2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Şu sütü hamileliğimden beri içemiyorum, eskiden ne çok içerdim. bende kefire dadandım bu ara
Kefir de çok iyi canım. Bağırsakları çalıştırır kabız da olmazsın. Sütü ben de sevmiyorum ama bebek için içiyorum valla. Hamileliğin en başında doktorum dedi, her gün 1 bardak.

mor olanın çinko oranı daha yüksek her ikiside pişik önleyici ve pişik kremi diye geçiyor , önlemek için sık sık alt değiştirmede maviyi kullanırım baktım ki ona rağmen pişti o zaman mor olanı çinkosu yüksek olduğu için daha hızlı rahatlama sağladığı için kullanırım ki ben pişmiş çoçuğa direk hametan yada bepantol kullanım işgence yapmama taraftarıyım . .tabii çoçuğa yarayacakmı onuda bilmiyorum 3 tane maviden aldım .dahada üzerine koymam denerim o 3 tane bitene kadar memnunsam illaki alınır .
diğer markalarında pişik kremi dedikleri şey pişik olmadan kullanılması gereken pişik önleyici .olmaması için önden önden sürmek lazım .ben bunu geç öğrenmiştim niye birşeyi yokken sireyim ki diyenlerdendim ama altın kapalı olması bile pişik olmasına başlı başına sebep .

Şu sütü hamileliğimden beri içemiyorum, eskiden ne çok içerdim. bende kefire dadandım bu ara

light sütü içine nesquik ile tatalandırarak denesene .bende içemeyenlerdendim light süt daha sulu gibi ve yağsız onun tadı hoşuma gitti .laktozsuzda denedim ama onuda sevmedim .

Kimseyi dinleme. Bebegini kucağına aldiginda ozel egitim almış gibi oluyorsun. Neyi nasil yapacagini sanki 10 tane büyütmüş gibi biliyorsun. Yazin olsa her gun yıka ama kışın hasta edersin.
Ben kendim alayım onu o zaman sorup memnun musun.?
Bi tane yazdı doktor ama onu eczanede bulamadım hiç bi yerde yok istersen getirtiriz falan dedi. Bende canıma minnet diye bıraktım peşini
Memnunum canim. Küçük yutmasi kolay. Istersen resmini atayim

Sutu bende icemiyorum. Bir tanıdığın onerisi ile gece yatmadan önce icine nesquik katarak denedim. Bir kac gundur bu sekilde iciyorum. Sende dene istersen canim

Haklısın canım olmadan önlem alınması en güzeli Mor olanın 2 seçeneği var mesela hepsiburada da birinde %40 çinko diyor diğerinde bir şey yazmıyorBepantol zaten dediğin gibi son çare

Haklısın canım biraz çevreyi dinlememek iyidir inşallah o günleri görür yaşayarak öğreniriz

Merhabalar kızlar nasılsınız ben çok iyiyim sonunda bebeğimizin cinsiyetini öğrenebildik ikinci oğlum geliyor . Sizden isim önerisi istiyorum ilk oğlumun ismi Mehmet
Hayırlı olsun sağlıcakla kucağınıza alın inşallahMehmet ismine uyumlu mu istiyorsun bir kriterin var mı kuranda geçmesi gibi

Elenetal 1içiyorum. Eski doktorum da imom vermişti. Bunların hepsi besin takviyesi vitamin diğer ilaçlar gibi farketmiyor zaten. Adı değişik içerler hep aynı vitaminler

Pisik kremi kobusulmus olarak desitin mavi olan cok memnun kullananlar.Ondan almayi dusunuyorum ben.Kuzenim baya bir stok yapmisti hatta.
Evet desitin ve hametan var olan pişiği geçirmede oldukça etkiliymiş. İçerikleri de iyi

Zahmet olmazsa at kuzum bakayım

Kefir de çok iyi canım. Bağırsakları çalıştırır kabız da olmazsın. Sütü ben de sevmiyorum ama bebek için içiyorum valla. Hamileliğin en başında doktorum dedi, her gün 1 bardak.
Yanmamı aşırı arttırıyor, severim ama işte maalesef. Daha da soğutmıyım kendimi diye uzak kaldım

bambo nature ve seventh generation organik bebek bezi diye geçiyor çok iyiymiş ikisi de ama fiyatlar çok uçuk. primanın en pahalısının adet fiyatı 77-80 kuruşa gelirken dediğim bezlerin adet fiyatı 2.5 tl ye geliyor. küçük bir hesapla günde 10 adet bez gitse diye düşündüm ayda 750 tl sadece bez için gözden çıkarmak gerekiyor. yenidoğan dönemi hassas bir dönem belki o dönemi atlatıncaya kadar kullanılabilir ama sonrası için malesef yorucu olacaktır kafam çok karışık bu konuda. huggies çekilmeseydi süper olucaktı

Evet seventh generation i da arastirdim ama bambo nature bir tik daha iyi gibi geldi deneyip gorecegim.
Fiyat konusu pahali ama simdiden alip biraz depolanabilir bilemiyorum. Bir de tek bir bezle baslayip hep ayni markayi kullanmak daha iyi olabiliyormus cunku marka degisince pisige sebep olabiliyor. Butce meselesi biraz da keske dogal olan urunler daha makul olsa.

Simdi bambo nature satilan siteye goz attim pingo diye ekolojik bir bez markasi daha var fiyati da biraz daha uygun ona bakabilirsin:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…