Sağol canım aklıma takılan vücut losyonu ve bebe yağı kullanılır mı acaba ben zeytinyağıyla masaj düşünüyordum mesela pişik içinde sudo crem ve bepantol istiyordum o yüzden sadece mustela şampuan istemiştim ama kafam karıştı şimdi
Bebek yagi tuylenme yapıyor ben hic kullanmadim. Ben dogumdan itibaren banyodan sonra losyon kullandim. Kullanmazsan cildi kuruyor. Ozellikle yüzü isilik gibi oluyor.
Bebegi yagi tuylenme yapıyor ben hic kullanmadim. Ben dogumdan itibaren banyodan sonra losyon kullandim. Kullanmazsan cildi kuruyor. Ozellikle yüzü isilik gibi oluyor.
Arkadaşlar benim ikinci sezeryan olacak, ilkinde dikiş yerim epey aşağı da, çok rahat atlattım, iz falan da kalmadı pek.
İkinci de mecburen daha yukarıdan kesik yapılacak. Yukarıdan olunca iyileşmesi uzun sürüyor, ağrısı daha çok olur diyorlar. İkinci sezeryanı olan var mı aranız da. İlki ile arasında fark oldu mu.
Bepantol ün kaşıntı kremi ni kullandim oğluma tatile gittik kaplıca suyu alerji yaptı deli gibi kasiniyordu bepantol aldık çok iyi geldi sonra kendimde kullandım gerçekten çok hızlı rahatlama sağlıyor. Pişik kremini alıp denicem eminim oda çok iyidir
Hepinize iyi geceler kızlaaaar ay sonunda yavrumun cinsiyetini öğrenebildik doğunca öğrenicem filan sanmaya başlamıştım artık detaylıda öğrendik. Kızımız oluyor
Arkadaşlar benim ikinci sezeryan olacak, ilkinde dikiş yerim epey aşağı da, çok rahat atlattım, iz falan da kalmadı pek.
İkinci de mecburen daha yukarıdan kesik yapılacak. Yukarıdan olunca iyileşmesi uzun sürüyor, ağrısı daha çok olur diyorlar. İkinci sezeryanı olan var mı aranız da. İlki ile arasında fark oldu mu.
Benimde iz kalmadi. Eltim 2. Sezeryanda da ayni yer kesildi demisti yanlis hatirlamiyorsam. iyilesme süreci daha uzun oldu birinciye gore. Neden ustten kesilecek kim soyledi
Bepantol ün kaşıntı kremi ni kullandim oğluma tatile gittik kaplıca suyu alerji yaptı deli gibi kasiniyordu bepantol aldık çok iyi geldi sonra kendimde kullandım gerçekten çok hızlı rahatlama sağlıyor. Pişik kremini alıp denicem eminim oda çok iyidir
Pişik kremi olarak da hızlı geçirdiğini duydum canım ama içeriğinde zararlı kimyasallar varmış. Sudocrem mesela o da çok hızlı geçiriyo ama içeriği kötü malesef
Hepinize iyi geceler kızlaaaar ay sonunda yavrumun cinsiyetini öğrenebildik doğunca öğrenicem filan sanmaya başlamıştım artık detaylıda öğrendik. Kızımız oluyor
Pişik kremi olarak da hızlı geçirdiğini duydum canım ama içeriğinde zararlı kimyasallar varmış. Sudocrem mesela o da çok hızlı geçiriyo ama içeriği kötü malesef
@H E nin doktorunun da dedigi gibi her firsatta dinlenin arkadaslar kolay degil bir can buyuyor vucudumuzda. Eger 1 2 gune gecmiyorsa doktorunuza danisin. Gecen 2 3 gun benim de kasik bacak agrim coktu yurumem iskenceye donmustu, dinlenmeye calistim bitmese de %50 gibi azaldi birkac gune biter insallah.
Benimde iz kalmadi. Eltim 2. Sezeryanda da ayni yer kesildi demisti yanlis hatirlamiyorsam. iyilesme süreci daha uzun oldu birinciye gore. Neden ustten kesilecek kim soyledi
Molfiks yenilendikten sonra iyi oldu. Sleepy de ilk çıktığında iyiydi sonradan bozdu. Prima nın da bez boyu ve yan bantları kısa geliyor bana. Ne zaman alsam pişman oldum hep sızdırdı, taşırdı. Ayy bu bez işi deneme yanılma resmen ya. Kimi bez kimine iyi geliyor kimine yaramıyor hiç
Evet slepy bozmuş diyorlar ben ilk senesinde kullandım bı sene . Ama komili hiç pişman etmedi. Prima bizde de sızdırdı galiba oğlum çok çiş yapiodunormalde herkes primayi över yani
Sudo kremi doğum yaptığında hastahane verdi ilk. Hatta zararsız diye meme ucu yarasına surulunce yikmanmdan emzirelbiliyor diye reklam yaptılar hep. Kime inanıp guvenicez sasirdim valla
Günaydın kızlar..
Demin 2 kere üst üste hapşırdım..
Ve karnım inanılmaz derece de acısı.. Kasıldı 5 sn falan sürdü.
Sizde de oluyor mu ya kasılma gibi acı?
Günaydın kızlar..
Demin 2 kere üst üste hapşırdım..
Ve karnım inanılmaz derece de acısı.. Kasıldı 5 sn falan sürdü.
Sizde de oluyor mu ya kasılma gibi acı?