2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Zor bebekle hala 3. Bebeği düşünmene hayranım 😅
😂😂😂 Bende kendime hayranım. Yok canm normalde dört çocuk istiyoruz ama. Şartlar uygun olmalı. Yaş aralığı önemli. Maddiyat önemli. Tabi hepsinden onemlisi benim psikolojim sağlam kalmalı. Nasip kismet

Tebrikleriniz için sağolun arkadaşlar . Elbette zordur ama benım eşim en büyük destekçim . İşide müsait yardımcıdır her daim .
kızım zaten maşallah deyim çok uyumlu bir bebekbugüne kadar bşr zorluk çıkarmadı ne hamilelilte ne doğumda ne şu 11.5 aylık ömründe . Rabbim böyle gitmesini nasip etsin .
kucakçı bi bebek değil . Hep kendi kendie oynar çoğu zaman evdeki kedilerimizle .
e hal böyle olunca 2. Çocuğu hemen istedik ikiz gibi büyüsünler aralarında yaş frkı olmasın istedim .
benım annem izmirde kayınvalide ile görüşmiyüroz zaten . O yüzden eşime güvenip yaptım🤣
Baş edemezsek yardımcı alırız dedi . Bakalım inşallah sağlıkla gelir . Doğsunda bir şekilde büyücekler Allahın izniyle

İlk zamanlar süt mevzusunda çok üzdü beni. On günlükken tatile gitti. Ordan ariyo. Bana nasılsın demio. Bebek emiyo mu doyuyo mu dedi. Bende dedim ki eğer sütum kesilirse senden bilcem dedim. Son soruşu oldu

Bizide mamaya alıştıran kaynanam yok toplansin mama ver vsvs.. Halbuki sutum vardı.. 1 yaşına kadar emdi daha da emerdi.. Mamaya alışınca hersey afedersin b.ka sardı.. Herseyin sebebi mama oldu😐

Bizide mamaya alıştıran kaynanam yok toplansin mama ver vsvs.. Halbuki sutum vardı.. 1 yaşına kadar emdi daha da emerdi.. Mamaya alışınca hersey afedersin b.ka sardı.. Herseyin sebebi mama oldu😐
Kayınbabam da sürekli bebek biskuvisi al bebek büskivisi al ona taktı. Birşey diyince çok bilmiş oluyorsun.

Neden olmasin ki😊 bende 3 cocuk istiyorum daha 2yi dogurmadan🙊😂
Ben inşallah pandemi süreci sarsalim biterse eşim oğlum ve ben yavaş yavaş Türkiye'yi gezmek istiyorum. Oğlum şöyle 4-5 yaşına gelip gezdiklerini hatırlayabilir hale gelince de dünyayı gezmeye kaldığımız yerden devam ederiz diyorum. Yeşil pasaportu hakedişim de aşağı yukarı o zamanlara denk geliyor. 😁
Benim ölmeden önce yapılacaklar listem var, ona halen yeni hedefler koyuyorum, bir taraftan da yapıyorum. Bebek küçük olunca ve virüsten dolayı kendimi çok eve hapsolmuş hissettim, şimdiye kadar hep iş hayatında olduğum için evin bana göre olmadığını anladım.

Ben inşallah pandemi süreci sarsalim biterse eşim oğlum ve ben yavaş yavaş Türkiye'yi gezmek istiyorum. Oğlum şöyle 4-5 yaşına gelip gezdiklerini hatırlayabilir hale gelince de dünyayı gezmeye kaldığımız yerden devam ederiz diyorum. Yeşil pasaportu hakedişim de aşağı yukarı o zamanlara denk geliyor. 😁
Benim ölmeden önce yapılacaklar listem var, ona halen yeni hedefler koyuyorum, bir taraftan da yapıyorum. Bebek küçük olunca ve virüsten dolayı kendimi çok eve hapsolmuş hissettim, şimdiye kadar hep iş hayatında olduğum için evin bana göre olmadığını anladım.

Guzel planlar guzel hayaller.. Insallah yaparsin.. Kiminin planı senin gibi kimi de cocuk yapmak istio işte benim gibi😂😂😂😂

Bence de benı 3 cocuktan zıyade pandemi eve kapanmak etkıledı.arka arkaya 2 cocuk buyuttum ama düzenimiz vardı ayda kadın gelırfı. Bakıcı vardı okula gıderdım. Cocujları erken yatırıp kendımIz zmn ayırırıdık ama şimdi temızlık hersey bıze binince sabır kalmadı. 2 cocukla Bır suru yer gezdım. Tek dert şu pandemi bitsin.

Büyük oğlan mama yedi iki ay sonra kendi bıraktı. Başta benim sütum yetmedi ama. Şekeri falan çok düştü. Mecbur kaldık. Süt yeterken neden mama diye diretilir ki. Anlamıyorum

Büyük oğlan mama yedi iki ay sonra kendi bıraktı. Başta benim sütum yetmedi ama. Şekeri falan çok düştü. Mecbur kaldık. Süt yeterken neden mama diye diretilir ki. Anlamıyorum

Mecbur kalininca bende veririm.. Simdi dusunuyorum da ne aptallik milletin lafina gelmem.. Dogum yapcak arkadaslara hep diyorum sütünüz varsa mama vermeyin diye.. Ha sut yoktur verin diyorum..

Mecbur kalininca bende veririm.. Simdi dusunuyorum da ne aptallik milletin lafina gelmem.. Dogum yapcak arkadaslara hep diyorum sütünüz varsa mama vermeyin diye.. Ha sut yoktur verin diyorum..
Bana annem verme aç kalsın emcek diodu. Kimse bana karışmasın dedim. Çocuğun şekeri yerlerde zaten. Doktor seker düzelmezse kuveze alcam dedi. Mecbur verdik iki ay sonra sütum çoğaldı kendi istemedi mamayi

Bana annem verme aç kalsın emcek diodu. Kimse bana karışmasın dedim. Çocuğun şekeri yerlerde zaten. Doktor seker düzelmezse kuveze alcam dedi. Mecbur verdik iki ay sonra sütum çoğaldı kendi istemedi mamayi

Bizde 7.ayda kestik mamayi.. Gündüz hic mama vermedm ek gidaya geçince.. Geceleri beslenmesinde de mama yerine çorba vermeye baslamistm biberonda.. Bi sure öyle gitti snra gece beslenmeside kesildi..Deneyimli olunca böyle dusunup uygulayabiliosun işte.. Bende ikincide daha farkli olurum heralde..

Back
X