2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Yeni hamile olanlar hayırlı olsun Benim psikolojimi etkilemişsiniz, rüyamda hamileymişim ama koşturmacadan farkına varmamışım, bir hissediyorum karnımda bir kol sağdan sola hareket ediyor, şok oluyorum. (O kadar yoğunum ve anlamıyorum demek ki) Bizimki tüp bebek diye korunmuyoruz bir de

Böyle vakalar çok ama. İlki tüp bebek diyip korunmayanlar hop bı iki seneye ikinci kucağında Allah gönlünüze göre versin

Böyle vakalar çok ama. İlki tüp bebek diyip korunmayanlar hop bı iki seneye ikinci kucağında Allah gönlünüze göre versin
Eşime genetik test yaptırmıştık doğuştan böyleymiş durum, o yüzden rahatız. Planlı olarak 1 çocuk bana yetti. Ama Allah'ın hikmeti sürpriz olursa da niye oldu demeyiz.

Eşime genetik test yaptırmıştık doğuştan böyleymiş durum, o yüzden rahatız. Planlı olarak 1 çocuk bana yetti. Ama Allah'ın hikmeti sürpriz olursa da niye oldu demeyiz.
İlk çocuk olduğunda sekiz dokuz ay sonra korunmayı bıraktık biz. Benm zaten zor oluo. Oluo ama iki üç senede bı falan tutuo. İkinci olsa olsun diyodum. İlk oğlum kolay bı bebekmis meğer . Şimdi ikinci o kadar çok ağlayan bı bebek ki ödüm kopuyor hamile kalırım diye. Zaten büyük oğlan seneye okula baslicak. Üçüncü olursa dört beş sene ara lazım .

Bile bile yapiolar.. Benimkide psikolojisi saglam değil kaynimda zeka geriliği var.. Kaynanam ilk bastan beri hep yalniz bıraktı beni de.. Onun mantigi şu diger kaynanalar gibi 'biz nasil büyüttük sizde yalniz başınıza buyutun' Arada gelir torununu sever gider.. Ben diyince işim düşünce bakmaz.. Esim diyince bakar eder.. Ben duzelttim arami daha farkli olmaya başladı.. En azndn isteklerimi yapiyo artık.. Yalnız olmasak hersey dah kolay olcak aslnda

İlkokul 1.sınıfta asla bebek olmasın. Şimdi 1 yasında da herseyı yıyor. 1.sınıf çocugunu tabı cocuga bağlı derse oturtmak çok zor. Ben kendımı çok ödev vermıyorum sanırdım valla ben melekmişim. Haftalık ödev lıstesı destan gıbı yaz yaz bıtmıyor.. Cocuk ilkokul 2ya da 3 olsun öyle yap. Bence asla yapma.. Ama sen bilirsin. Çok zor gercekten yanında destek yoksa

Benimki buradayken iş yaparken bı saat falan verirsem bakar. Ama aynı değil iste. Bazen çok iyi oluyor anne gibi . O zaman bende daha yakın davranıyorum.bazen de herşeye laf sokuyor herşeye karışıyor. Afedersin köpek gibi davranıyor. O zaman uzaklaşıyorum sessizce. Diyorum ki kendi annem olsa napardim. Yapacak bişey yok işte.

Miraç destek yok. Ancak doğumda annem kaynanam on gün idare eder okadar. Bende öyle düşünüyorum. Büyük oğlan üçe falan gideerken. Zaten benim kolay olmuo. Birde küçük oğlum çok huysuz . Bu hızda giderse düşünemem zaten. Çocuk olsun diye çocuk doğurmak istemiyorm. Benim psikolojim iyi olmazsa nasıl bakicam çocuklara. İki tane şuan beni ters çevirdi zaten

Benim kaynanam seninde kaynanan olabilir mi ayni onu anlatiosun benimkisi geri kafalı.. Eski gelinler gibi olayım istio.. Yuzume tukurse yarabbi şükür dememi istio.. Yonetmeyi karismayi kendine hak görüyor.. Biz hicbiseyden anlamayiz cahiliz ona göre.. Ahh ahh yakin olsa bi dert olmasa bi dert

Bu eylül, Ekim bebekleri hep kucakçı anlaşılan. Benim ki de yere koyduğum an kıyameti koparıyor. Her odada yapmıyor ama mutfak da özellikle böyle. Büyük oğlum benim de çok usluydu. 3. Düşünemiyorum şu anda.

Benim cahil olmadigimin com farkında . Cahil olsam daha mutlu olurdu. O zaman beni yönetmeyi basarirdi. Dik kafalı buluyor beni öyleyim ama . Çünkü biseyi biliyorsam asla susmam

Aynı durumdayım 1 yaşına gireli 10 gün oldu.
ne iştah ne uyku kaldı...
herşey altüst oldu, düzenimiz bozuldu.
gündüz uykusu teke düştü derken, asla uyumak istemiyor tek uyku bile.
Artık anlar veremez oldum, psikolojim bozulmaya başladı.

ikinci hamilelik haberini alan arkadaşların hepsine hayırlı olsun, sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah...
Ben de uzun zamandır ne yazılanları okuyabildim ne de yazabildim.
Oğlum 10 gün önce 1 yaşına girdi.
Neyin kafası bilemiyorum, uyku düzeni bozuldu
Her zaman iştahsızdı ama iyice iştahsız oldu, eskiden en azından sevdiği birkaç şey vardı artık onları da yemek istemez oldu
Uyku da sorun, gündüz önce 2 uykudan tek uykuya geçti
Şimdi onu da reddediyor, uykusuzluktan gözlerini açamıyor ama ayağa kalkıp oyun oynuyor.
Kendi başına oyalanmak istemiyor.
Çok zorluyor gerçekten
Altta iki dişi var, üst damağı komple şiş ama gelen diş yok.
Bazen şaşırıyorum ne yapacağımı, yemek yemeğe bile zamanım olmuyor.
Şimdi farkettirmeden de; Ağlama duvarı gibi oldu

Benim cahil olmadigimin com farkında . Cahil olsam daha mutlu olurdu. O zaman beni yönetmeyi basarirdi. Dik kafalı buluyor beni öyleyim ama . Çünkü biseyi biliyorsam asla susmam

Ayniyiz..bu yuzden bende anlasamiyorum kaynanamla.. En sevmedgm şey ben danismamisken bana bisey soylenmesidir.. Kaynanamda çok var bu.. Simdilik susuyorum kolayliyim bende tavrimi koycam

Zor bebekle hala 3. Bebeği düşünmene hayranım

Ayniyiz..bu yuzden bende anlasamiyorum kaynanamla.. En sevmedgm şey ben danismamisken bana bisey soylenmesidir.. Kaynanamda çok var bu.. Simdilik susuyorum kolayliyim bende tavrimi koycam
İlk zamanlar süt mevzusunda çok üzdü beni. On günlükken tatile gitti. Ordan ariyo. Bana nasılsın demio. Bebek emiyo mu doyuyo mu dedi. Bende dedim ki eğer sütum kesilirse senden bilcem dedim. Son soruşu oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…