2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Daha çok yeni 5+0
Şuan eşim pozitif olduğu için karantinadayız . Karamtina bitimi gidicem inşallah kontrole sağol çok teşekkür ederim
Geçmiş olsun cnm. Eşine nerden bulasti. İşten mi. Daha küçük bebiş ama ikinci gebelik daha hızlı geçiyor bı bakmışsın doğumhane yolu gözükmüs

Daha çok yeni 5+0
Şuan eşim pozitif olduğu için karantinadayız . Karamtina bitimi gidicem inşallah kontrole sağol çok teşekkür ederim
Gözün aydın cnm bende oğlum bir yaşındayken kızıma hamile kalmıştım çok zor oldu tek büyütün ama okula başlayınca çok rahat etmisdim

Geçmiş olsun cnm. Eşine nerden bulasti. İşten mi. Daha küçük bebiş ama ikinci gebelik daha hızlı geçiyor bı bakmışsın doğumhane yolu gözükmüs
Ya eşim bedelli askerlik yapıcakto . Onun için test istediler öyle öğrendik yoksa hiçbir beliryisi yok hala da yok . Öyle tatil gibi oldu bizim için yiyip içip yatıyoruz askerlikte ertelendi

aynen yaa kızımda gibi değilim . Bazen unutuyorum daha çok yeni aama eşim uyarıyo dikka
Gözün aydın cnm bende oğlum bir yaşındayken kızıma hamile kalmıştım çok zor oldu tek büyütün ama okula başlayınca çok rahat etmisdim
Sağol çok teşekkğr ederim .
inşallah çok zor olmaz :)
Eşim sağolsun çok yardımcıdır bana kızım da inanılmaz uyumlu bir bebek . Bakalım bizleri neler beklıyo

@happymoyalniz değilsin artık

Hayırlı olsun.. Isteyerek mi oldu yoksa sende kaza kursununa mi gittin
Hayırlı olsun Umay
Hayırlu olsun, sağlıkla doğsun büyüsün inşallah
Gözün aydın cnm istiyerekmi
Umay- wc nin kapısının açılması Müthiş olmuş
Sağlıkla gelsin inşallah.
Tebrik ederim cnm. Rabbim hayırla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. İsteyerek mi oldu
Evet
Hamileyim
Ben isteyerek sayılır . Tam vazgeçmişken hamile olduğumu öğrendim
İnşallah tekrar sağlıkla kavuşmak nasip olur

İyi dilekleriniz için çok sağolun arkadaşlar
Gene kaza kurşunu :)))

Ne zaman eşimle uzn zaman ayrı kalıp biraraya gelsek hamile kalıyorum :))))
Allah hayırlı uğurlu etsin ahahaha

Sen kendine dikkat et yine cnm uzak dur eşinden. Askerlik diyince bı an normal askerlik sandım. Bedelliymis iyi bari çok yalnız kalmicaksin. Hem bebek hem hamilesin.. yiyip içip yatioz iyiymiş.

İyi dilekleriniz için çok sağolun arkadaşlar
Gene kaza kurşunu :)))

Ne zaman eşimle uzn zaman ayrı kalıp biraraya gelsek hamile kalıyorum :))))
Allah hayırlı uğurlu etsin ahahaha
Kemal Sunal geldi aklıma. Ceket atsam hamile kalio diodu normal doğum mu yaptın ilkini

Hayırlısı cnm sağlıklı olsunlar

1 hafta sonra yaşına girecek kızım üç dort gündür beni çıldırtıyor yakaşıkla yiyeceği tüm sıvı şeyleri reddediyor, yoğurt çok severdi yemiyor.kahvaltida yumurta,omlet,pankek tarzı şeyler yemiyor deliricem..Bunun bir süreç olduğu ve geçeceğine inanmak istiyorum ama çok yorucu ya.sabah olmasın,gece uykusuz kalayım ama yemek vakti gelmesin istiyorum..yediği şeyler sayılı biraz muz,biraz uzum,biraz tarhanalı kraker o kadar

Benim oğlan genel olarak öyle kaşık sevmio. Tüm katı yicekleri mama sandalyesi nde önüne koyuyorum küçük küçük. Kendi yiyo yavaş yavaş. Ben öyle kabul ettim. Düşün kuru fasulye nohut bile taneleri önüne koyuyorum yesin diye. Çok zor .

Sen kendine dikkat et yine cnm uzak dur eşinden. Askerlik diyince bı an normal askerlik sandım. Bedelliymis iyi bari çok yalnız kalmicaksin. Hem bebek hem hamilesin.. yiyip içip yatioz iyiymiş.
Annem gelicek canım o süreçte yalnız kalmıcam Allahın izniyle :)
Valla eşimin karamtina bitimine 3 gün kaldı .
benım 8 bu süreçte hiç ayrı gayri kalmadık Bana test kesinlikle yanlış gibi geliyo . Olan bizim askerliğe oldu

Biz de o noktaya doğru gidiyoruz ya . Zaten yemek saatleri beni benden aliyodu. Abartısız bir saat sürüyo yemek yemesi . Bu aralar iyice zorlaştı bizim de yaşına iki hafta var

Gider yine bişi olmaz bizim bı akraba da böyle oldu. Tesadüfen test yapıldı pozitif çıktı. Hiç bı semptom yoktu. Evde yata yata bekledi

Gider yine bişi olmaz bizim bı akraba da böyle oldu. Tesadüfen test yapıldı pozitif çıktı. Hiç bı semptom yoktu. Evde yata yata bekledi
Aynen valla evde yayıp duruyoruz temizlik falanda yaptırmıyo kendi süpürüyo bişeyler yapıyo

Selamlar kizlar.
Bir bakayim dedim napiyorsunuz peş peşe 2.bebiş haberleri var.Hepinize hayirli olsun.Saglikla kucaginiza alin
Biz idare ediyoruz.Iyice ayaklandik.Kanepelerin tepesinden topluyorum ikisini de.Zaman nasil gecti anlamadim ama 1 yil gecti bile.Daha kuvozdeki hali dün gibi Emrenin ...Saglikla yaş alsinlar insallahh

C
Cnm dış geliyordur benimkide oyladı bir baktı ustan azı disi

Geçecek.. Yaz boyu eymende zor yedi.. Simdi yiyor.. Dayan ve sabret

Nice seneleri olsun.. Büyümüşler maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…