2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Benim ilk gebeliğin okurken şaşırdım ama daha önce okuduğum yazılarda bu gibi durumların olabileceği yaziyodu. Uyarilmalardan korumalniz lazım . Benim ilk gebeligim olduğu için zaman zaman göğüs masajı yapıyorum bu tip şeyler yapmamaniz lazım sizin . Doktorunuzun daha sağlıklı bilgi verir elbet insal detaylida da meleginizin o güzel kipirtilarini görürsünüz güzel haberler alırsınız.

Hanımlar merhaba detaylı ultrasonda esimiz yanimizda girebiliyo mu?
Benim eşim henüz melegimizi göremedi de inşallah girebiliyodur diye umuyorum

İnşallah cnm sağol. Genelde bebeği ultrason da görünce aklım başımdan gidiyor sorcaklarimi unutuyorum

Söylenme uyumu açısından bence Selim Ege canım. Daha kolay ve uyumlu söyleniyo gibi geldi bana
Bende selim ege diyordum da dun bir kac kisi tersini soyleyince kafam karıştı.
Selim ege , söylemesi de daha kolay, kulağa da daha hoş geliyor
Selim ege ikisini birden kullanilir diye bende oyle düşündüm dun ege selim koyun dediler kafam karisti
Bencede Selim Ege
Oglum olsaydi Ege ismini istiyordum bende

Yavuz selimi bizde düşündük ama egeden vazgecemedik. Ilk ege cinar dusunmustuk çınardan vazgectik.
Evet esinle birlikte giriyorsun özellerde. Devleti bilmiyorum

Evet canim bendede oyle oldu hatta korktum ama buyudukleri icin daha farkli oluyor hareketi elini karninia koyup bekle ara ara hissedersin

Bence almasalar bile mutlaka ısrarla yanınıza gelsin, o anlar çok güzel beraber olmanız çok iyi gelir, hem de en doğal hakkınız

Merhabalar, 18+6 günlük hamileyim ara ara karnım sertleşiyor bi süre sonra düzeliyor bu normal mi ilk gebeliğim doktora hemen gitmelimiyim? Yoksa normal bir durum mu?

Bence de Selim Ege, oğlum olsa ilk düşüncem Selim’di, sağlıkla doğup adıyla sağlıkla büyüsün inşallah hepsi
Amin inşallah canım. Selim ismini kime söylesem çok beğeniyorum diyo. Kızınıza isim buldunuz mu?

Doktorun özeldeyse eşin yanında giriyor .
Ama devlette maalesef almıyorlarmıs .
Tabi bazı istisnai durumlar olup alanlar oluyo .
Doktorun insiyatifine bağlı açıkcası ..

Bence almasalar bile mutlaka ısrarla yanınıza gelsin, o anlar çok güzel beraber olmanız çok iyi gelir, hem de en doğal hakkınız
İnşallah alırlar devlete gidicem . Eşim hiç yanımızda olma fırsatı bulamadı o yüzden çok istiyo ben de çok istiyorum. Israr şansımı da kullanicam ama gerek kalmamasını umuyorum

Doktorun özeldeyse eşin yanında giriyor .
Ama devlette maalesef almıyorlarmıs .
Tabi bazı istisnai durumlar olup alanlar oluyo .
Doktorun insiyatifine bağlı açıkcası ..
Randevu aldığım hastane devlet hastanesi ve takibinde olduğum bir hastane değil inşallah sorun yaşamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…