2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bizde 7.ayda kestik mamayi.. Gündüz hic mama vermedm ek gidaya geçince.. Geceleri beslenmesinde de mama yerine çorba vermeye baslamistm biberonda.. Bi sure öyle gitti snra gece beslenmeside kesildi..Deneyimli olunca böyle dusunup uygulayabiliosun işte.. Bende ikincide daha farkli olurum heralde..
Tecrübe cnm işte

Kizlar selam bi sorum olucak size. Benim oglum gunduz 2 uyku yapıyor. Gunduz 2 veya 3 saat uyuyor. Gece uykusuna 21.00 de geçerdi ama son zamanlar cok direniyor. Çıldırmak üzereyim her akşam aglamalar feryatlar. Yatiriyorum pis pis yapiyorum kalkiyo sağa sola gidiyo yatagin başlığı ile oyalaniyo en sonunda benim sinirler hopluyor. Cunku 1 saat takiliyo. Sizler nasil uyutuyosunuz öneriniz var mı acaba 😥

Kizlar selam bi sorum olucak size. Benim oglum gunduz 2 uyku yapıyor. Gunduz 2 veya 3 saat uyuyor. Gece uykusuna 21.00 de geçerdi ama son zamanlar cok direniyor. Çıldırmak üzereyim her akşam aglamalar feryatlar. Yatiriyorum pis pis yapiyorum kalkiyo sağa sola gidiyo yatagin başlığı ile oyalaniyo en sonunda benim sinirler hopluyor. Cunku 1 saat takiliyo. Sizler nasil uyutuyosunuz öneriniz var mı acaba 😥
Bizde aynı durumdayiz.Dun 9 gibi uyudu,bir saat sonra uyanıp gece 2:30da anca uyudu bir daha.ve görseniz o saate kadar etrafa gulucuk saçıp kendi kendine konuşup durdu.huzursuz değildi dis vb bir sıkıntı desem değil ama uyumamak için çok direndi.ve sizinkiler de öyle mi kizlar? Bizimkinin gece uyandığı saatler en fazla 15 dk şaşar.Her gece aynı saatte uyanmayı nasıl başarıyor biyolojik saat denen şey el kadar bebek için fazla değil mi ya 😅 bugün şuan uyuyor numarası yapıyor ama yemezler..😧

Ben de ikinci çocuğa hamileliği kızım 3 yaşlarındayken istiyorum.Aralari 3,5-4 yaş olsa idealdir benim için. 🙈 Çok yakında 29 olucam 🤹

Bizde 7.ayda kestik mamayi.. Gündüz hic mama vermedm ek gidaya geçince.. Geceleri beslenmesinde de mama yerine çorba vermeye baslamistm biberonda.. Bi sure öyle gitti snra gece beslenmeside kesildi..Deneyimli olunca böyle dusunup uygulayabiliosun işte.. Bende ikincide daha farkli olurum heralde..
Benim ilk daha kolay büyüdü . İkinci çok zorluo. Biri zorsa öbürü kolay olur diolar🤪

Kızlar oğlum antibiyotik şurup kullandı. İshal yaptı. İshalden dolayı çok pişik oldu. Kötü durumda . Molfix kullanıyorum. Prima almak istiyorum belki daha iyi gelir. Prima kullananlar hangiisni almam laizm . Çeşitleri var galiba. 5 numara bez numaramiz

seni yalnız bırakmayayım dedim :KK45:

düşündüğüm tek şey oğlumu sütten nasıl keseceğim en çok ona üzülüyorum

henüz doktorla görüşmedim acaba ne zamana kadar emzirebilirim

sen nasıl kestin sütten
Düşük riski yoksa doğumdan 1 hafta önceye kadar emzirebilirsin.

Kızlar oğlum antibiyotik şurup kullandı. İshal yaptı. İshalden dolayı çok pişik oldu. Kötü durumda . Molfix kullanıyorum. Prima almak istiyorum belki daha iyi gelir. Prima kullananlar hangiisni almam laizm . Çeşitleri var galiba. 5 numara bez numaramiz
Bez degistirmene gerek yok. Eski atletleri yıka cırt durulama yap utule bezin içine koy ya da gazlı besin içine kafe pamuk. Koyup popoya koy. Daha iyi olacak.

seni yalnız bırakmayayım dedim :KK45:

düşündüğüm tek şey oğlumu sütten nasıl keseceğim en çok ona üzülüyorum

henüz doktorla görüşmedim acaba ne zamana kadar emzirebilirim

sen nasıl kestin sütten
Ahhh yeni bebek. Tekrar hamilelik tekrar bir bebek o koku o his... Çok istiyorum ama biz o defteri kapattık sayılır.
Hayırlı uğurlu olsun. Tadını çıkar 🥰 Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.

Bez degistirmene gerek yok. Eski atletleri yıka cırt durulama yap utule bezin içine koy ya da gazlı besin içine kafe pamuk. Koyup popoya koy. Daha iyi olacak.
Rint molfiks normal yandan cırtlı olanı kullaniyodum. Külot beze geçtim. İyi gelemdi sanki. İshal de üstüne geldi. Çok canı yanio. Acı acı aglio. Bez utuleyip deneyim. Sağol cnm

Istediğin primayi alabilirsin cnm hepsi ıyi ama pamukla olan prima daha ince

Kendi kendine uyuyor heralde. Ben altı aydan beri ayakta sallayarak hatta kundaklayarak uyutuyorum . Dokuzda ki uykuya direniyorsa onda uyutmayi dene. Tek uykuya düşürmeye çalışma çok küçük daha. Bizimki gece uykusuna on yada on buçukta gecio

Benim oğlum henüz kendi başına ayakta duramıyo bi yere tutunarak durması için bile benim kaldırmam gerekiyo ama gündüz uyanık kaldığı süreler arttı ve direniyo bende ona göre bi ergonomi ayarlıyorum tek uykuya geçiş süreçlerine yavaş yavaş girdiler bu süreç bizi taaa akşam 22.00 ye kadar götürecek ne zaman tek uykuya tam anlamıyla geçerse o zaman tekrar gece uykusuna geçiş saati 19.30-20.00 gibi saatlere çekilir. Şuan benim oğlum sabah 5-6 arası kalkiyo akşam 20.30 gibi uyuyo gündüz iki uyku ve 2-3 saat uyuyo toplam. Yani normal 🤦🏻‍♀️ daha yaşına da girmedi oğlum iki hafta sonra girecek ama taki bir buçuk yaşına kadar gece uykusuna geç yatmaya başlayacak. Normalde akşam 19.30 da kesinlikle uyumuş oluyodu şimdi yavaş yavaş geçe kayiyo

Benim oğlum henüz kendi başına ayakta duramıyo bi yere tutunarak durması için bile benim kaldırmam gerekiyo ama gündüz uyanık kaldığı süreler arttı ve direniyo bende ona göre bi ergonomi ayarlıyorum tek uykuya geçiş süreçlerine yavaş yavaş girdiler bu süreç bizi taaa akşam 22.00 ye kadar götürecek ne zaman tek uykuya tam anlamıyla geçerse o zaman tekrar gece uykusuna geçiş saati 19.30-20.00 gibi saatlere çekilir. Şuan benim oğlum sabah 5-6 arası kalkiyo akşam 20.30 gibi uyuyo gündüz iki uyku ve 2-3 saat uyuyo toplam. Yani normal 🤦🏻‍♀️ daha yaşına da girmedi oğlum iki hafta sonra girecek ama taki bir buçuk yaşına kadar gece uykusuna geç yatmaya başlayacak. Normalde akşam 19.30 da kesinlikle uyumuş oluyodu şimdi yavaş yavaş geçe kayiyo
Bizimkinin ideal gece uykusu akşam 10 . Olurda dokuzda uyurusa bı iki saat uyur sonra uyanır. Bı iki saat ayakta kalmak ister. Yada uyanmaz ama sabaha kadar kırk kere kalkar😜😜 benm canm çıkar. Onda akşam uyur. Sabah yedi sekizde uyanır. Ama gece kaç kere uyanıyor bilmiyorum. Saymıyorum🤔

Back
X