2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Merhabalar, 18+6 günlük hamileyim ara ara karnım sertleşiyor bi süre sonra düzeliyor bu normal mi ilk gebeliğim doktora hemen gitmelimiyim? Yoksa normal bir durum mu?
Bendede oluyodu tum karnim sertlesiyordu bugun doktora sordum magnwzyum verdi.bi aciklama yapmadi magnezyum verelim dedi

Canım bende beğenmiştim mehmet selim ismini koyacaktım ama.selim anlam olarak.kusursuz demekmiş yani bi çocuğa falan bilmiyorum isim ağır geldi bana
Selim isminin anlamı tek kusursuz demek degilki. Sağlam,doğru, kusursuz. Tehlikesiz, zararsız, temiz, samimi demek. Bence anlamı güzel

Benim gittiğim hastane süsleme olarak anne yatağına ve bebek yatağına cibinlik falan takıyormuş. Ben de ek olarak kapı süsü düşündüm
Bizim hastane yapmıyor.keske ufak biseybyapsalar hoş olur bende kapı süsü iatiyorum bakalım nasip olursa ya da biseyler dağıtmak icon gelenlere

Cnm ins
Ben de 21. Haftadaym ramazan yorgunlgndan farketmemis olabilirm belki

Kizlar uzun zamandir yoktum kardesimin nisan telasi var bugunde alisverisi.Bu arada detayli ultrason yaptirdim hamdolsun her sey yolunda. Şeker yukleme var 1 ay sonra hemen hemen. Isim konusu kafami cok kurcaliyor.ilk cocugum kiz simdiki de kiz Elif Sare dusundum ama eşim nötr duruyor. Fikriniz varsa alabilirim. Ilk kizim Zeynep Azra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…