2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bugün detayliya gittim 5 dk bile sürmedi diyebilirim size şok oldum hiç birşey söylemedi kendi doktoruma göstereceğim verdiği kağıdı sanki boşuna gitmişim de yaptirmisim gibi hissediyorum çünkü kendi doktorum daha uzun ve dikkatli bakiyo bu iki sürdü tamam kalkabilirsin dedi şaka gibi

Siz sordunuz mu nasıl falan diye. Yanında ki hemşireye de mi birşeyler demedi

Bugün bende gittim baktı beş on dk gayet iyi dedi 560 gram bebem

Bepantol den emin değilim ama o sanırım iyi canım
Canım malesef bepantol içinde de petrol türevi bileşenler var. Mühendisinoğlu diye bi site var instagramda da var hatta. Ben ordan ürün içeriklerine bakıyorum. Bebek bezi de benim kafamda büyük bir soru işareti Bir göz gezdirin belki yardımcı olur

Ben de çoğu şeyi onun sayesinde biliyorum canım çok yardımcı oluyo bilgileri, biraz da kendim araştırıyorum. Bepantole dikkat etmemişim.
Bez konusunda ben de öyle sleepy ve molfix düşünüyodum. Sleepy çok sızdırıyomuş hep onu okudum, molfix e de biraz kalın diyolar ama onu denerim herhaldr ilk etapta

Yok kaldırmadım. İlk hamileliğim de de acımıştı böyle. Karın büyüdüğü için galiba diye düşünüyorum

kabızlık da göbekte Ağrı yapıyor cnm çıkamadın ise tuvalete.
Karın büyümesi herkeste farklı belirtiler gösterebiliyor sanırım cnm. Çok yorumlamakta çalış

Nerde yaptırsın özelde mi ?
5 dk d aneye bakabılır ki ? En az yarım saat 20 dk bakması lazım

Ben de ilk başta onu deneyeceğim sanırım. Huggies kullanmak istiyodum aslında ama çekilmiş türkiyeden

Bebek bezi olarak dogal parfumsuz losyon alkol icermeyen klorla beyazlatilmamis ve de okudugum yorumlara/youtube videolarina gore ayni zamanda sizdirmayan pisik yapmayan bambo nature markasi var. Genelde satisi internetten ve de diger bezlere gore cok daha pahali. Ama bebegimin 7/24 temas halinde olacagi bezin cok onemli oldugunu dusunuyorum bu acidan sizlere de fikir olsun. Muhendisinoglu da incelemis.

Siz sordunuz mu nasıl falan diye. Yanında ki hemşireye de mi birşeyler demedi
Sordum hatta tartıştık falan hiç birşey söylemedi tamam dedi bu raporu doktoruna göster o açıklar sinirle çıktım
Nerde yaptırsın özelde mi ?
5 dk d aneye bakabılır ki ? En az yarım saat 20 dk bakması lazım
Canım hiç biseye bakmadı diye düşünüyorum izleme cihazını bi o ne bi arkaya tuttu yanındaki kadına anlamadigim birşeyler söyledi o yazdı raporu yazdırdı o kadar devlet hastanesiydi gittiğim

Bepantol den emin değilim ama o sanırım iyi canım
Bepantol ün kaşıntı kremi ni kullandim oğluma tatile gittik kaplıca suyu alerji yaptı deli gibi kasiniyordu bepantol aldık çok iyi geldi sonra kendimde kullandım gerçekten çok hızlı rahatlama sağlıyor. Pişik kremini alıp denicem eminim oda çok iyidir

Huggies çok güzel bir bezdi. Bundan iki yıl önce bile beden bulmak sıkıntılıydı. Bulunca stok yapıyordum. Şimdi hiçbir yerde yok malesef
Huggies kalın bı bez olmasina rağmen çok memnundm bende sızdırma pişik hiç olmadi ama bulmasi çok zordu hep netten sipariş veriodum sıkıcı geldi slepy e gectik bı sene onu kullandim sonra pişik olup geçmedi bı ay dış donemiydi galiba Komili ye geçtik bezden ayirana kadar komili kullandım pişik sızdırma olmadi memnun kaldım ayrıca şok markette satıldığı için kolay tedarik ediyodum . Arada molfiks baby star denedim ama hoşuma gitmedi molfiks cis yapınca sarkma yapiodu orta kısmı gerçi şimdi onu halletmisler galiba yeni çıkanlar iyi diolar

Bende devlette yaptırdım ama benim ki açıkladı, yaşlı deneyimli biriydi.

Molfiks yenilendikten sonra iyi oldu. Sleepy de ilk çıktığında iyiydi sonradan bozdu. Prima nın da bez boyu ve yan bantları kısa geliyor bana. Ne zaman alsam pişman oldum hep sızdırdı, taşırdı. Ayy bu bez işi deneme yanılma resmen ya. Kimi bez kimine iyi geliyor kimine yaramıyor hiç

Devlete giden arkadaşlar nasıl bir muayene yaşadılar hiç bilmşyorum ama sağlıklı bir muayene olmamıs bence .
Bebeğin butun damarlarına kemiklerine , organlarına parmaklarına kadar sayması lazımdı ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…