2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bizimkinin ideal gece uykusu akşam 10 . Olurda dokuzda uyurusa bı iki saat uyur sonra uyanır. Bı iki saat ayakta kalmak ister. Yada uyanmaz ama sabaha kadar kırk kere kalkar😜😜 benm canm çıkar. Onda akşam uyur. Sabah yedi sekizde uyanır. Ama gece kaç kere uyanıyor bilmiyorum. Saymıyorum🤔
Bizimkinin uykuya geçişi sorun uykuya gecebildi mi bur sorunu yoksa zırt pırt uyanmaz eğer uyaniyosa ya açtır,ya ağrısı vardır, ateşi vardır bi sorunu vardır muhakak. Atak haftaları var bir de zaten onlar olunca bana da gelenler geliyo🥴

Rint molfiks normal yandan cırtlı olanı kullaniyodum. Külot beze geçtim. İyi gelemdi sanki. İshal de üstüne geldi. Çok canı yanio. Acı acı aglio. Bez utuleyip deneyim. Sağol cnm
Molfix kullanıyorum çok memnunum, diğer ıkı oğlumda prıma kullandık ama cok pahalı gelmeye basladı. Netten 100 tlye 134 lük paket alıyorum epey gıdıyor. Ama hepsıburadadan alıyorum. İlk once Baska Bır sıteden aldım. Resmen bezin bile çakması var. Molfıxı bılmesem aaa ne bıxım bez derdim.. Hepsıburadadan olanlar orjınal gelıyor. Marketten bıle uygun.. Ben bebegi dogdugundan beri bübchen pişik kremi kullanıyorum.. Daha 2.kutudayız.az sürülüyor cok etkıli..sürekli sürmüyorum.. 2 kere çok kötü pişik oldu. Onda 1 kere sürdüm anında gecirdi. Hiç hametan kreme gerek kalmadı.. Kutusu 45 TL falan ama ındırımle 35 40 a falan alıyorum.. Teni hassas kaka yapınca hemen agalr gece bıle olsa. 5 dk gec degıs pişik olur.

Molfix kullanıyorum çok memnunum, diğer ıkı oğlumda prıma kullandık ama cok pahalı gelmeye basladı. Netten 100 tlye 134 lük paket alıyorum epey gıdıyor. Ama hepsıburadadan alıyorum. İlk once Baska Bır sıteden aldım. Resmen bezin bile çakması var. Molfıxı bılmesem aaa ne bıxım bez derdim.. Hepsıburadadan olanlar orjınal gelıyor. Marketten bıle uygun.. Ben bebegi dogdugundan beri bübchen pişik kremi kullanıyorum.. Daha 2.kutudayız.az sürülüyor cok etkıli..sürekli sürmüyorum.. 2 kere çok kötü pişik oldu. Onda 1 kere sürdüm anında gecirdi. Hiç hametan kreme gerek kalmadı.. Kutusu 45 TL falan ama ındırımle 35 40 a falan alıyorum.. Teni hassas kaka yapınca hemen agalr gece bıle olsa. 5 dk gec degıs pişik olur.
Ben Trendyol dan aldım. Molfiks külot bez. Ama ne bilim orjinal olduğundan emin olamadım. Pişik başladı. Üstüne ishal gelince berbat oldu. Bubchen krem eczanelerde varmı . E bebekten sipariş versem Allah bilir kaç güne gelir

Ben Trendyol dan aldım. Molfiks külot bez. Ama ne bilim orjinal olduğundan emin olamadım. Pişik başladı. Üstüne ishal gelince berbat oldu. Bubchen krem eczanelerde varmı . E bebekten sipariş versem Allah bilir kaç güne gelir
Vevap yazildi mi bilmiyorum ama benim bildigim rossman da var.

Eczaeneye gittim pişik alanın resmini gösterdim. Özel bı pisik serumu hazırladı. Kendi özel karismlariymis. Küçük bı sise 50 TL inşallah fayda eder.

Eczaeneye gittim pişik alanın resmini gösterdim. Özel bı pisik serumu hazırladı. Kendi özel karismlariymis. Küçük bı sise 50 TL inşallah fayda eder.
Eczacıların yaptığı karışımlar genellikle çok iyi oluyor. Cildinde çıkan doktorların tedavi yapamadığı bir şeye eczacının yaptığı karışımla kurtulmuştum 😃

Mutlaka vardır. Ben netten alıyorum 2 güne geliyor. E bebek haklısın gec yolluyor herşeyi.

Mutlaka vardır. Ben netten alıyorum 2 güne geliyor. E bebek haklısın gec yolluyor herşeyi.
Cnm eczacı pişik için özel karışım bı serum hazırladı. Onu kullanmaya başladık. Acısını gecirdi sanki . Öyle acı acı ağlamıyor çok şükür. Pişik bı kaç güne geçer dedi bakalım. Bizim eczaende yoktu. Bubshen.

Ben 8 aylıkken ayırdım ikimiz de çok rahat ettik. Uzmanlar bunun tam bir kuralının olmadığını eğer emziriyorsa ilk altı ay anne ve bebeğin yanyana olmasının hem fiziksel hem mental olarak faydalı olduğunu söylüyo. Sonrasını ebeveynlerin ve bebeklerinin yapılarına tercihlerine göre değiştiğini söylüyorlar. Paşa bey efendi hazretlerimiz hem sese hem de ışığa karşı aşırı duyarlı oda ayırmak bize çok iyi geldi.

Gece emzirmeye kalkmak zor olmuyor mu bende düşünüyorum ayırmayı montesorri yatak alıp artık odasında yatsın istiyorum ama gece 4-5 kere kalkıyorum :(((

Gece emzirmeye kalkmak zor olmuyor mu bende düşünüyorum ayırmayı montesorri yatak alıp artık odasında yatsın istiyorum ama gece 4-5 kere kalkıyorum :KK43:((
Diş yoksa bi sorunu yoksa bütün gece deliksiz uyuyo ben uyku eğitimi vermiştim. Eğer uyanırsa emziriyorum byoksa. Emzirmiyorum zaten. Gündüz emiyo

Ahhh yeni bebek. Tekrar hamilelik tekrar bir bebek o koku o his... Çok istiyorum ama biz o defteri kapattık sayılır.
Hayırlı uğurlu olsun. Tadını çıkar 🥰 Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.

amin inşallah çok teşekkürler güzel dileklerin için :KK200:
Ay cok sevindim isteyerek mi oldu

hehe yok canım bizimkiler hep kaza kurşunu:halay:

Back
X