2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Sudo kremi doğum yaptığında hastahane verdi ilk. Hatta zararsız diye meme ucu yarasına surulunce yikmanmdan emzirelbiliyor diye reklam yaptılar hep. Kime inanıp guvenicez sasirdim valla
Aynen artık kime güvenip ne kullanıcaz bilmiyorum canım

Günaydın kızlar..
Demin 2 kere üst üste hapşırdım..
Ve karnım inanılmaz derece de acısı.. Kasıldı 5 sn falan sürdü.
Sizde de oluyor mu ya kasılma gibi acı?
Bana daha önceleri bi kaç kez olmuştu canım hapşurunca. Ani kasılma oluyo kaslarda onun acısıdır o, geçtiyse sıkıntı yoktur kuzum

Günaydın kızlar..
Çok normal kuzum .
Ben öksürünce de öyle oluyo arada

Çok sıktım herhalde kendimi. Nefesimi kesti acısı.
Doğum sancısı geldi aklıma
Hapşırmak çok güçlü bir eylem canım. Sıkmasan da oluyor Kasılma. Kaldı ki tutma şakın hapşırığını sağlıklı değil. Doğum sancısı hapşırdık gibi değil

Hapşırmak çok güçlü bir eylem canım. Sıkmasan da oluyor Kasılma. Kaldı ki tutma şakın hapşırığını sağlıklı değil. Doğum sancısı hapşırdık gibi değil
Yok canım asla tutmam.
Hatta herkes bakar ben hapşurunca hayvan gibi ses çıkar
İlk kez böyle oldu şaşırdım.
Decavit içmiyorum büyük diye acaba dedim onunla mı ilgili

Yok canım asla tutmam.
Hatta herkes bakar ben hapşurunca hayvan gibi ses çıkar
İlk kez böyle oldu şaşırdım.
Decavit içmiyorum büyük diye acaba dedim onunla mı ilgili
Uzmanı değilim ama hapşırmadık vitaminsizkikten olduğunu sanmıyorum vitamini al canım. Ben de yutanıyorum Benin hap da büyük, ağzımda ikiye kırıp öyle içiyorum. Bebeklerimizin vitamine ihtiyacı var. Yediğimiz uç bir yiyecek haplar kadar yoğun vitamin depolamıyor ne yazık ki

Aman millet bakarsa baksın diyorum ya bende alerji var, kaç kez hapşırıyorum hiç sorma

Bebek yagi tuylenme yapıyor ben hic kullanmadim. Ben dogumdan itibaren banyodan sonra losyon kullandim. Kullanmazsan cildi kuruyor. Ozellikle yüzü isilik gibi oluyor.

Benimde dikisimin ust kismi sertlesip agriyor
Bende öyle duymuştum canım acaba saf zeytinyağı da aynı işlemi görür mü öyle masaj yapılır diye düşündüm losyonlar ne kadar sağlıklı oda tartışılır

Bende öyle duymuştum canım acaba saf zeytinyağı da aynı işlemi görür mü öyle masaj yapılır diye düşündüm losyonlar ne kadar sağlıklı oda tartışılır
Vucudunu nemlendirmek icin banyo sonrasi kullaniyorum. Surekli surmuyorum losyon. Banyodan banyoya. Zeytin yagi butun vucuda yuzde dahil surmek bana mantikli gelmiyor. Cocuk yagli yagli mi gezecek. Masaj icin kullanilir o ayri.

Vucudunu nemlendirmek icin banyo sonrasi kullaniyorum. Surekli surmuyorum losyon. Banyodan banyoya. Zeytin yagi butun vucuda yuzde dahil surmek bana mantikli gelmiyor. Cocuk yagli yagli mi gezecek. Masaj icin kullanilir o ayri.
Masajda çekecekse banyo sonrası onu sürmek mantıklı gibi geldi bir de ilk doğduğu zaman her gün yıkanıyor her gün sürülecek Mustela takımı kaçırmasaydım keşke ya kardeşim girdi aklıma alsam mı

Son düzenleme:
22 haftalık Hamişler biikini bölgesi ile karnın kesistigi kasık yerinde batma ağrı varmı gün içinde
Bende de geçenlerde 2 gün falan oldu ara ara battı canım sanırım normal bir durum
Allah Allah 5 dakika da bütün organları parmaklarına kadar nasıl gördü vücudu
Neye inanacağımızı şaşırdık onuda almayayım o zaman
Hepinize iyi geceler kızlaaaar ay sonunda yavrumun cinsiyetini öğrenebildik doğunca öğrenicem filan sanmaya başlamıştım artık detaylıda öğrendik. Kızımız oluyor
Oyy maşallah kuzuya demek ki utangaç bir prenses kendini saklamış
Günaydın kızlar..
Öksürme de hapşırmada batmalar acılar olabilir canım uzun sürmediği sürece sıkıntı yok
Kızlar hastane çantanızda bu bezden mutlaka 1 paket koyun. Cok rahat edersiniz. Ben paket bitene kadar kullandim. Ic çamaşır giymenize gerek kalmiyor. Birde ped yetersiz kalir.
Eki Görüntüle 2280273
Canım çok sağol ya listeme ekledim alacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…