Merhabalar, 18+6 günlük hamileyim ara ara karnım sertleşiyor bi süre sonra düzeliyor bu normal mi ilk gebeliğim doktora hemen gitmelimiyim? Yoksa normal bir durum mu?
%70 isimler netlesti bizde de.
Emir & Emre
Bir de bugun memleketteyim annemle de alisveris yapalim dedik ve bi ton zibin,alt,ust aldik ben guya 6.ayi beklicektim
Erkek ismi kolaymis diyorum, ben kiz ismi begenemiyorum bir türlü siz karar verdinizmi?
[/QUOTE
Aynen bende ayni seyi dusunuyorum
Hala bi karar veremedim
Günaydın ben de oldu şuan 21. Haftadayiz geçen hafta biraz hareketleri azaldı ama ben normal buluyorum ben de bayram dan dolayı falan biraz fazla yoruldum sonra eskisi gibi oldu. Eğer kendinizde ekstrem bir durum hissetmiyorsaniz telaş yapmayın. Şahsen ben bu aralar acayip rahat bi insan haline geldim ilk günden itibaren aşırı sancı ağrı vs vs yaşadım şimdi sanki hamile bile değilmişim gibi hissedicem derken pat bi tekme hoooop ben burdayım der gibi sağlıkla gelsinler. Stresten uzakdurun .
Kizlar uzun zamandir yoktum kardesimin nisan telasi var bugunde alisverisi.Bu arada detayli ultrason yaptirdim hamdolsun her sey yolunda. Şeker yukleme var 1 ay sonra hemen hemen. Isim konusu kafami cok kurcaliyor.ilk cocugum kiz simdiki de kiz Elif Sare dusundum ama eşim nötr duruyor. Fikriniz varsa alabilirim. Ilk kizim Zeynep Azra
%70 isimler netlesti bizde de.
Emir & Emre
Bir de bugun memleketteyim annemle de alisveris yapalim dedik ve bi ton zibin,alt,ust aldik ben guya 6.ayi beklicektim