- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Ne demek canımTeşekkürler canım
Haklısın canım sürekli hareket halinde olunca anlayamıyorum da hareketsiz kalırsam zaten uyuma moduna geçiyorum kaçırmış olabilirimBenim bildiğim, herkesin bu hareketi hissetme durumu farklı. kimisi sürekli oynar, kimisi günde üç beş diyorlar, önemli olan zaman içinde onun hareketlerini tanıyıp ona göre takip etmekmiş. Şekerli şeyler ya da süt gibi gıdalar benimkini harekete geçiriyor mesela, yedikten 15-20 dk sonra sırt üstü uzandığımda çok hissediyodum senin gibi hissedemediğim zamanlarda. 16 haftadan beri bende hareket mevcut, bu ara baya şiddetlenip dışarıdan görünecek kıvamlara geldi:)
Fazla evhamlıyım bendeCanim ne zaman oh cok hissediyorum desem sonra birden kesiliyor.Bak dun gumbur gumburdu bugum daha pek ses yok.Benim pimpirikligi az cok okudunuz.Ben de endiseleniyorum bazen.Keske su saglik ocagindaki kalp dinleme cihazini eve gotursemmeraklanma canim.
İnşallah güzel hayırlı haberlerle gelirsin canım bebeğini güzelce görürsünKızlar bugün ayrıntılı ultrason a gidicem bakalim ne kadar büyümüş
Canım benim araştırmam Medelanın iyi olduğu yönünde doğumdan sonra alın diyen çok olduğu için favorilerime eklettim bekliyorum en kötü işe başlarken alırım diyorumArkadaşlar selamlar, tecrübeli annelere bir sorum olacak...
Bir süredir araştırıyorum, süt sağma makinası Philips Avent, Medela ve Ameda markaları daha çok kullanılıyor sanırım.
Avent için şikayette çok, bir süre sonra emiş gücünün azaldığı yönünde.
Medela ve Ameda daha fazla memnuniyet oranına sahip gibi.
Kullanan yada bu konuda araştırma yapan arkadaşlar tavsiye ve fikir verebilirse çok sevinirim.
Canım bebeklerin de bi döngüsü var uyuyo uyanıyo o yüzden sürekli hareket etmez. Gün içinde belli saatlerde çok aktif olur, kendine göre saatleri var yaniGünaydın canlar bir şey soracağım bu haftalarda her gün hareket hissetmek mi gerekiyor dün 1 kere falan duydum gibi bugün hala sessiz hissetmedim
Aynen haklısın canım bir de kasları falan kuvvetli değil bu haftalarda sanırım bir kaç hafta sonra daha net olur inşallahCanım bebeklerin de bi döngüsü var uyuyo uyanıyo o yüzden sürekli hareket etmez. Gün içinde belli saatlerde çok aktif olur, kendine göre saatleri var yani
Değişiyormuş ya, hiç hissetmeyip 24. haftada yeni yeni hissetmeye başlayanlar oluyormuş, bu da belki bizim vücut tipimizle alakalıdır. Ben şu an iş yerimde departmanın eğlencesi oldum bakıyolar oha vurdu falan hepsiO o maasallah Valla benim ki çok hareketli değil içimde zor hissediyorum bırak dışardan görünmesi imkansiz
Her zaman aynı heyecanla tekmelemiyor sanırım.
Bende birgün çokça hissediyorum, hatta bazen korkuyorum
Bazı günde çok sakin...
Sanırım 24. Hafta itibariyle stetoskop İle kalbini dinleyebiliyormuşuz
2 cocuk buyuten ve çalışan bir anne olarak ilk oğlumda araatırmadan avent elektırklı aldık indirim vardı.. 1.oplum mayıs dogumu eylülde işe basladım. Ama zaman gectikçe emiş gücü azaldı. Zor bela ite kaka 7 ay kullanabilir sonra çöp... Sonra herkesten araştırdım bir de komşumda medela vardı ve benım gıbı yarım gunde çalısmıyordu. Tam Gün sabah 8 akşam 7 ama bebegı hep sagılan sütle tosun gıbıydi. Hemen medela aldım. Muhteşem.. Oğluma bol bol süt sapıp bıraktım.. 2.oğlum 29 ay emdi ve okula gıderkrn sağıp bıraktım. Hala bozulmadı. 3.bebegımde de kullanacağım inşallah. Asla avent önermemArkadaşlar selamlar, tecrübeli annelere bir sorum olacak...
Bir süredir araştırıyorum, süt sağma makinası Philips Avent, Medela ve Ameda markaları daha çok kullanılıyor sanırım.
Avent için şikayette çok, bir süre sonra emiş gücünün azaldığı yönünde.
Medela ve Ameda daha fazla memnuniyet oranına sahip gibi.
Kullanan yada bu konuda araştırma yapan arkadaşlar tavsiye ve fikir verebilirse çok sevinirim.
Bak o konuda da doğru söyledin. Çünkü ben 17.haftadan beri hareketini hissediyorum ama bu hafta yani 22.haftayla birlikte kuvvetlendi hareketleri, resmen uzandığımda dışarıdan karnımın yamulduğu kıpırdadığı falan görünüyo :) zamanla kuvvetleniyolar canımAynen haklısın canım bir de kasları falan kuvvetli değil bu haftalarda sanırım bir kaç hafta sonra daha net olur inşallah
Ben de daha almadım. Geçen yıldan kalan koruyucum gebeliğe özel değil. Bir arkadaşım gebelere özel solenta pregnayı önerdi. Ona. Bakacağım bir. Gebelere öze güneş koruyucu arayanlara fikir olsunKizlar ben hala bir gunes kremi almadim ya.
Neler kullaniyordunuz?Alayim artik.Kilcal damarlar iyice catladi yanaklarim kipkizarik
BEnde öyle düşünmüştüm mesaj attım. Yağın kullanım süresi iki yılmış. Zaten sabunla şampuan istediğin zaman kullan. Deterjanı alacaktım mecburen kıyafetleri yıkamak için, dedim hepsini bir alayım. Ama öyle parfümlü mis gibi kokular bekleme katkısız ürünler olduğu için kokuları yok :) bir de imkanın varsa şubesinden al canım kargo biraz sıkıntılı, deterjan biraz akmış geldi, allahtan patlama kırılma falan yoktu kapak kısmından akmışCanım şampuan yağ kremler için süre ne kadar kullanma süresi düşündüm ama son anda alırım dedim
Solenta pregna kullanıyorum canım. Trendyolda falan indirimdeydı dün görmüştüm.Kizlar ben hala bir gunes kremi almadim ya.
Neler kullaniyordunuz?Alayim artik.Kilcal damarlar iyice catladi yanaklarim kipkizarik
Kizlar ben hala bir gunes kremi almadim ya.
Solenta pregna kullanıyorum canım. Trendyolda falan indirimdeydı dün görmüştüm.
Avent ile ilgili bende benzer şeyler okuduğum için emin olamadım.2 cocuk buyuten ve çalışan bir anne olarak ilk oğlumda araatırmadan avent elektırklı aldık indirim vardı.. 1.oplum mayıs dogumu eylülde işe basladım. Ama zaman gectikçe emiş gücü azaldı. Zor bela ite kaka 7 ay kullanabilir sonra çöp... Sonra herkesten araştırdım bir de komşumda medela vardı ve benım gıbı yarım gunde çalısmıyordu. Tam Gün sabah 8 akşam 7 ama bebegı hep sagılan sütle tosun gıbıydi. Hemen medela aldım. Muhteşem.. Oğluma bol bol süt sapıp bıraktım.. 2.oğlum 29 ay emdi ve okula gıderkrn sağıp bıraktım. Hala bozulmadı. 3.bebegımde de kullanacağım inşallah. Asla avent önermem
Canım evet beyaz eğer koyu tenliysen çok belli olurO krem nasıl yoğun ya bende onu aldım ama süremiyorum bile yüzüm bembeyaz oluyor yayılmıyor krem
Aynen canım biz sabırsızız yoksa Rabbimin izniyle kuvvetlenip hissettireceklerBak o konuda da doğru söyledin. Çünkü ben 17.haftadan beri hareketini hissediyorum ama bu hafta yani 22.haftayla birlikte kuvvetlendi hareketleri, resmen uzandığımda dışarıdan karnımın yamulduğu kıpırdadığı falan görünüyo :) zamanla kuvvetleniyolar canım
Mustela ve Sebamed düşünüyorum mesela şubesi nerededir ki internette indirim oluyor geneldeBEnde öyle düşünmüştüm mesaj attım. Yağın kullanım süresi iki yılmış. Zaten sabunla şampuan istediğin zaman kullan. Deterjanı alacaktım mecburen kıyafetleri yıkamak için, dedim hepsini bir alayım. Ama öyle parfümlü mis gibi kokular bekleme katkısız ürünler olduğu için kokuları yok :) bir de imkanın varsa şubesinden al canım kargo biraz sıkıntılı, deterjan biraz akmış geldi, allahtan patlama kırılma falan yoktu kapak kısmından akmış
Ben la roche posay aldım canım direk yüzüm emiyor hemen makyaja geçebiliyorum harikaKizlar ben hala bir gunes kremi almadim ya.
Sebamed in içeriği çok kimyasal içeriyo canım. Mustela gayet masum bebekler için. Trendyol da indirim var mustela 4 lü set 200 e düşmüş, ben de bugün aldım. Daha fazla düşmez zaten tahminimceAynen canım biz sabırsızız yoksa Rabbimin izniyle kuvvetlenip hissettirecekler
Mustela ve Sebamed düşünüyorum mesela şubesi nerededir ki internette indirim oluyor genelde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?