)
Eşim sağolsun çok yardımcıdır bana kızım da inanılmaz uyumlu bir bebek . Bakalım bizleri neler beklıyo
İyi dilekleriniz için çok sağolun arkadaşlar
Gene kaza kurşunu :)))
Ne zaman eşimle uzn zaman ayrı kalıp biraraya gelsek hamile kalıyorum :))))
Allah hayırlı uğurlu etsin ahahaha
Hayırlısı cnm sağlıklı olsunlarYa eşim bedelli askerlik yapıcakto . Onun için test istediler öyle öğrendik yoksa hiçbir beliryisi yok hala da yok . Öyle tatil gibi oldu bizim içinyiyip içip yatıyoruz askerlikte ertelendi
aynen yaa kızımda gibi değilim . Bazen unutuyorum daha çok yeni aama eşim uyarıyo dikka
Sağol çok teşekkğr ederim .
inşallah çok zor olmaz :)
Eşim sağolsun çok yardımcıdır bana kızım da inanılmaz uyumlu bir bebek . Bakalım bizleri neler beklıyo
Kemal Sunal geldi aklıma. Ceket atsam hamile kalio diodu normal doğum mu yaptın ilkini
Benim oğlan genel olarak öyle kaşık sevmio. Tüm katı yicekleri mama sandalyesi nde önüne koyuyorum küçük küçük. Kendi yiyo yavaş yavaş. Ben öyle kabul ettim. Düşün kuru fasulye nohut bile taneleri önüne koyuyorum yesin diye. Çok zor .1 hafta sonra yaşına girecek kızım üç dort gündür beni çıldırtıyor yakaşıkla yiyeceği tüm sıvı şeyleri reddediyor, yoğurt çok severdi yemiyor.kahvaltida yumurta,omlet,pankek tarzı şeyler yemiyor deliricem..Bunun bir süreç olduğu ve geçeceğine inanmak istiyorum ama çok yorucu ya.sabah olmasın,gece uykusuz kalayım ama yemek vakti gelmesin istiyorum..yediği şeyler sayılı biraz muz,biraz uzum,biraz tarhanalı kraker o kadar
Annem gelicek canım o süreçte yalnız kalmıcam Allahın izniyle :)Sen kendine dikkat et yine cnm uzak dur eşinden. Askerlik diyince bı an normal askerlik sandım. Bedelliymis iyi bari çok yalnız kalmicaksin. Hem bebek hem hamilesin.. yiyip içip yatioziyiymiş.
Biz de o noktaya doğru gidiyoruz ya . Zaten yemek saatleri beni benden aliyodu. Abartısız bir saat sürüyo yemek yemesi . Bu aralar iyice zorlaştı bizim de yaşına iki hafta var1 hafta sonra yaşına girecek kızım üç dort gündür beni çıldırtıyor yakaşıkla yiyeceği tüm sıvı şeyleri reddediyor, yoğurt çok severdi yemiyor.kahvaltida yumurta,omlet,pankek tarzı şeyler yemiyor deliricem..Bunun bir süreç olduğu ve geçeceğine inanmak istiyorum ama çok yorucu ya.sabah olmasın,gece uykusuz kalayım ama yemek vakti gelmesin istiyorum..yediği şeyler sayılı biraz muz,biraz uzum,biraz tarhanalı kraker o kadar
Gider yine bişi olmazAnnem gelicek canım o süreçte yalnız kalmıcam Allahın izniyle :)
Valla eşimin karamtina bitimine 3 gün kaldı .
benım 8 bu süreçte hiç ayrı gayri kalmadıkBana test kesinlikle yanlış gibi geliyo . Olan bizim askerliğe oldu
Aynen valla evde yayıp duruyoruzGider yine bişi olmazbizim bı akraba da böyle oldu. Tesadüfen test yapıldı pozitif çıktı. Hiç bı semptom yoktu. Evde yata yata bekledi
Cnm dış geliyordur benimkide oyladı bir baktı ustan azı disi1 hafta sonra yaşına girecek kızım üç dort gündür beni çıldırtıyor yakaşıkla yiyeceği tüm sıvı şeyleri reddediyor, yoğurt çok severdi yemiyor.kahvaltida yumurta,omlet,pankek tarzı şeyler yemiyor deliricem..Bunun bir süreç olduğu ve geçeceğine inanmak istiyorum ama çok yorucu ya.sabah olmasın,gece uykusuz kalayım ama yemek vakti gelmesin istiyorum..yediği şeyler sayılı biraz muz,biraz uzum,biraz tarhanalı kraker o kadar
1 hafta sonra yaşına girecek kızım üç dort gündür beni çıldırtıyor yakaşıkla yiyeceği tüm sıvı şeyleri reddediyor, yoğurt çok severdi yemiyor.kahvaltida yumurta,omlet,pankek tarzı şeyler yemiyor deliricem..Bunun bir süreç olduğu ve geçeceğine inanmak istiyorum ama çok yorucu ya.sabah olmasın,gece uykusuz kalayım ama yemek vakti gelmesin istiyorum..yediği şeyler sayılı biraz muz,biraz uzum,biraz tarhanalı kraker o kadar
Selamlar kizlar.
Bir bakayim dedim napiyorsunuz peş peşe 2.bebiş haberleri var.Hepinize hayirli olsun.Saglikla kucaginiza alin
Biz idare ediyoruz.Iyice ayaklandik.Kanepelerin tepesinden topluyorum ikisini de.Zaman nasil gecti anlamadim ama 1 yil gecti bile.Daha kuvozdeki hali dün gibi Emrenin ...Saglikla yaş alsinlar insallahh
heheKemal Sunal geldi aklıma. Ceket atsam hamile kalio diodu normal doğum mu yaptın ilkini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?