2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Sen nasil istersen canim. En iyi annesi bilir. Ama kış bebeği oldugu için ben her gun yıkamadım. Gün aşırı yıkadım. Hatta cok soğuk oldugu günler 3 gunde bir yıkadım. Haftada 3 kez falan

Ya içemiyorum kaç kere tükürdüm ilacı.
Kırmak da sağlıklı değil kırma yeri ortaya da..
Diğer ilacı içiyorum zaten ama decavit korkulu rüyam

Kısa sürdü neyse ki canım 5 sn falan

Canım içtiğimiz vitamin. Kırıp içmek dil altından hızlı emilim sağladığı İçin önerilmiyor. Özellikle kapsüllü bağırsakya çözünmek gereken ilaçlar İçin. Vitamin farklı. Doktora söyle başka ilaç önersin vitaminsiz olmaz :)

Söyledim canım içmeye çalış demişti balık hapı önerdi..
Ama ferro sanol içiyorum kan ilacı o kapsülü dediğin gibi

Neden ısrarla decavit. Baska vitamin neden vermiyor. Ben decavit hic içmedim. Regenesis kullaniyorum içinde omega 3 de var

5 dk da rutin usg ye bile bakmıyorlar daha uzun sürüyor ayrıntılıda nasıl bakmış heryerine .bakmış olmak için mi bakıyor acaba .

Pisik kremi kobusulmus olarak desitin mavi olan cok memnun kullananlar.Ondan almayi dusunuyorum ben.Kuzenim baya bir stok yapmisti hatta.

bende desitin mavi stoklayanlardanım gratis ve watsonsta bile ind,rme giriyor takip etmekte fayda var .

Her represantin doktorlara kullandirmasini tavsiye ettigi multivitamin markasi farkli olabiliyor.Ben de femix omega diye bir vitamin kullaniyorum.
Hepsinin içeriği hemen hemen aynı. ilk gebeligimde doktorum tutdurdu elevit ic diye. Haberi yok ama dinlemedim imom ictim. Domuz yağı falan var dediler elevit de icime sinmedi. Zaten bu vitaminler ve kan ilaci bizim icin. Bizi doguma hazırlıyor.

Ben de en baştan bu yana decavit içiyordum, doktora omega 3 takviyesi de alayım mı diye sorunca decaviti bırak imoma geç dedi. Ek olarak 3 damla d vitamini alıyorum.
Beslenmede de her gün 1 yumurta, biraz peynir, 2-3 ceviz, 1 avuç kuruyemiş, 1-2 porsiyon meyve, 1 su bardağı süt, 1 kase yoğurt mutlaka yemeye çalışıyorum. Sağlıklı şeyler yemeye çalışıyorum, 1 akşam sebze, 1 akşam etli bir yemek yapıyorum, sebze yiyeceğim günler yumurtayı kıymalı yapıyorum. Çünkü protein çok önemli. Paketli gıda yemiyorum. Hiç duramazsam 1 parça tadına bakıyorum. Tatlı ve çikolata yemek istemiyorum ama duramıyorum. Abartmadan yiyorum.

Sen nasil istersen canim. En iyi annesi bilir. Ama kış bebeği oldugu için ben her gun yıkamadım. Gün aşırı yıkadım. Hatta cok soğuk oldugu günler 3 gunde bir yıkadım. Haftada 3 kez falan
Haklısın sanırım gün aşırı sanki daha mantıklı geliyor bana da ama her gün duş olayını duyunca acaba yanlış mı düşünüyorum dedim çevremden
Kısa sürdü neyse ki canım 5 sn falan
Telaş etme canım herkeste oluyor
Canım mavisi ve moru var mavisi mi iyi biri yorum yapmış mesela mavisi pişik olmadan kullanılmalı moru pişik olduğunda diye bunu mu baz almalıyım

Kışın her gün banyo zor olabilir, 2 güne 1 yaparsın ya da kaka olayı her yeri batırırsa yaparsın

Neden ısrarla decavit. Baska vitamin neden vermiyor. Ben decavit hic içmedim. Regenesis kullaniyorum içinde omega 3 de var
Ben kendim alayım onu o zaman sorup memnun musun.?
Bi tane yazdı doktor ama onu eczanede bulamadım hiç bi yerde yok istersen getirtiriz falan dedi. Bende canıma minnet diye bıraktım peşini

Yok canım asla tutmam.
Hatta herkes bakar ben hapşurunca hayvan gibi ses çıkar
İlk kez böyle oldu şaşırdım.
Decavit içmiyorum büyük diye acaba dedim onunla mı ilgili
Of yorumuna çok güldüm Geçmiş olsun, ben de hapşurunca herkes güler

Şu sütü hamileliğimden beri içemiyorum, eskiden ne çok içerdim. bende kefire dadandım bu ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…