2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Amin inşallah.Sana katılıyorum en doğrusunu Allah bilir zaten öyle yada böyle dogurucaz balı mutlu bı hamilelik geçirelim

Çok geçmiş olsun, inşallah hayırlı haberlerle gelirsin ultrasondan sonra da

Plasenta okadar kuvvetliymis ve bebek oyle guzel korunuyormus ki birsey olmaz demisti doktor.Cok gecmis olsun.Hayirli haberlerle.
2 saat once kuzenim dogum yapti.Saglikli dogdu masallah kizimiz.Fotograflarini gonderdi de hungur hungur agladim.Insan tutamiyor kendini ya neden agliyosun diyorum kendime istemsiz Allahim bize de sag saglim kucagimiza almamizi nasip etsin bebeklerimizi insallah

Çok geçmiş olsun, inşallah hayırlı haberlerle gelirsin ultrasondan sonra da
Teşekkür ederim canim. Inşallah
Gözünüz aydın. Bende ağlıyorum ya iyice duygusal olduk. Birde dogumhanede aglama sesini duydugunu düşün. Ben o sesle birlikte aglamaya başlamıştım. Beni kesmişler dikiyorlar umrumda bile degildi simdide doğumdan korkuyorum. Sebebi yine kızım. Bana birsey olursa o ne olacak. Doğumda kime bırakıcam. Kafamda deli sorular. Düşündüğüm tek kızım ve sağlıkla oglumu kucagima almak. Insallah hepimiz saglikla kucagimiza alırız. ❤❤❤

Kızlar bu sabah çok tuhaf birşey oldu anlamadım yani afederseniz tuvaletteyken ıkınıyordum bir anda bi su boşaldı ama küçük tuvaletimi daha hemen öncesinde yapmıştım o olamaz diyorum bide baya dolu dolu geldi bir taraftan korkuyorum bir taraftan da daha çok erken Allah korusun düşük falan olsa sancım olmazmıydı diyorum acil bana fikirleriniz lazım eşimin bugün çok önemli bir toplantısı var ona belli etmedim ama aklıma takıldı bir sorun olsa da hissetmezmiydim ya

Korkulacak birsey oldugunu sanmıyorum. Düşük yapıyor olsan sancidan duramazsin. Idrarini kacirmissindir. Bazen fark edemiyorsun. Birde suyun gelse durmaz devam eder onu tutamazsin.

Inşallah canim. :) ister istemez insanın kafasi takılıyor ama genede kafamı takip bir hamileliği mahvetmicem insallah zaten doktorda olumsuz konuşmadı belki doğana kadar kapanır bile kucuk delikler bunlar dedi onumuzdeki ay icin geri çağırdı gene bakaym belki gecmis olur dedi . ama demek istediği sorunu bende gordum hani kalbe bakarken bir kısmını mavi bir kısmını kirmizi gösteriyor ya kalp atarken iki renk bir noktada birbirine karışıyordu kalp ritmi faln iyiydi ama şükür sadece sorun bu oda düzenliyormuş genelde geçecek inşallah bol dua çokça şükür :)))

Düşük değildir cnm zaten bu haftalardan sonra düşük sayılmıyor. Su az gelip Durmaz, rahim ağzında sorun olsa su devam ederdi. Bence görünen bir sorun yok. Doktorunu arayıp danışabilirsin veya yakında randevun yoksa kontrol al bir görün, maksat İçin rahat etsin cnm

Takip et bence mesela uzan bir süre sonra ayağa kalk gene ılık ılık akinti gbi de olsa bisi geliyorsa doktora git derim. insallah su degildir . bence bi sorun olsa hareketlerden ağrıdan faln hissedersinde sen genede takip et

Selam anneler. Bugun doktor kontrolum vardi 560 gr dedi doktor. Sat a gore 22 hafta 4 gunluk usg ye gore 21 hafta 2 gun cikti. Fark olabiliyor bazen biliyorum. 3. Gebeligim sizin bebisler kac gr. Iri mi olacak oğlusum
Selam :) bizim ölçümler haftasina uyumlu çıkıyor ama kilo bizimde 530 gram biraz önde sanirm kilosu doktor bisi demedi ama bnde sormadm aklima hic gelmedi

Çok geçmiş olsun, inşallah her şey çok güzel çıkar

Korkulacak birsey oldugunu sanmıyorum. Düşük yapıyor olsan sancidan duramazsin. Idrarini kacirmissindir. Bazen fark edemiyorsun. Birde suyun gelse durmaz devam eder onu tutamazsin.
Sürekli değil bir an geldi ama bi bardak dolusu kadar vardı sanırım, ilkkez böyle birşey oldu idrarımı da yeni yaptığım için okadar çok gelmesi garip geldi inşallah bir sorun yoktur canım
Kontrolüm 20 gün sonra falan canım olmazsa arayayım dediğin gibi

Ara canım, anlat. Gel derse bekleme kontrole git İçin rahatlar. Anlattığın halde gelme diyorsa da yine İçin rahatlar, uzman onlar :)

Takip et bence mesela uzan bir süre sonra ayağa kalk gene ılık ılık akinti gbi de olsa bisi geliyorsa doktora git derim. insallah su degildir . bence bi sorun olsa hareketlerden ağrıdan faln hissedersinde sen genede takip et
Ağrım yoktu ama kendimi çok dinlediğim içinmidir bilmiyorum sağ tarafımda hafif giriyor arada ve bebek demin çok hareketlendi şimdi çok sakin of böyle olmayacak en iyisi doktora sorayım ben

Ağrım yoktu ama kendimi çok dinlediğim içinmidir bilmiyorum sağ tarafımda hafif giriyor arada ve bebek demin çok hareketlendi şimdi çok sakin of böyle olmayacak en iyisi doktora sorayım ben
evet evet sor içini anca o rahatlatır. insan kendini dinleyince sanki oluyormuş gbi hissediyor

Selam anneler. Bugun doktor kontrolum vardi 560 gr dedi doktor. Sat a gore 22 hafta 4 gunluk usg ye gore 21 hafta 2 gun cikti. Fark olabiliyor bazen biliyorum. 3. Gebeligim sizin bebisler kac gr. Iri mi olacak oğlusum
Bizim kontrol pazartesiydi, 23+2'de 564g çıktı, ama ultrason kağıdında + - 80 gram tarzı bir yanılma payı yazıyor, bence bir problem olsa doktorunuz söylerdi. sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…