Günaydın arkadaşlar. Bugün 22 hafta iki günlük olduk. Dokuz buçukta kadın doğumda onda detaylı ultrason da randevum var. Bu sabah sağ göğsümden süt gelmiş atletim islanmis ceviz büyüklüğü kadar. İlk gebelikte doğumdan sonra gelmişti. Bu kadar erken gelmesi normal mi yaşayan varmı bu durumu
Benim ilk gebeliğin okurken şaşırdım ama daha önce okuduğum yazılarda bu gibi durumların olabileceği yaziyodu. Uyarilmalardan korumalniz lazım . Benim ilk gebeligim olduğu için zaman zaman göğüs masajı yapıyorum bu tip şeyler yapmamaniz lazım sizin . Doktorunuzun daha sağlıklı bilgi verir elbet insal detaylida da meleginizin o güzel kipirtilarini görürsünüz güzel haberler alırsınız.
Benim ilk gebeliğin okurken şaşırdım ama daha önce okuduğum yazılarda bu gibi durumların olabileceği yaziyodu. Uyarilmalardan korumalniz lazım . Benim ilk gebeligim olduğu için zaman zaman göğüs masajı yapıyorum bu tip şeyler yapmamaniz lazım sizin . Doktorunuzun daha sağlıklı bilgi verir elbet insal detaylida da meleginizin o güzel kipirtilarini görürsünüz güzel haberler alırsınız.
Ben oyumu Yavuz Selim den yana kullanıyorum eşim kabul etseydi Yavuz Selim koycaktim ben çok beğenirim. Selim in anlamı çok güzel ince yumuşak huylu olur Selim ismini taşıyanlar selim ege daha iyi sanki. Adıyla büyüsün
Kizlar günaydin.
Sabah sabah evhammi yaptim bilmiyorum ama sanki tekmelerini fln çok hissetmedigimi farkettim.18 19.haftalarda güp güp atiyordu simdi pek hissetmiyorum .acaba buyudugu icinmi .sizde de bnnm gibi olan varmi
Bugun doktorami gitsem
Merhabalar, 18+6 günlük hamileyim ara ara karnım sertleşiyor bi süre sonra düzeliyor bu normal mi ilk gebeliğim doktora hemen gitmelimiyim? Yoksa normal bir durum mu?
Merhabalar, 18+6 günlük hamileyim ara ara karnım sertleşiyor bi süre sonra düzeliyor bu normal mi ilk gebeliğim doktora hemen gitmelimiyim? Yoksa normal bir durum mu?
Doktorun özeldeyse eşin yanında giriyor .
Ama devlette maalesef almıyorlarmıs .
Tabi bazı istisnai durumlar olup alanlar oluyo .
Doktorun insiyatifine bağlı açıkcası ..
İnşallah alırlar devlete gidicem . Eşim hiç yanımızda olma fırsatı bulamadı o yüzden çok istiyo ben de çok istiyorum. Israr şansımı da kullanicam ama gerek kalmamasını umuyorum
Doktorun özeldeyse eşin yanında giriyor .
Ama devlette maalesef almıyorlarmıs .
Tabi bazı istisnai durumlar olup alanlar oluyo .
Doktorun insiyatifine bağlı açıkcası ..
%70 isimler netlesti bizde de.
Emir & Emre
Bir de bugun memleketteyim annemle de alisveris yapalim dedik ve bi ton zibin,alt,ust aldik ben guya 6.ayi beklicektim
%70 isimler netlesti bizde de.
Emir & Emre
Bir de bugun memleketteyim annemle de alisveris yapalim dedik ve bi ton zibin,alt,ust aldik ben guya 6.ayi beklicektim