- 21 Ocak 2013
- 408
- 1.179
- 313
Ayy ne güzel keşke benim de öyle olsaKızımda son 10 gündür inanılmaz bir baba düşkünlüğü başladı. Eşim eve geldiği andan itibaren asla bana gelmiyor yüzüme bile bakmıyor. Hep istemediği şeyleri yapıyorum diye mi acaba. Yemek yedirmek altını değişmek kıyafet giydirmek burnuna serum fizyolojik sıkmak gibi. Bunları yaparken hep ağlıyor oyalayamıyorum artık cok hareketli. Hayır da diyorum tehlikeli bişeyler yapıyorsa. Psikolojim bozuldu bu çocuk beni sevmiyor mu diye. Bu baba düşkünlüğü de bir dönem mi kızlar sizinkiler ne durumda
Been varımGünaydın anneler..
Bebeği hala 2 dişte olan var mı
İyiliği için yapıyorsun öyle düşünme. İlerde sınır bilmeyen çocuk çok zor, oğlumun yaşıtlarından biliyorum. Zaten sebebini açıkladığın için ileri de o bilinci de oluşuyor.
Ben kizima kullanmisdim cok sık hasta oluyordu fayda gormen için 3ay kullanman gerek Düzenli faydaaisini oyle gördümKızlar bebeğine bağışıklık güçlendirici kullanan var mı, doktorum immuneks verebilirsin 1 çay kaşığı dedi. Ama içim rahat değil, anne sütü de almıyor.
Yaklasik 15 gundur yasiyoruz. 2 kasik zor yiyor kapatiyor agzini. En sevdigi seyleri yapiyorum yemiyor. Mamayi severek icerdi onu bile zor iciyor. Memeyi de uyumak icin iciyor. Yemek yeme fasli iskence resmen benim icin. Hepimizde durum ayniymis demek ki.Kasik reddi ne kadar surdu? Aksam makarna yedi agzini aca aca ama yogurt ve corbayi icmedi.Sanirim.bizde onu yasiyoruz
Alt iki disiGünaydın anneler..
Evet alt iki disi var sadece. Minnacik zaten yeni yeni cikiyoGünaydın anneler..
Sadece aglamak mi bi de kendini atiyor yerlere inadindanKızlar bisey sorcam sizin bebeklerde de inatcilik başladı mı? Eymen biseyi isteyince ben yapmayinca aglaya aglaya bi hal oluyo.. Aglatmak istemiyorum.. Yapinca da aglayarak yaptrdim diye surekli ağlıyor bisey yaptirmak isteyince.. Nasil davranmak lazım? Bu inatcilik bu zmnalarda oluyo muydu ya.. 2 yasinda olur diye dusunuyodum ben
Delirmenin esigindeyim ben.Yaklasik 15 gundur yasiyoruz. 2 kasik zor yiyor kapatiyor agzini. En sevdigi seyleri yapiyorum yemiyor. Mamayi severek icerdi onu bile zor iciyor. Memeyi de uyumak icin iciyor. Yemek yeme fasli iskence resmen benim icin. Hepimizde durum ayniymis demek ki.
Evet bizimki de öyle içli ki işte bunun dayanilmazligini kullanıyorlarBende aglayarak is yaptirsin istemiyorum.. Demin mesela prize gitti.. Cikardim ordan koltugu ittim gidemesin prize diye krize girdi.. Simdi sustu.. Aglayinca da çok içli içli aglio bizim kerata
Şimdiden benimle kendi dilinde tartışıyo bileÜniversiteye erken gitmiyorlar ama bilmişlikleri ile bazı konular da cevap veremez oluyorsun
Evet negatif çıkmış çok teşekkür ederim. O kadar mutlu oldum ki ama bir de şöyle bi konu var .önce abime bulaşmış yaklaşık bi hafta sonra eşi geçen hafta cuma günü belirti vermeye başlamış yani eğer annemlere de bulasmissa pozitif çıkmaları için iki gün falan daha geçmesi lazım 5-6 günlük erken kuluckayi tamamlaması için. İnşallah tamamen negatiftirler. Şimdilik bir nebze rahatladık
Bizimkide böyle bir yaşına girdiğinden beri. Baba gelince sevinç çığlıkları beni istemio. Özlüyor çünkü ve artk özlemini hareketleri ile gösteriyorlar. Baba kucagindayken gel diyorum gülerek arkasını dönüp babaya yapışıyor.gunduz normalde bacağıma kucağıma yapışıp dolaşır yani.Kızımda son 10 gündür inanılmaz bir baba düşkünlüğü başladı. Eşim eve geldiği andan itibaren asla bana gelmiyor yüzüme bile bakmıyor. Hep istemediği şeyleri yapıyorum diye mi acaba. Yemek yedirmek altını değişmek kıyafet giydirmek burnuna serum fizyolojik sıkmak gibi. Bunları yaparken hep ağlıyor oyalayamıyorum artık cok hareketli. Hayır da diyorum tehlikeli bişeyler yapıyorsa. Psikolojim bozuldu bu çocuk beni sevmiyor mu diye. Bu baba düşkünlüğü de bir dönem mi kızlar sizinkiler ne durumda
Anne sütü yada mama alıyor mu. Benimkini çözdüm ben . Diş sıkıntısı olunca iştah tamamen gidio. Anne sütüne abaniyor. Ben kendimize yemek hazırlarken ona da koyuyorum önüne ne yerse. Zorlamiyorum çünkü zorlamakla asla yemiyorDelirmenin esigindeyim ben.
Zar zor kuru ekmek,biraz kefir,2 3 parmak patates yedi.Herseye kafasini ceviriyor
Sadece aglamak mi bi de kendini atiyor yerlere inadindan
Evet bizimki de öyle içli ki işte bunun dayanilmazligini kullanıyorlar
Evet negatif çıkmış çok teşekkür ederim. O kadar mutlu oldum ki ama bir de şöyle bi konu var .önce abime bulaşmış yaklaşık bi hafta sonra eşi geçen hafta cuma günü belirti vermeye başlamış yani eğer annemlere de bulasmissa pozitif çıkmaları için iki gün falan daha geçmesi lazım 5-6 günlük erken kuluckayi tamamlaması için. İnşallah tamamen negatiftirler. Şimdilik bir nebze rahatladık
Çok şükür. İnşallah kuluçka dönemininden de negatif çıkarlar.Evet negatif çıkmış çok teşekkür ederim. O kadar mutlu oldum ki ama bir de şöyle bi konu var .önce abime bulaşmış yaklaşık bi hafta sonra eşi geçen hafta cuma günü belirti vermeye başlamış yani eğer annemlere de bulasmissa pozitif çıkmaları için iki gün falan daha geçmesi lazım 5-6 günlük erken kuluckayi tamamlaması için. İnşallah tamamen negatiftirler. Şimdilik bir nebze rahatladık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?