2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bebek yagi tuylenme yapıyor ben hic kullanmadim. Ben dogumdan itibaren banyodan sonra losyon kullandim. Kullanmazsan cildi kuruyor. Ozellikle yüzü isilik gibi oluyor.
Benim de göbek deliğim acıyor
Benimde dikisimin ust kismi sertlesip agriyor

Arkadaşlar benim ikinci sezeryan olacak, ilkinde dikiş yerim epey aşağı da, çok rahat atlattım, iz falan da kalmadı pek.

İkinci de mecburen daha yukarıdan kesik yapılacak. Yukarıdan olunca iyileşmesi uzun sürüyor, ağrısı daha çok olur diyorlar. İkinci sezeryanı olan var mı aranız da. İlki ile arasında fark oldu mu.

Ben kullaniyorum memnunum

İki hamilelik arasında ne kadar zaman var
Kızım 20 aylık
Benimde iz kalmadi. Eltim 2. Sezeryanda da ayni yer kesildi demisti yanlis hatirlamiyorsam. iyilesme süreci daha uzun oldu birinciye gore. Neden ustten kesilecek kim soyledi

Pişik kremi olarak da hızlı geçirdiğini duydum canım ama içeriğinde zararlı kimyasallar varmış. Sudocrem mesela o da çok hızlı geçiriyo ama içeriği kötü malesef

Hepinize iyi geceler kızlaaaar ay sonunda yavrumun cinsiyetini öğrenebildik doğunca öğrenicem filan sanmaya başlamıştım artık detaylıda öğrendik. Kızımız oluyor
İyi geceler canım baya geç olmuş ama gözünüz aydın, sağlıkla gelsin inşallah kızın :)

Pişik kremi olarak da hızlı geçirdiğini duydum canım ama içeriğinde zararlı kimyasallar varmış. Sudocrem mesela o da çok hızlı geçiriyo ama içeriği kötü malesef
Mecbur kullaniyorsun. Bebeğin canının acidigini gördüğünde en hizli sekilde gecirmenin yollarini ariyorsun. Ozellikle dis cikaracagi zaman kotu pisik oluyor

Aynen dinlenmek lazım gerçekten

Yok dinlenince geçiyor hatta devamlı değil bu ağrı sabah uyanınca oluyor sadece

Kızım 20 aylık

Benimde iz kalmadi. Eltim 2. Sezeryanda da ayni yer kesildi demisti yanlis hatirlamiyorsam. iyilesme süreci daha uzun oldu birinciye gore. Neden ustten kesilecek kim soyledi
İkinci sezeryan olan arkadaştan duymuştum. Aynı yeri kesmemiş doktor.
Demekki doktorun tercihine göre değişiyor durum

Evet slepy bozmuş diyorlar ben ilk senesinde kullandım bı sene . Ama komili hiç pişman etmedi. Prima bizde de sızdırdı galiba oğlum çok çiş yapiodunormalde herkes primayi över yani

Sudo kremi doğum yaptığında hastahane verdi ilk. Hatta zararsız diye meme ucu yarasına surulunce yikmanmdan emzirelbiliyor diye reklam yaptılar hep. Kime inanıp guvenicez sasirdim valla

Günaydın kızlar..
Demin 2 kere üst üste hapşırdım..
Ve karnım inanılmaz derece de acısı.. Kasıldı 5 sn falan sürdü.
Sizde de oluyor mu ya kasılma gibi acı?

Günaydın kızlar..
Demin 2 kere üst üste hapşırdım..
Ve karnım inanılmaz derece de acısı.. Kasıldı 5 sn falan sürdü.
Sizde de oluyor mu ya kasılma gibi acı?
Alerjim var, hapşırmam geldi mi min 4-5kez hapşırıyorum. Kasığıma vuruyor, normal. Ben bunu sık yaşıyorum bir de❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…