Kefir de çok iyi canım. Bağırsakları çalıştırır kabız da olmazsın. Sütü ben de sevmiyorum ama bebek için içiyorum valla. Hamileliğin en başında doktorum dedi, her gün 1 bardak.Şu sütü hamileliğimden beri içemiyorum, eskiden ne çok içerdim. bende kefire dadandım bu ara
Haklısın sanırım gün aşırı sanki daha mantıklı geliyor bana da ama her gün duş olayını duyunca acaba yanlış mı düşünüyorum dedim çevremden
Telaş etme canım herkeste oluyor
Canım mavisi ve moru var mavisi mi iyi biri yorum yapmış mesela mavisi pişik olmadan kullanılmalı moru pişik olduğunda diye bunu mu baz almalıyım
Şu sütü hamileliğimden beri içemiyorum, eskiden ne çok içerdim. bende kefire dadandım bu ara
Haklısın canım hayırlısıyla o günleri görelim de inşallahKışın her gün banyo zor olabilir, 2 güne 1 yaparsın ya da kaka olayı her yeri batırırsa yaparsın
Olsun canım geç olsun da güç olmasın sağlıklıca gelsin fıstıkSağol kuzucumm evet bayağ hem de
Kimseyi dinleme. Bebegini kucağına aldiginda ozel egitim almış gibi oluyorsun. Neyi nasil yapacagini sanki 10 tane büyütmüş gibi biliyorsun. Yazin olsa her gun yıka ama kışın hasta edersin.Haklısın sanırım gün aşırı sanki daha mantıklı geliyor bana da ama her gün duş olayını duyunca acaba yanlış mı düşünüyorum dedim çevremden
Telaş etme canım herkeste oluyor
Canım mavisi ve moru var mavisi mi iyi biri yorum yapmış mesela mavisi pişik olmadan kullanılmalı moru pişik olduğunda diye bunu mu baz almalıyım
Memnunum canim. Küçük yutmasi kolay. Istersen resmini atayimBen kendim alayım onu o zaman sorup memnun musun.?
Bi tane yazdı doktor ama onu eczanede bulamadım hiç bi yerde yok istersen getirtiriz falan dedi. Bende canıma minnet diye bıraktım peşini
Sutu bende icemiyorum. Bir tanıdığın onerisi ile gece yatmadan önce icine nesquik katarak denedim. Bir kac gundur bu sekilde iciyorum. Sende dene istersen canimŞu sütü hamileliğimden beri içemiyorum, eskiden ne çok içerdim. bende kefire dadandım bu ara
Haklısın canım olmadan önlem alınması en güzelimor olanın çinko oranı daha yüksek her ikiside pişik önleyici ve pişik kremi diye geçiyor , önlemek için sık sık alt değiştirmede maviyi kullanırım baktım ki ona rağmen pişti o zaman mor olanı çinkosu yüksek olduğu için daha hızlı rahatlama sağladığı için kullanırım ki ben pişmiş çoçuğa direk hametan yada bepantol kullanım işgence yapmama taraftarıyım . .tabii çoçuğa yarayacakmı onuda bilmiyorum 3 tane maviden aldım .dahada üzerine koymam denerim o 3 tane bitene kadar memnunsam illaki alınır .
diğer markalarında pişik kremi dedikleri şey pişik olmadan kullanılması gereken pişik önleyici .olmaması için önden önden sürmek lazım .ben bunu geç öğrenmiştim niye birşeyi yokken sireyim ki diyenlerdendim ama altın kapalı olması bile pişik olmasına başlı başına sebep .
light sütü içine nesquik ile tatalandırarak denesene .bende içemeyenlerdendim light süt daha sulu gibi ve yağsız onun tadı hoşuma gitti .laktozsuzda denedim ama onuda sevmedim .
Haklısın canım biraz çevreyi dinlememek iyidir inşallah o günleri görür yaşayarak öğrenirizKimseyi dinleme. Bebegini kucağına aldiginda ozel egitim almış gibi oluyorsun. Neyi nasil yapacagini sanki 10 tane büyütmüş gibi biliyorsun. Yazin olsa her gun yıka ama kışın hasta edersin.
Memnunum canim. Küçük yutmasi kolay. Istersen resmini atayim
Hayırlı olsun sağlıcakla kucağınıza alın inşallahMerhabalar kızlar nasılsınızben çok iyiyim sonunda bebeğimizin cinsiyetini öğrenebildik ikinci oğlum geliyor . Sizden isim önerisi istiyorum ilk oğlumun ismi Mehmet
Ben chicco urban aldım canım buraya resmini atmistimSen hangisini aldın canım
Benim de aklımda canım kesin alıcamKızlar hastane çantanızda bu bezden mutlaka 1 paket koyun. Cok rahat edersiniz. Ben paket bitene kadar kullandim. Ic çamaşır giymenize gerek kalmiyor. Birde ped yetersiz kalir.
Eki Görüntüle 2280273
Çok sağol canımHayırlı olsun sağlıcakla kucağınıza alın inşallahMehmet ismine uyumlu mu istiyorsun bir kriterin var mı kuranda geçmesi gibi
Evet desitin ve hametan var olan pişiği geçirmede oldukça etkiliymiş. İçerikleri de iyiPisik kremi kobusulmus olarak desitin mavi olan cok memnun kullananlar.Ondan almayi dusunuyorum ben.Kuzenim baya bir stok yapmisti hatta.
Güle güle kullansın inşallah canım memnun kalırsınBen chicco urban aldım canım buraya resmini atmistim
Beğendiğim isimlere baktım da hiç Mehmet ismine uyduramadım canım yaÇok sağol canımevet Mehmet e uyumlu olursa daha iyi olur
Zahmet olmazsa at kuzum bakayımKimseyi dinleme. Bebegini kucağına aldiginda ozel egitim almış gibi oluyorsun. Neyi nasil yapacagini sanki 10 tane büyütmüş gibi biliyorsun. Yazin olsa her gun yıka ama kışın hasta edersin.
Memnunum canim. Küçük yutmasi kolay. Istersen resmini atayim
Yanmamı aşırı arttırıyor, severim ama işte maalesef. Daha da soğutmıyım kendimi diye uzak kaldımKefir de çok iyi canım. Bağırsakları çalıştırır kabız da olmazsın. Sütü ben de sevmiyorum ama bebek için içiyorum valla. Hamileliğin en başında doktorum dedi, her gün 1 bardak.
bambo nature ve seventh generation organik bebek bezi diye geçiyor çok iyiymiş ikisi de ama fiyatlar çok uçuk. primanın en pahalısının adet fiyatı 77-80 kuruşa gelirken dediğim bezlerin adet fiyatı 2.5 tl ye geliyor. küçük bir hesapla günde 10 adet bez gitse diye düşündüm ayda 750 tl sadece bez için gözden çıkarmak gerekiyor. yenidoğan dönemi hassas bir dönem belki o dönemi atlatıncaya kadar kullanılabilir ama sonrası için malesef yorucu olacaktırBebek bezi olarak dogal parfumsuz losyon alkol icermeyen klorla beyazlatilmamis ve de okudugum yorumlara/youtube videolarina gore ayni zamanda sizdirmayan pisik yapmayan bambo nature markasi var. Genelde satisi internetten ve de diger bezlere gore cok daha pahali. Ama bebegimin 7/24 temas halinde olacagi bezin cok onemli oldugunu dusunuyorum bu acidan sizlere de fikir olsun. Muhendisinoglu da incelemis.
bambo nature ve seventh generation organik bebek bezi diye geçiyor çok iyiymiş ikisi de ama fiyatlar çok uçuk. primanın en pahalısının adet fiyatı 77-80 kuruşa gelirken dediğim bezlerin adet fiyatı 2.5 tl ye geliyor. küçük bir hesapla günde 10 adet bez gitse diye düşündüm ayda 750 tl sadece bez için gözden çıkarmak gerekiyor. yenidoğan dönemi hassas bir dönem belki o dönemi atlatıncaya kadar kullanılabilir ama sonrası için malesef yorucu olacaktırkafam çok karışık bu konuda. huggies çekilmeseydi süper olucaktı
Hametan bende kullaniyorum. Hemen geciriyor.Evet desitin ve hametan var olan pişiği geçirmede oldukça etkiliymiş. İçerikleri de iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?