Masajda çekecekse banyo sonrası onu sürmek mantıklı gibi geldi bir de ilk doğduğu zaman her gün yıkanıyor her gün sürülecek Mustela takımı kaçırmasaydım keşke ya kardeşim girdi aklıma alsam mı
Sen nasil istersen canim. En iyi annesi bilir. Ama kış bebeği oldugu için ben her gun yıkamadım. Gün aşırı yıkadım. Hatta cok soğuk oldugu günler 3 gunde bir yıkadım. Haftada 3 kez falan
Uzmanı değilim ama hapşırmadık vitaminsizkikten olduğunu sanmıyorum vitamini al canım. Ben de yutanıyorum Benin hap da büyük, ağzımda ikiye kırıp öyle içiyorum. Bebeklerimizin vitamine ihtiyacı var. Yediğimiz uç bir yiyecek haplar kadar yoğun vitamin depolamıyor ne yazık ki
Aman millet bakarsa baksın diyorum ya bende alerji var, kaç kez hapşırıyorum hiç sorma
Kızlar hastane çantanızda bu bezden mutlaka 1 paket koyun. Cok rahat edersiniz. Ben paket bitene kadar kullandim. Ic çamaşır giymenize gerek kalmiyor. Birde ped yetersiz kalir. Eki Görüntüle 2280273
Canım içtiğimiz vitamin. Kırıp içmek dil altından hızlı emilim sağladığı İçin önerilmiyor. Özellikle kapsüllü bağırsakya çözünmek gereken ilaçlar İçin. Vitamin farklı. Doktora söyle başka ilaç önersin vitaminsiz olmaz :)
Canım içtiğimiz vitamin. Kırıp içmek dil altından hızlı emilim sağladığı İçin önerilmiyor. Özellikle kapsüllü bağırsakya çözünmek gereken ilaçlar İçin. Vitamin farklı. Doktora söyle başka ilaç önersin vitaminsiz olmaz :)
Bugün detayliya gittim 5 dk bile sürmedi diyebilirim size şok oldum hiç birşey söylemedi kendi doktoruma göstereceğim verdiği kağıdı sanki boşuna gitmişim de yaptirmisim gibi hissediyorum çünkü kendi doktorum daha uzun ve dikkatli bakiyo bu iki sürdü tamam kalkabilirsin dedi şaka gibi
Hepsinin içeriği hemen hemen aynı. ilk gebeligimde doktorum tutdurdu elevit ic diye. Haberi yok ama dinlemedim imom ictim. Domuz yağı falan var dediler elevit de icime sinmedi. Zaten bu vitaminler ve kan ilaci bizim icin. Bizi doguma hazırlıyor.
Ben de en baştan bu yana decavit içiyordum, doktora omega 3 takviyesi de alayım mı diye sorunca decaviti bırak imoma geç dedi. Ek olarak 3 damla d vitamini alıyorum.
Beslenmede de her gün 1 yumurta, biraz peynir, 2-3 ceviz, 1 avuç kuruyemiş, 1-2 porsiyon meyve, 1 su bardağı süt, 1 kase yoğurt mutlaka yemeye çalışıyorum. Sağlıklı şeyler yemeye çalışıyorum, 1 akşam sebze, 1 akşam etli bir yemek yapıyorum, sebze yiyeceğim günler yumurtayı kıymalı yapıyorum. Çünkü protein çok önemli. Paketli gıda yemiyorum. Hiç duramazsam 1 parça tadına bakıyorum. Tatlı ve çikolata yemek istemiyorum ama duramıyorum. Abartmadan yiyorum.
Sen nasil istersen canim. En iyi annesi bilir. Ama kış bebeği oldugu için ben her gun yıkamadım. Gün aşırı yıkadım. Hatta cok soğuk oldugu günler 3 gunde bir yıkadım. Haftada 3 kez falan
Ben kendim alayım onu o zaman sorup memnun musun.?
Bi tane yazdı doktor ama onu eczanede bulamadım hiç bi yerde yok istersen getirtiriz falan dedi. Bende canıma minnet diye bıraktım peşini
Yok canım asla tutmam.
Hatta herkes bakar ben hapşurunca hayvan gibi ses çıkar
İlk kez böyle oldu şaşırdım.
Decavit içmiyorum büyük diye acaba dedim onunla mı ilgili
Ben de en baştan bu yana decavit içiyordum, doktora omega 3 takviyesi de alayım mı diye sorunca decaviti bırak imoma geç dedi. Ek olarak 3 damla d vitamini alıyorum.
Beslenmede de her gün 1 yumurta, biraz peynir, 2-3 ceviz, 1 avuç kuruyemiş, 1-2 porsiyon meyve, 1 su bardağı süt, 1 kase yoğurt mutlaka yemeye çalışıyorum. Sağlıklı şeyler yemeye çalışıyorum, 1 akşam sebze, 1 akşam etli bir yemek yapıyorum, sebze yiyeceğim günler yumurtayı kıymalı yapıyorum. Çünkü protein çok önemli. Paketli gıda yemiyorum. Hiç duramazsam 1 parça tadına bakıyorum. Tatlı ve çikolata yemek istemiyorum ama duramıyorum. Abartmadan yiyorum.
Merhabalar kızlar nasılsınız ben çok iyiyim sonunda bebeğimizin cinsiyetini öğrenebildik ikinci oğlum geliyor . Sizden isim önerisi istiyorum ilk oğlumun ismi Mehmet