O o maasallah devlette böyle napalim sağlıklı olsun daBizim detaylı 40’ sürdü sonra bebek dönmediği için 1-2 saat sonra yeniden gelin dedi. İkinci gittiğimizde kalbi detaylı inceledi. Yaklaşık o da 30dk kadar sürdü
Amin inşallah.Sana katılıyorum en doğrusunu Allah bilir zaten öyle yada böyle dogurucaz balı mutlu bı hamilelik geçirelimKalple alakalı denilen çoğu şeye inanmayın, benim detaylı ultrasonu yapan doktorum da kalp aktif olarak sürekli hareket ettiği için %100 sonuç böyle diyemeyiz dedi.
Yeğenime bu bebek yaşamaz dediler,
7. Ay da sonlandırma kararı aldı Acıbadem hastanesi Heyetii. Tabi böyle bir şey yapamadılar... doktor doktor gidip herkesten bilgi aldılar kalbinde delik var birden çok ve sağ sol kalp arasında ki büyüme orantısız dediler. “Hipoplastik sol kalp sendrromu”
Doğsa da yaşamaz çok zor dediler.
Ve bebek doğdu çok şükürbahsettikleri kalp bir kısmında farklı gelişim söz konusu bile değil normal bir kalple doğdu. / sadece delik vardı ve ameliyat olması şarttı.
40. Gününde kalp ameliyatı oldu, şu an inanılmaz hiperaktif ve zeki bir bebek 1,5 yaşına geldi.
Ultrasonda söylenen olumsuzluklarla hamilelik sürecini mahvetmemek lazım. Allah ne isterse o oluyor. Eli yok denilen bebek elleriyle doğuyor. Hele ki kalple alakalı söylemler çok ucu açık. İnşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin allah zaten kalpte ki delikler bebekler doğunca kapanıyormuş Dua edin bol bol, biz de siz de inşallah sorunsuz sağlıkla kavuşuruz bebeğimize
Çok geçmiş olsun, inşallah hayırlı haberlerle gelirsin ultrasondan sonra daSabah saat 10:30 da detayli ultrasonum var. 12:00 de doktor kontrolum var. Insallah hersey yolunda gider. Bide bugün düştüm. Bebeğin hareketlerini hissedince gitmedim doktora. Bir de dizimin üzerine düştüm karnıma değmedi birsey.
Sabah saat 10:30 da detayli ultrasonum var. 12:00 de doktor kontrolum var. Insallah hersey yolunda gider. Bide bugün düştüm. Bebeğin hareketlerini hissedince gitmedim doktora. Bir de dizimin üzerine düştüm karnıma değmedi birsey.
Teşekkür ederim canim. InşallahÇok geçmiş olsun, inşallah hayırlı haberlerle gelirsin ultrasondan sonra da
Gözünüz aydın. Bende ağlıyorum yaPlasenta okadar kuvvetliymis ve bebek oyle guzel korunuyormus ki birsey olmaz demisti doktor.Cok gecmis olsun.Hayirli haberlerle.
2 saat once kuzenim dogum yapti.Saglikli dogdu masallah kizimiz.Fotograflarini gonderdi de hungur hungur agladim.Insan tutamiyor kendini ya neden agliyosun diyorum kendime istemsizAllahim bize de sag saglim kucagimiza almamizi nasip etsin bebeklerimizi insallah
Korkulacak birsey oldugunu sanmıyorum. Düşük yapıyor olsan sancidan duramazsin. Idrarini kacirmissindir. Bazen fark edemiyorsun. Birde suyun gelse durmaz devam eder onu tutamazsin.Kızlar bu sabah çok tuhaf birşey oldu anlamadım yani afederseniz tuvaletteyken ıkınıyordum bir anda bi su boşaldı ama küçük tuvaletimi daha hemen öncesinde yapmıştım o olamaz diyorum bide baya dolu dolu geldi bir taraftan korkuyorum bir taraftan da daha çok erken Allah korusun düşük falan olsa sancım olmazmıydı diyorum acil bana fikirleriniz lazım eşimin bugün çok önemli bir toplantısı var ona belli etmedim ama aklıma takıldı bir sorun olsa da hissetmezmiydim ya
gönlüne gore olsun inşallahSon haftalarda bebeğin kilosuna bağlı olarak belli olacak cnm işte. Kilolu olursa riske atmakt istemiyorum. Normal Doğumun aksine sezeryandan korkuyorumsağolasın ❤
Amin, cümlemizin cnmgönlüne gore olsun inşallah
Inşallah canim. :) ister istemez insanın kafasi takılıyor ama genede kafamı takip bir hamileliği mahvetmicem insallah zaten doktorda olumsuz konuşmadı belki doğana kadar kapanır bile kucuk delikler bunlar dedi onumuzdeki ay icin geri çağırdı gene bakaym belki gecmis olur dedi . ama demek istediği sorunu bende gordum hani kalbe bakarken bir kısmını mavi bir kısmını kirmizi gösteriyor ya kalp atarken iki renk bir noktada birbirine karışıyordu kalp ritmi faln iyiydi ama şükür sadece sorun bu oda düzenliyormuş genelde geçecek inşallah bol dua çokça şükür :)))Kalple alakalı denilen çoğu şeye inanmayın, benim detaylı ultrasonu yapan doktorum da kalp aktif olarak sürekli hareket ettiği için %100 sonuç böyle diyemeyiz dedi.
Yeğenime bu bebek yaşamaz dediler,
7. Ay da sonlandırma kararı aldı Acıbadem hastanesi Heyetii. Tabi böyle bir şey yapamadılar... doktor doktor gidip herkesten bilgi aldılar kalbinde delik var birden çok ve sağ sol kalp arasında ki büyüme orantısız dediler. “Hipoplastik sol kalp sendrromu”
Doğsa da yaşamaz çok zor dediler.
Ve bebek doğdu çok şükürbahsettikleri kalp bir kısmında farklı gelişim söz konusu bile değil normal bir kalple doğdu. / sadece delik vardı ve ameliyat olması şarttı.
40. Gününde kalp ameliyatı oldu, şu an inanılmaz hiperaktif ve zeki bir bebek 1,5 yaşına geldi.
Ultrasonda söylenen olumsuzluklarla hamilelik sürecini mahvetmemek lazım. Allah ne isterse o oluyor. Eli yok denilen bebek elleriyle doğuyor. Hele ki kalple alakalı söylemler çok ucu açık. İnşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin allah zaten kalpte ki delikler bebekler doğunca kapanıyormuş Dua edin bol bol, biz de siz de inşallah sorunsuz sağlıkla kavuşuruz bebeğimize
Düşük değildir cnm zaten bu haftalardan sonra düşük sayılmıyor. Su az gelip Durmaz, rahim ağzında sorun olsa su devam ederdi. Bence görünen bir sorun yok. Doktorunu arayıp danışabilirsin veya yakında randevun yoksa kontrol al bir görün, maksat İçin rahat etsin cnmKızlar bu sabah çok tuhaf birşey oldu anlamadım yani afederseniz tuvaletteyken ıkınıyordum bir anda bi su boşaldı ama küçük tuvaletimi daha hemen öncesinde yapmıştım o olamaz diyorum bide baya dolu dolu geldi bir taraftan korkuyorum bir taraftan da daha çok erken Allah korusun düşük falan olsa sancım olmazmıydı diyorum acil bana fikirleriniz lazım eşimin bugün çok önemli bir toplantısı var ona belli etmedim ama aklıma takıldı bir sorun olsa da hissetmezmiydim ya
Takip et bence mesela uzan bir süre sonra ayağa kalk gene ılık ılık akinti gbi de olsa bisi geliyorsa doktora git derim. insallah su degildir . bence bi sorun olsa hareketlerden ağrıdan faln hissedersinde sen genede takip etKızlar bu sabah çok tuhaf birşey oldu anlamadım yani afederseniz tuvaletteyken ıkınıyordum bir anda bi su boşaldı ama küçük tuvaletimi daha hemen öncesinde yapmıştım o olamaz diyorum bide baya dolu dolu geldi bir taraftan korkuyorum bir taraftan da daha çok erken Allah korusun düşük falan olsa sancım olmazmıydı diyorum acil bana fikirleriniz lazım eşimin bugün çok önemli bir toplantısı var ona belli etmedim ama aklıma takıldı bir sorun olsa da hissetmezmiydim ya
Selam :) bizim ölçümler haftasina uyumlu çıkıyor ama kilo bizimde 530 gram biraz önde sanirm kilosu doktor bisi demedi ama bnde sormadm aklima hic gelmediSelam anneler. Bugun doktor kontrolum vardi 560 gr dedi doktor. Sat a gore 22 hafta 4 gunluk usg ye gore 21 hafta 2 gun cikti. Fark olabiliyor bazen biliyorum. 3. Gebeligim sizin bebisler kac gr. Iri mi olacak oğlusum
Çok geçmiş olsun, inşallah her şey çok güzel çıkarSabah saat 10:30 da detayli ultrasonum var. 12:00 de doktor kontrolum var. Insallah hersey yolunda gider. Bide bugün düştüm. Bebeğin hareketlerini hissedince gitmedim doktora. Bir de dizimin üzerine düştüm karnıma değmedi birsey.
Sürekli değil bir an geldi ama bi bardak dolusu kadar vardı sanırım, ilkkez böyle birşey oldu idrarımı da yeni yaptığım için okadar çok gelmesi garip geldi inşallah bir sorun yoktur canımKorkulacak birsey oldugunu sanmıyorum. Düşük yapıyor olsan sancidan duramazsin. Idrarini kacirmissindir. Bazen fark edemiyorsun. Birde suyun gelse durmaz devam eder onu tutamazsin.
Kontrolüm 20 gün sonra falan canım olmazsa arayayım dediğin gibiDüşük değildir cnm zaten bu haftalardan sonra düşük sayılmıyor. Su az gelip Durmaz, rahim ağzında sorun olsa su devam ederdi. Bence görünen bir sorun yok. Doktorunu arayıp danışabilirsin veya yakında randevun yoksa kontrol al bir görün, maksat İçin rahat etsin cnm ❤
Ara canım, anlat. Gel derse bekleme kontrole git İçin rahatlar. Anlattığın halde gelme diyorsa da yine İçin rahatlar, uzman onlar :)Sürekli değil bir an geldi ama bi bardak dolusu kadar vardı sanırım, ilkkez böyle birşey oldu idrarımı da yeni yaptığım için okadar çok gelmesi garip geldi inşallah bir sorun yoktur canım
Kontrolüm 20 gün sonra falan canım olmazsa arayayım dediğin gibi
Ağrım yoktu ama kendimi çok dinlediğim içinmidir bilmiyorum sağ tarafımda hafif giriyor arada ve bebek demin çok hareketlendi şimdi çok sakin of böyle olmayacak en iyisi doktora sorayım benTakip et bence mesela uzan bir süre sonra ayağa kalk gene ılık ılık akinti gbi de olsa bisi geliyorsa doktora git derim. insallah su degildir . bence bi sorun olsa hareketlerden ağrıdan faln hissedersinde sen genede takip et
evet evet sor içini anca o rahatlatır. insan kendini dinleyince sanki oluyormuş gbi hissediyorAğrım yoktu ama kendimi çok dinlediğim içinmidir bilmiyorum sağ tarafımda hafif giriyor arada ve bebek demin çok hareketlendi şimdi çok sakin of böyle olmayacak en iyisi doktora sorayım ben
Ben bazen gün aşırı bazen de 2 günde 1 kullanıyorum canım doktor kilo yapabilir o durumda öyle kullan dedi ciddi manada yaptıHerkes vitamin kullanıyormu kizlar :) ben kullanmıyorum demir ilaci d vitamini kullanıyorum sadece ama balık yağı da düşünüyorum :) .
Bizim kontrol pazartesiydi, 23+2'de 564g çıktı, ama ultrason kağıdında + - 80 gram tarzı bir yanılma payı yazıyor, bence bir problem olsa doktorunuz söylerdi. sağlıkla kucağınıza alın inşallahSelam anneler. Bugun doktor kontrolum vardi 560 gr dedi doktor. Sat a gore 22 hafta 4 gunluk usg ye gore 21 hafta 2 gun cikti. Fark olabiliyor bazen biliyorum. 3. Gebeligim sizin bebisler kac gr. Iri mi olacak oğlusum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?