2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
İnşallah bebeğin sağlıklı olumsuz düşünüp bebeği yormayın.
Ama acile bi gidin bence de..
gittim acile erken dogum riski varmiş ama daha cok küçük bebegim nts ye bagladılar serum taktılar 3 yasinda bi oglum var onla hastanede dolanmak baya zor sancım azaldı cok sükür dua larınızı eksik etmeyin

gittim acile erken dogum riski varmiş ama daha cok küçük bebegim nts ye bagladılar serum taktılar 3 yasinda bi oglum var onla hastanede dolanmak baya zor sancım azaldı cok sükür dua larınızı eksik etmeyin
Çok geçmiş olsun, inşallah sıkıntı ne ise hallolur ve bebeğin miadını doldurup annesinin karnında iyice gelişir. Kasılmalar neden erken başlamış acaba bir şey söylediler mi?

Çok dikkat et kendine canım.
İnşallah vaktinde gelir miniğin..
Ayakta kalma kendini yorma.. Başka çocuk varken zor ama

Ah kızlar tatil annemlerleyim yine de hasta olmayı başardım . Boğazlarım genzim çok fena . Bir de 2 gündür büyük tuvalete çok çıktım ishal gibi de değil ama acayip Canım yanıyor basür mü oldu ne . Ağrısından yatamıyorum . Çok rahatsızım önerilere açığım .

Çok geçmiş olsun, inşallah sıkıntı ne ise hallolur ve bebeğin miadını doldurup annesinin karnında iyice gelişir. Kasılmalar neden erken başlamış acaba bir şey söylediler mi?
tesekkürler zaten bayram izninde doktorum pek bi acıklama yapmadı acil de izin bıter bıtmez kendi doktoruma gidıcem

cok trsekkürler ewet yormama ya calişiyorum ama 3 yasinda oglum ve cok hiperaktif pek duramıyoroz yerimizde
Seni çok iyi anlıyorum bu yaşlarda heleki erkek cocuklari yerinde duramiyor anneyi çok yoruyor. Günde binbir tane ya hafizu çekmeye calis gebelikte bu tespih bebeğin muhafazasi için çekiliyor. Hepimiz zamanli ve sağlıklı bebeklerimize kavusuruz inşallah.

Gecmis olsun insallah bebegin zamanında dogar canim
Evde çocuk varken hamilelik zormus bende anladim bunu insallah biraz dinlenebilirsin

Çok geçmiş olsun.

Kizlar günaydin.
Sabah sabah evhammi yaptim bilmiyorum ama sanki tekmelerini fln çok hissetmedigimi farkettim.18 19.haftalarda güp güp atiyordu simdi pek hissetmiyorum .acaba buyudugu icinmi .sizde de bnnm gibi olan varmi
Bugun doktorami gitsem

Günaydın ben de oldu şuan 21. Haftadayiz geçen hafta biraz hareketleri azaldı ama ben normal buluyorum ben de bayram dan dolayı falan biraz fazla yoruldum sonra eskisi gibi oldu. Eğer kendinizde ekstrem bir durum hissetmiyorsaniz telaş yapmayın. Şahsen ben bu aralar acayip rahat bi insan haline geldim ilk günden itibaren aşırı sancı ağrı vs vs yaşadım şimdi sanki hamile bile değilmişim gibi hissedicem derken pat bi tekme hoooop ben burdayım der gibi sağlıkla gelsinler. Stresten uzakdurun .

Günaydın arkadaşlar. Bugün 22 hafta iki günlük olduk. Dokuz buçukta kadın doğumda onda detaylı ultrason da randevum var. Bu sabah sağ göğsümden süt gelmiş atletim islanmis ceviz büyüklüğü kadar. İlk gebelikte doğumdan sonra gelmişti. Bu kadar erken gelmesi normal mi yaşayan varmı bu durumu

Canım merhaba, banada doktorum boyatabilirsin dedi ama ben cesaret edemedim malesef. Benim saçlarım sarı kapatıcı sprey ben aldım hiç memnun kalmadım turuncu oldu bütün saçlarım ve çok kötü durdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…