2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Sebamed in içeriği çok kimyasal içeriyo canım. Mustela gayet masum bebekler için. Trendyol da indirim var mustela 4 lü set 200 e düşmüş, ben de bugün aldım. Daha fazla düşmez zaten tahminimce
Hımm bilmiyordum canım eğer 2 yıl süreleri varsa alınabilir hepsi burada da uygun oluyor mustela ürünleri aslında

Hımm bilmiyordum canım eğer 2 yıl süreleri varsa alınabilir hepsi burada da uygun oluyor mustela ürünleri aslında
Evet orda da uygun oluyo canım 215 e falan düşüyo orda da, 200 e düştüğünü ben ilk defa gördüm setin, ondan aldım

Olmuyo canım, kapağını açma sen yine de gelince garanti olsun. Hiçbir şey olmaz
Sağol canım aklıma takılan vücut losyonu ve bebe yağı kullanılır mı acaba ben zeytinyağıyla masaj düşünüyordum mesela pişik içinde sudo crem ve bepantol istiyordum o yüzden sadece mustela şampuan istemiştim ama kafam karıştı şimdi

Tekli olan kullandım. Zaman kaybı olmasın dıye bır memeye bebek dıgerı ne makine baglı oluyor. Biraz komık ama ne yapayım yoksa işler yetişmiyor

Vücut losyonu ve bebek yağı kullanılır canım çünkü içeriği temiz. Sudocrem içerik olarak kötü malesef. Ama tercih meselesi tabi, olmadı sadece şampuanına bakıp alırsın canım

Vücut losyonu ve bebek yağı kullanılır canım çünkü içeriği temiz. Sudocrem içerik olarak kötü malesef. Ama tercih meselesi tabi, olmadı sadece şampuanına bakıp alırsın canım
Aa bilmiyordum bak oda mı kötü bende insanlar memnun diye alacaktım peki bepantol hakkında bilgin var mı

Ben de hemen bi bakayım canım bu ara ateşölçer arayışındayım zaten

22 haftalık Hamişler biikini bölgesi ile karnın kesistigi kasık yerinde batma ağrı varmı gün içinde
21+6 yım ama öyle bir sorunum olmadı.
Eğer kendini yorduysan belki ondan olmustur .

Doktorum bir ağrın oldugunda dinlendiğinde geçmezse endişelen ve bana haber ver demişti.

İstersen dinlen ve bir süre kendini dinle

H E nin doktorunun da dedigi gibi her firsatta dinlenin arkadaslar kolay degil bir can buyuyor vucudumuzda. Eger 1 2 gune gecmiyorsa doktorunuza danisin. Gecen 2 3 gun benim de kasik bacak agrim coktu yurumem iskenceye donmustu, dinlenmeye calistim bitmese de %50 gibi azaldi birkac gune biter insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…