2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Benimde oyle oldu cok uzuldum herkes45 50 dk baktigini soyluyor

Herkes vitamin kullanıyormu kizlar :) ben kullanmıyorum demir ilaci d vitamini kullanıyorum sadece ama balık yağı da düşünüyorum :) .

Bende vitaminleri düzenli kullanmıyorum 2 gün önce kan değerlerimin çok çok düşük olduğunu öğrendim sağlık ocağında Cumartesi kendi doktoruma gidiyorum

Sutu bende icemiyorum. Bir tanıdığın onerisi ile gece yatmadan önce icine nesquik katarak denedim. Bir kac gundur bu sekilde iciyorum. Sende dene istersen canim

Süt bende de bi nefret uyandırdı resmen sıcak ya da soğuk farketmez aklıma bile gelmiyor. Bide günlük süt içim diyorlar paketli süt içsek de aynı şey değil mi?

Kızlar aranızda daha önce normal Doğum yapmış anneler var mı? Bizimle paylaşabilir mi acısı sancısı ve sonra toparlanma süreci nasıl zaman ilerledikçe heyecanlanıyor insan.
İlk doğum olacak inşallah benim, sağlıkla gelirse normal istiyorum. Ama bi yandan da kan bile verirken fena oluyorum, nasıl doğururum diyorum.

Bende vitaminleri düzenli kullanmıyorum 2 gün önce kan değerlerimin çok çok düşük olduğunu öğrendim sağlık ocağında Cumartesi kendi doktoruma gidiyorum

Canim dogal keciboynuzu pekmezi oneririm sana. Bende hem dut hem keciboynuzu pekmezi var dogal yapilmis gunluk tuketiyorum. Ayrica kirmizi et yemeyi de arttirabilirsin.

Hapın şekli ve aynı ocean mummy e benziyo, ben de ocean mummy kullanıyorum multivitamin olarak. Demir için de sidefer kullanıyorum o da zaten demir ağırlıklı multivitamin
Bende demir için maltofer fol,magnezyum için magosit,d vitamini icin devit damla kullaniyorum

demir ilacını da bn zor kullanıyorum nasil migdem bulaniyo yutarken . ama kan değerleri cabuk düşüyor duzenli kullanmak gerek takviyeleri :) gecmis olsun sizede

Ben normal dogum yaptım ilk gebeligimde. ama dogum hikayesi dinlemeni tavsiye etmem :) genelde felaket senaryosu gibi anlatıyorlar korkuyorsun :) . sonrasi gercekten cabuk toparlaniyorsun dogumdan çıkıp bebeğini kucağına alıp emzirebiliyorsun mesela . ilk gün bn gercekten kötüydüm ama doguma bagli degildi 2 gune yakin ac durmuştum ve artik vücut yorulmuştu ondan dolayı kötüydüm ama 2.gune bomba gbi uyandım cok şükür 3.günden sonra annem evine döndü bn yemegi faln rahat bi şekilde yapıyordum şükür. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…