2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ciddi bi şey değildir bence canım. Çünkü ağrın kasılman falan yok anladığım kadarıyla

Canım delik sonradan kapanabiliyor diye biliyorum bir de yanılma payı olabilir gönlünü ferah tut her şey Rabbimden o biliyor doğrusunu
Canım ağrı girerdi öyle olsa ya da devam ederdi sonuçta diye düşünüyorum idrarın yine gelmiş olabilir vücudumuz dengesiz ama için rahat etmeyecekse doktorunla görüş en kötü bir muayene etsin seni 10 gün geçmediyse kontrol hakkında var zaten

kesinlikle :) haftaya tip fakültesine randevu aldm bnm kontrollerim orda oluyor normalde ayrıntılı icin yer bulamamstm doktor sıkıntılı bir durum varsa hemen gel yoksa 24. haftada gel demisti haftaya gidim bakim bide onlar baksınlar

Bana veren olmadi hic vitamin faln ;

Bana vitamin veren olmadi :)
Canım normalde 12.haftadan sonra doktorlar veriyor ama bir sorsan mı hiç eksikliğini hissetmiyor musun vücudunda özellikle kan hapı gerekiyor mesela
Aynen canım tabi ki takibini yaptığın yerde kontrol etsin hepimiz gideceğiz ama sonra doktorumuz yorumlayacak eminim bir şey yoktur Benimde nasipse cumartesi detaylım inşallah sağlıklı güzel haberlerle dönerim

insallahh :) bn demir hapı kullanıyorum ferro sanol d vitamini damla da kullanıyorum. bska bisi yok ama hani decavit faln

Merhaba arkadaşlar,

20 gündür falan giremiyorum bayram tatilinde uzun bir yolculuk yaptık 8-10 şehir gezdik yorucuydu sonrasında işyerinde eğitim vardı o bitti derken ailecek zehirlendik hastaneler falan yavaş yavaş kendime gelmeye başladım.

Ben zehirlenme sebebiyle salı günü doktora gittim doktor 500 gram hamileliklerde hayati sınırdır tebrik ederim bunu geçtik. 500 gram altı doğan bebekleri yaşatmak icin uğraşılmaz düşük gibi kabul edilir ama üstü için müdahale edilir dedi. Ben toplamda 6 kg gibi aldım. 23+4 hafta diye gittigim gün bebek 24+2 idi boyu 30,2 cm kg 661 gramdı.

Sizlerde durum nasıl? Kaç kilo aldınız bebişler kaç gram olmuş?

Çok geçmiş olsun, neyden zehirlediniz ki acaba. Ben 4kilo aldım. 560 gr bebek de

merhaba gecmis olsun. :) masallah gelişimi guzel olacak bebeğinin biz suan 21+0 boy 23 cm kilo 530 gram boy az kisa gidiyor . benm kiloma gelince 46 kiloyla hamile kaldım ama 43e faln düşmüştüm ilk 3 aylik dönemde suan 48 kiloyum kac kilo aldım diye hesaplamalıyım acaba 2 mi 5 kilo mu? karnimda buyumedi gecen ay birden bi atak yapmıştı ama 1 aydir ayni diyebilirim.

2 kilo aldım diye hesaplaman lazım. Boy ve kiloya doktor birşey demiyorsa çok takılma. Ölçen kişeden, cihazdan bile farkediyor. Öenmli olan son aylarda ki kilo ve boyu

2 kilo aldım diye hesaplaman lazım. Boy ve kiloya doktor birşey demiyorsa çok takılma. Ölçen kişeden, cihazdan bile farkediyor. Öenmli olan son aylarda ki kilo ve boyu
aynen oyle son aylara doğru kapanabiliyo açıklar. doktor bisi demedi bn sadce internetten haftalik gelişime bakıp kisa diye düşünüyorum 26 cm olmalıymış da :) sıkıntı yok yani 2 haftayı geçmediği sürece gerilik sıkıntı olmuyo diye biliyorum:) bn kilo almak istiyorm aslinda ya ama almıyorum yani 16.haftada bulantm gecti yemeye basladm

2 kg almıs oluyorsun 5 ayda 2 kg güzel bence. Bana meyveyi cok yiyorsun sanırım ondan kg aldın dedi doktor.
Ambalajlı ürün pek tüketmiyorum pilav makarnam da tadımlık kadar 1 2 yemek kaşığını geçmez. Ekmek de yemiyorum.
ama meyve güzel yiyyorum özellikle kiraz sonrası kızcem hic durmuyor cok hoşuma gidiyor bolca yiyorum :)

Ölcüm makineye göre yada bebeği o anki durumuna göre de değişebilir. takılmamak lazım zaten 27 28 den sonra bebeişler atağa gecicek cok hızlı büyüyecek

Çok geçmiş olsun canım zor bi dönemden geçmişsin ama atlaşmışsın çok şükür.
Valla ben en son doktora gideli çok uzun zaman oldu 20+1 de gitmiştim sanırım. O zaman bebeğim 23 cm, 367 gr dı. Ben de 3.5 kilo almıştım o zaman. Şimdi 23+0 ız ve bebeğimi görmeme daha 13 gün var çok merak ediyorum yeni halini. O yüzden sana şu an ki durumu söyleyemiyorum :)

evet kesinlikle son 2 ayda birden aliyorlar bakalm bu kac kilo dogacak kizim 3300 doğmuştu. Ben kilo konusunda hic dikkat etmiyorum hatta almak istiyorum ama yesem yemesem almiyorum belki bu gebelikte alirim demistm kizimda 10 kilo almistm gene 10 kilo civarlarnda olcak sanirm

sorma arkadaşım cok yoruldum şimdi işe geliyorum hafta sonunu iple çekiyorum gerçi hafta sonu da yatıp dinlenemiyorum ki.
Ay başında göreceksin ne güzel kocaman gelir şimdi sana. Bende cumartesi gidip şeker yüklemesi yaptıracağım.
Umarım o da güzel geçeer son yapılacak testimiz sanırım doktor şeker yüklemesinde kan ve idrar da bakalım protein kaçagı yada demir eksikligi daha sık kontrol etmemiz gereken haftalara girdik dedi.

10 kg yu da zaten dogumdan 10 gün sonra verirsin. Zayıf bir yapın var demek ki.
Ben sanırım 15 kg göreceğim gibi geliyor bunda. Oglumda 21 kg almıstım

Fırsat buldukça dinlenmeye çalış canım.
Evet artık sırada şeker yüklemesi var o da son testimiz sanırım. İnşallah ondan da güzel sonuçlar alırız

Çok geçmiş olsun bi daha da yaşamayın hastalık falan inşallah. Ben de meyveciyim bazen nefesim kesilene kadar yiyorum, şeker de düşük çıkınca şu ana kadar bi uyarı almadım:) 1,5 kilo aldım ben, bebiş de 564g 28 cm:)

oh oh ne güzel siz de az almıssınız beni sanırım bu seyahatler bitirdi :)
Bebişde maşallah büyümüş. Yakında 1 kg üzeri konusacagız insallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…